Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet ya sabahtan çok güneşli oluo bizim ev öğleden sonra cosarim yine inşallah ama çok yoruldum dün sen nasılsın bebiş nasıl ne zaman gitcek oglusu görmeye kuzum
Sabahları asarsın kurur öğleden sonra ütüye ayır vaktini. Yoksa sıcakta çekilmiyor valla. Demin eşimin kıyafetleri ütüledim az kalsın adamı da camdan aşağı atacaktım sıcak bastıkça acısını ondan çıkarıyorum. En iyisi ben gideyim dedi
İyiym bende canım bebiş de iyi çok şükür yalnız bizimle sahura kalkmaya alıştı doğduktan sonra onu ne yapcaz bilmiyorum

Yaa hadi bakalım hayırlısıyla inşallah
Temkinli ilerliyor doktorun en azından inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin

Çok şükür iyiyim canım süt sağıyorum oğlusun doktorunun aramasını bekliyorum sen nasılsın
Ohh şifalar olsun paşama
Şey soracaktım canım sana
Göğüs ucun yara falan oldu mu bu süreçte. Kalkan falan kullanıyor musun

Evet ütü kısmını sevmiom oglusda buharını sevmio hele sıcakta otur anne die tepiklio
Alistiysa fena artık doğduktan sonra da sahur bekler sizden bizde hala geceleri kalkioz hiç geçmedi bı bı saat iki saat ayaktayız uyuyamiox hemen wcden sonra bide iki gündür sağa sola zor donuom ondan da uykuya dalamiom son aylar nasi olcaz biz hic bilemedim

Yaa hala geçmedi mi o
Senin vücut alıştı o zaman gece kalkmalara. İyi yönden düşünmek gerekirse bebiş geldikten sonra zorlanmazsın

Dün iki dolap bile bitirdi beni yikamalar bitse sonra evdeki işler var dedikleri gibi bu haftalardan sonra günler çabuk geccek gibi işlerimiz va die
Aynen bundan sonrası hızlı geçer yapılacak işlerden dolayı Allah kolaylık versin hepinize

Ben ütüyü akşam yapıyorum daha rahat oluyor

Ohh şifalar olsun paşama
Şey soracaktım canım sana
Göğüs ucun yara falan oldu mu bu süreçte. Kalkan falan kullanıyor musun
Amin inşallah canım
Çok şükür olmadı canım her sagmadan sonra sütümü sürüyorum oğluşum emmeye başladıktan sonra nasıl olur bilmiyorum o zamanda ayva çekirdekleri devreye girer heralde

Amin inşallah canım
Çok şükür olmadı canım her sagmadan sonra sütümü sürüyorum oğluşum emmeye başladıktan sonra nasıl olur bilmiyorum o zamanda ayva çekirdekleri devreye girer heralde
Evet kendi sütün de iyi geliyormuş. İnşallah emdikten sonra da olmaz kuzum. Aradı mı doktoru

Selamm kızlar biz dun evimize geldik kızlarla sukur hastane seylerı falan derken dus falan anca aldım 1 hafta sonunda anca kendimize gelebildik bugun de saglık ocagında topuk kanımızı aldırdık yeni dogan doktorunuza bebeklere ılk muayneyı bugune yazmıs hem kucuk hemde 1 hafta tedavi girdiler diye bugun de cocuk doktoruna gittik kili almıslar hersey guzel gıdıyor dedi o da bı tanesinde sarılık vardı sanki yine var dedı deger yukseldıyse yatırabılırız dedi bugun baktık deger dusmus hersey yolunda kızlar sukur ki ınsallah sızde bu gunler hayırlı zamanlarda hepiniz yasarsınız ilk fırsatta yazdım sut sagmak makinesini ıkız anneleri kesinlikle alsın bıde mama canta ya almayın bence mama kullanıyorlar fakat aptamıl prematüre olandan alacaksanız 1 numara almayın ben oyle aldım bıde acmıslar bı kasık verdikten sonra bunu alın demısler acıldıgı ıcınde suan mama bosa cıktı bozulmadan birine vermem lazım zor bir surectı psikolojik olarak Nefes0858 Minikimm sızı cok ıyı anlayabiliyorum en kısa zamanda sııznkılerde cıkar ınsallah kızlar

Şükür kuzum gözün aydın evinize gitmissiniz sağlıkla büyüsün bebelerin annesi bol bol kilo alsınlar arada bizede tecrübelerini anlat kuzum neyi yapalım nelere gerek yok sizler tecrübeli annelersiniz

Gözün aydın canım
Çok şükür sağlıkla geldiniz bayram şekerleri hazır bizim için de öp kokla onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…