• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kim bilir yavrum benim inşallah Allahın izniyle daha iyi olacak bebeğim bugün o kadını görüncede bana biraz moral oldu dedim demekki enfeksiyon geçince taburcu edicekler paşamı 🤲🥰 annesi ona kurban hayırlısı ile gelsin ben nasıl bakarım yavruma❤️ cagiracaklar canım emzirme falan içinde uyuma bakacaklar
Aynen canım demek ki enfeksiyonu bekliyorlar. Bu mübarek gece hürmetine tez vakitte kavuşun oğluşunla 🤗🤗

Toplanma oldugunda bildigin nefes darlığı oluyor benim ve 1 dk kadar sürüyor artik. Dediğin gibi poposu gibi oluyor toplanma. Aynj şeyi yaşıyoruz. Vajinada hissetmiyorum 2 haftadır bebisler dogum pozisyonu almis benim. Kaburga altında hissediyorum tekmeleri. Doğum pozisyonu almadan önce inanilmaz vajinaya tekmeliyorlardi. Dönünce insan biraz rahatlıyor. Demek ki yaşadıklarımiz normal.😊😬
Su an sık sık idrara cikma var birde yatinca çocuklar rahatsız mi oluyor bilmiyorum surekli tekmelemeye basliyorlar hic durmuyorlar. 🥲
Benim birisi doğum pozisyonunda diğeri değil. Demek ki diğeri asagiyi tekmeliyor. Yani hem kaburgada hem de vajinada tekme hissediyorum. Öyle canım önemli olan o sertleşmenin düzenli aralikla olmaması. Yaaaa yatma mevzusu bende de var. Sağa yatıyorum sağdaki vuruyor sola yatıyorum soldaki😊 Bir de büyüdükleri için sanırım bu hafta hareketleri iyice sertleşti🌸
Hissetti galiba yavrum ama iyi olsun sağlıklı olsun kavuşmamız yakın 🤲❤️
Orda bir anne ile konuştum onun bebeğide 1500 gram doğmuş hatta kilo bile vermiş enfeksiyon düzelince bugün taburcu ediceklermis küçük nasil bakicam diye korkuyordu kadın
Yakın tabii ki canim. Sen de toparlanmış oldun. Gelince yavruma mis gibi bakarsın. Biz de yakında 1500'u geçeriz inşallah. Allah'ım hayırlı güzel haftalarda bize de doğum nasip etsin. Canları sag olsun, sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanıriz💙

Kim bilir yavrum benim inşallah Allahın izniyle daha iyi olacak bebeğim bugün o kadını görüncede bana biraz moral oldu dedim demekki enfeksiyon geçince taburcu edicekler paşamı 🤲🥰 annesi ona kurban hayırlısı ile gelsin ben nasıl bakarım yavruma❤️ cagiracaklar canım emzirme falan içinde uyuma bakacaklar
Canim rabbim bu mübarek gece hürmetine tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah ❤

Aynen canım demek ki enfeksiyonu bekliyorlar. Bu mübarek gece hürmetine tez vakitte kavuşun oğluşunla 🤗🤗

Benim birisi doğum pozisyonunda diğeri değil. Demek ki diğeri asagiyi tekmeliyor. Yani hem kaburgada hem de vajinada tekme hissediyorum. Öyle canım önemli olan o sertleşmenin düzenli aralikla olmaması. Yaaaa yatma mevzusu bende de var. Sağa yatıyorum sağdaki vuruyor sola yatıyorum soldaki😊 Bir de büyüdükleri için sanırım bu hafta hareketleri iyice sertleşti🌸

Yakın tabii ki canim. Sen de toparlanmış oldun. Gelince yavruma mis gibi bakarsın. Biz de yakında 1500'u geçeriz inşallah. Allah'ım hayırlı güzel haftalarda bize de doğum nasip etsin. Canları sag olsun, sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanıriz💙

Canim rabbim bu mübarek gece hürmetine tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah ❤
Allah hepinizden razı olsun canlar 🥰 bu gece dualarım hepinizle ❤️

Bende senin gibi cok kararsızdim da ikiz olunca herkes al dedi. Daha almadim isin aslı. Manueller çekmiyor diyorlar 🤔 elektrikli alacağım sanirim ben.
Canım benim aldığım geçen hafta 350 idi 3 gun sonra 380 oldu siparişini verdim şimdi tren Yolda 430 olmuş sürekli zam yapıyorlar
bugün geldi tabiki denemefkm ama görumcem karnına tuttu iyi çekiyor gibi 😁

Canım benim aldığım geçen hafta 350 idi 3 gun sonra 380 oldu siparişini verdim şimdi tren Yolda 430 olmuş sürekli zam yapıyorlar
bugün geldi tabiki denemefkm ama görumcem karnına tuttu iyi çekiyor gibi 😁
Bi deneseydin 😂😂 bizede fikir olurdu. Hersey aşırı zamlaniyor hicbiseyin fiyatini takip edemiyorum artik 🙄

Bi deneseydin 😂😂 bizede fikir olurdu. Hersey aşırı zamlaniyor hicbiseyin fiyatini takip edemiyorum artik 🙄
Canım göğüs masajı bile erken doğumu tetikliyo o yüzden hic cesaret edip deneyemedim 😀evet herşey hergun zamlaniyo ne yazik ki

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum hepinize hayırlı doğumlar dilerim.benm sizlere sormak istediğim bir konu var daha önceki denemeleri özel yaptırdım bu sefer raporla yaptırmak istiyorum tüp bebek raporu alanlar varsa aranızda sormak istediğim bazı prosedürler var bilgisi olan varsa bana özelden msj atabilir mi? yardımcı olursanız çok sevinirim hepinize sevgiler💖💖

Gümüş kapak hic aklima gelmedi benim 🙄 vakti zamaninda dogururuz inşallah. Agirlastikca dogum baslayacak diye korkuyorum. En azindan 2 şer kilo dogsunlar istiyorum inşallah öyle olur. Kasilmalarda cok fazla benim artik.
Bende kasılma yok da çok fazla hareket var. Çıkıverecekler gibi geliyor. Sanki içimde havai fişekler patlıyor. Çok fazla baskı var. Yerleri dararldıkça beni itekliyorlar. Evet evet 2 kilo yu azcık geçseler yetecek.
Artık o korku banada geldi. Bir an da olsa napalım falan diye düşünüyorum.

32.haftaya doğru giderken günaydın diliyorum kızlar sizlere 💕
IMG_20220428_120723.jpg

Bende kasılma yok da çok fazla hareket var. Çıkıverecekler gibi geliyor. Sanki içimde havai fişekler patlıyor. Çok fazla baskı var. Yerleri dararldıkça beni itekliyorlar. Evet evet 2 kilo yu azcık geçseler yetecek.
Artık o korku banada geldi. Bir an da olsa napalım falan diye düşünüyorum.
Senin haftan daha ileri baski daha fazladir. Bende baski yok canim. Kasilmam cok var benim özellikle geceleri oluyor. Harekette öyle, ınanir misin dün gece dogurucam sandım . O kadar çok hareketlilerdi ki. Uyuyamadim sabaha kadar. Her an suyum mu gelecek kanamam mi olacak diye bekledim resmen 😔
Hayirlisiyla 34 leri bari bi görsek 🙄

Kızlar doktordan geldim normalde haftaya gün verdi şekerden dolayı ama kendisi yokmuş il dışında olacakmış ben de başka doktor istemedim dönüşü olsun dedim inşallah sıkınti olmaz.Oncesinde acil bi durum olmazsa 9 Mayıs'a gün aldım.
Kafama takılan üç haftadır bebeğin ölçümleri ve kilosu aynı gelişimi durdu diyorum doktor yok diyor ama hiç mi oynama olmaz.Pazartesi başka doktora gittim cumartesi tekrar gideceğim o doktorda da ilerleme yoksa gelişim durmuş demektir.Oyle olursa beklemem aldiririm bu durum çok canımı sıkıyor onun dışında sorun yok şimdilik.

Kızlar doktordan geldim normalde haftaya gün verdi şekerden dolayı ama kendisi yokmuş il dışında olacakmış ben de başka doktor istemedim dönüşü olsun dedim inşallah sıkınti olmaz.Oncesinde acil bi durum olmazsa 9 Mayıs'a gün aldım.
Kafama takılan üç haftadır bebeğin ölçümleri ve kilosu aynı gelişimi durdu diyorum doktor yok diyor ama hiç mi oynama olmaz.Pazartesi başka doktora gittim cumartesi tekrar gideceğim o doktorda da ilerleme yoksa gelişim durmuş demektir.Oyle olursa beklemem aldiririm bu durum çok canımı sıkıyor onun dışında sorun yok şimdilik.
Allah Allah niye ısrarla yok diyor ki balım
Benim arkadaşımında durmuştu bekletmeden alalım dedi. 2 buçuk kilo doğdu ama çok şükür bir sıkıntısı falan yok.
Sen dediğin gibi başka bir doktor ile de görüş

Allah Allah niye ısrarla yok diyor ki balım
Benim arkadaşımında durmuştu bekletmeden alalım dedi. 2 buçuk kilo doğdu ama çok şükür bir sıkıntısı falan yok.
Sen dediğin gibi başka bir doktor ile de görüş
Şekerden dolayı zaten önden gidiyordu bayaa 3-4 hafta kadar ama şimdi 1-1,5 hafta önde haftasına göre iyi diye sanırım normal görüyor ama 1 cm yada 50 gram da olsa ilerleme olmalıydi bence.Ultrason cihazı farkındadır diyor ama benim içime sinmiyor.Cumartesi de diğer doktora gideyim de ona göre karar veririm artık.Gelisimi durduysa dışarıda gelişsin bari anne karnında kalmasının faydası yok.

Back