- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.281
Maşallah canım32.haftaya doğru giderken günaydın diliyorum kızlar sizlereEki Görüntüle 3057420
Yok canım normalim. Zaten toplam 4,5 kilo aldım. Hatta bazen çok az aldım diye düşünüyorum.Kızlar sizinde iştahınızda bi artış oldu mu ya
Canım belki zaten önde diye beklemekte problem görmüyordur. Yani 2 hafta hiç gelişmeden beklese bile normal haftasını yakalamis olur gibi düşünüyor olabilir. Ama dediğin gibi diğer doktorun da bir görüşünü al bakalım o ne diyecek.Şekerden dolayı zaten önden gidiyordu bayaa 3-4 hafta kadar ama şimdi 1-1,5 hafta önde haftasına göre iyi diye sanırım normal görüyor ama 1 cm yada 50 gram da olsa ilerleme olmalıydi bence.Ultrason cihazı farkındadır diyor ama benim içime sinmiyor.Cumartesi de diğer doktora gideyim de ona göre karar veririm artık.Gelisimi durduysa dışarıda gelişsin bari anne karnında kalmasının faydası yok.
Yaaa maşallah nasıl fit bir anne32.haftaya doğru giderken günaydın diliyorum kızlar sizlereEki Görüntüle 3057420
Hemde nasi yiyom yiyom hiç doymuomKızlar sizinde iştahınızda bi artış oldu mu ya
Allahın izniyle olmaz inşallah canım sen hareketlerini takip et hayırlısı olsun evet gelişimi durmuşsa en doğrusu erkenden alınması sizin için ne hayırlı ise o olsun sen stres yapma bebiş de stres olmasın canımKızlar doktordan geldim normalde haftaya gün verdi şekerden dolayı ama kendisi yokmuş il dışında olacakmış ben de başka doktor istemedim dönüşü olsun dedim inşallah sıkınti olmaz.Oncesinde acil bi durum olmazsa 9 Mayıs'a gün aldım.
Kafama takılan üç haftadır bebeğin ölçümleri ve kilosu aynı gelişimi durdu diyorum doktor yok diyor ama hiç mi oynama olmaz.Pazartesi başka doktora gittim cumartesi tekrar gideceğim o doktorda da ilerleme yoksa gelişim durmuş demektir.Oyle olursa beklemem aldiririm bu durum çok canımı sıkıyor onun dışında sorun yok şimdilik.
Şükür kuzum çok sevindim yaO zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dediminik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah
Allah razı olsun canım ben sabahtan beri çok mutluyum hiç değilse diyorum ne zaman çıkacağı belli oldu belirsizlik çok zordu. Aynen bende çok şükür daha iyiyim oglusumun kalan şeylerini hallediyorum yeni aldıklarımı ütülicem bugün perdesi kalmıştı onuda halledicemŞükür kuzum çok sevindim yakavuscaksiniz sende daha iyi olmus olursun bebisin son hazırlıklarını yaparsın gelir oglusun evine
Yaaa maşallah nasıl fit bir annegöbeğimi özledim bol bol resim cekinin kızlar valla hatıra
Maşallah canımBu arada ben de ayni boyleyim. Sadece karnım var. Hatta senden daha büyük. Leblebi yutmuş solucan gibi
Yok canım normalim. Zaten toplam 4,5 kilo aldım. Hatta bazen çok az aldım diye düşünüyorum.
Valla öyle canım. Benim masa başı idi işim. Ayağa kalmadığım için millet beni im hamile olduğunu bilmiyormuş.Maşallah size neren kilo almış hani karnına sadece top konmuş
Gece hiç sorma ya. Sanki yüksek bir yere çıkıp oradan atlıyorlar gibi.Senin haftan daha ileri baski daha fazladir. Bende baski yok canim. Kasilmam cok var benim özellikle geceleri oluyor. Harekette öyle, ınanir misin dün gece dogurucam sandım . O kadar çok hareketlilerdi ki. Uyuyamadim sabaha kadar. Her an suyum mu gelecek kanamam mi olacak diye bekledim resmen
Hayirlisiyla 34 leri bari bi görsek
Canımmm teşekkür ederimKız maşallah maşallahne güzel hamiş olmuşsun valla hiç fazla kilo derdin de olmaz sonra tü tü tü maşallah
Ayy çok güzel bir haber. Maşallahhh diyelim bizde.O zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dediminik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah
İnşallah canım bende sabırsızlıkla akşamı bekliyorum
Maşallah canım çok şükür sayılı gün gelip geçer bir bakmışsın beşiğinde.O zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dediminik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah
Ay benim yanlarda hiç genişleme yok. Kaburgalarım sayılıyorEvet benim karnımın az olduğunu söylüyorlar. Genişleme var tabi yanlar da ama kol bacak aynı ya.
Catlak-kurabiye bende iştah namına tık yok.
Maşallah gerçekten ikiz diyemezsin bebisler iyi ya çok şükür sen kilo almasanda olur bende 5 kilo almıştım oda gitti zatenSadece önümde bir göbek var ona da ikize göre az diyorlar.
Valla ben de hiç çekinmiyorum ama doğru diyorsun hep bir hatıra aslında.
Aynen canım öylesi daha mantıklı hadi hayırlısı olsun bakalım. Cumartesi güzel haberlerle gelŞekerden dolayı zaten önden gidiyordu bayaa 3-4 hafta kadar ama şimdi 1-1,5 hafta önde haftasına göre iyi diye sanırım normal görüyor ama 1 cm yada 50 gram da olsa ilerleme olmalıydi bence.Ultrason cihazı farkındadır diyor ama benim içime sinmiyor.Cumartesi de diğer doktora gideyim de ona göre karar veririm artık.Gelisimi durduysa dışarıda gelişsin bari anne karnında kalmasının faydası yok.
4-5 kilo çok muuMaşallah canımBu arada ben de ayni boyleyim. Sadece karnım var. Hatta senden daha büyük. Leblebi yutmuş solucan gibi
Yok canım normalim. Zaten toplam 4,5 kilo aldım. Hatta bazen çok az aldım diye düşünüyorum.
Off sorma sabah çıktım pişman oldum ama iştahım bana mısın demiyor. İnsan sofradan aç kalkar mı yaHemde nasi yiyom yiyom hiç doymuombidahaki kontrol de kaç cikcam evde tartım var hiç tartilmiorum
Yaa bu süper bir haberO zaman bende oğlusdan güzel haberler vereyim teyzeleri maşallah enfeksiyon düşmüş antibiyotik tedavisi 4 gün daha devam edecek Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta sonra doktorumuz taburcu edebilirim dediminik kahramanım bayram sonrası hayırlısı ile evine bize kavuşacak inşallah
Valla çok iyi canım yaCanımmm teşekkür ederim
Evet almadım kilo. İşte 3 4 kilo falan. Zaten bebeklerimin kiloları onlarda.
Keşke yiyebilseydim ama hiç bir zaman yemek yiyemedim. Çok çıkardım. Alamadım hiç kilo o yüzden.
Çok şükür ödem vs. De olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?