Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım hıc sancım yoktu o hafta dedıgım gıbı son ana kadar da hıc belirti verecek bir sancım da olmadı bı anda basladı benim. Ikız bebekler son haftalarda benımde cok hareketlıydı ikisi sıgamıyorlardı alltakı hareketlenınce altta oldugu ıcın hem cok baskı yapıyordu hemde biraz derındeydı tum organlarımı acıtıyordu o hareketlenınce usttekı de rahatsız olup top gıbı toplanıyordu canım bıldıgın gobegım yamuluyordu bende hıc kilo almadım bastan beri toplam 5 kilo aldım son haftalarda herkez erkek mi diye soruyorlardı sadece top gibiydi onde hıc yayımladı bile o yuzden belli olmuyor canım rahat gecır son zamanlarda yat dinlen keyfini cıkar canım

Kızlar lc waikikide sepete indirim var bakın derm bide bu çark olayı bana denk gelmedi o kadar bakmama rağmen denk gelen var mı
Arada yapıyorlar canım geçen bana 250 ye 50 TL indirim gelmişti. Günlük bak bakalım. Ya da görünce haber vereyim bende

Canım ütü işine başlamışsın maşallah çok zevkli onları yıkamak ütülemek Rabbim herkese nasip etsin inşallah ben elektrikli değil manuel pompa almıştım lazım olursa elektrikli alırım demiştim hastanede elektrikli verdiler çok işime yaradı. Eve gelincede arkadaşımın vardı onu kullanıyorum çok rahat kolaylık oluyor bana markası medibaby diye 3 sene önce almıştı arkadaşım şimdi bulunur mu bilmiyorum

Ben şimdi küçük kıyafet bakmaya başladım oglusa aldıklarım olmaz diye 0 aylık bakıyorum yeniden . Sağlıkla gelsin evimize mucizem inşallah giydiği günleride görürüm
Maşallah paşa için eve geliş hazırlıkları başlasın eve getirdikten sonra bütün aldıkların çok çabuk olacak inşallah çabuk büyüyorlar

Maşallah paşa için eve geliş hazırlıkları başlasın eve getirdikten sonra bütün aldıkların çok çabuk olacak inşallah çabuk büyüyorlar
İnşallah teyzesi. Yeni şeyler alayım dedim yıkayıp ütüliyim hazır olsun belli değil daha ne kadar kalacağı ama dedim öbür aldıklarım olmaz

K Kubkub06
Milyaay
Sizde durumlar nasıl kızlar
Kuzucum iki gündür ağrım yok çok şükür bugün de muayene edip taburcu edecek dün akşam öyle dedi evde yatış vereecem yarın ultrasondan sonra konuşuruz detayları dedi bakalım muayene olmayı bekliyorum dr en büyük hedefimiz 30u görmek sonra gözümüzü daha fazlasına dikrriz dedi inşallah benim minikler bu kadar erken gelmeyi dusunmezler en azından 7 8 hafta daha dayanirlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…