- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.941
Aynen canım hıc sancım yoktu o hafta dedıgım gıbı son ana kadar da hıc belirti verecek bir sancım da olmadı bı anda basladı benim. Ikız bebekler son haftalarda benımde cok hareketlıydı ikisi sıgamıyorlardı alltakı hareketlenınce altta oldugu ıcın hem cok baskı yapıyordu hemde biraz derındeydı tum organlarımı acıtıyordu o hareketlenınce usttekı de rahatsız olup top gıbı toplanıyordu canım bıldıgın gobegım yamuluyordu bende hıc kilo almadım bastan beri toplam 5 kilo aldım son haftalarda herkez erkek mi diye soruyorlardı sadece top gibiydi onde hıc yayımladı bile o yuzden belli olmuyor canım rahat gecır son zamanlarda yat dinlen keyfini cıkar canımAnladım canım. 1 hafta durur dedi doktor demekki birde. Bende 30 +4 de gideceğim kontrole sonra da haftalık bakar herhalde benimde.
Benim bebeklerim çok hareketli. Bu iyi birşey tabi ama bazen korkutuyor çok fazla hareket olunca çıkacak gibi geliyor. Bir yere toplanıyor falan diyorlar öyle birşey mi acaba. Böyle oluyor muydu sende de.
Böyle 10 dk. Azıcık ufak iş yapıyorum inanılmaz yoruluyorum. Birde nefes alma verme çok zor oluyor. Bu bende uzun zamandan beri var ama. Ben hiç kilo almadım desem yeridir. Sadece önde bir göbek o da cok cok fazla değil. Yani öyle diyorlar ikiz gebeliğe göre az diyorlar iç karnım geniş sanırım.
Arada yapıyorlar canım geçen bana 250 ye 50 TL indirim gelmişti. Günlük bak bakalım. Ya da görünce haber vereyim bendeKızlar lc waikikide sepete indirim var bakın derm bide bu çark olayı bana denk gelmedi o kadar bakmama rağmen denk gelen var mı
Canım ütü işine başlamışsın maşallah çok zevkli onları yıkamak ütülemek Rabbim herkese nasip etsin inşallahKizlar ütü isi cok zevkliymis ya ben cok sevdim minik miniklerbayildimmm bebislerin kıyafetlerine. O tulumlar, zibinlar icim gidiyor ❤ Rabbim herkese nasip etsin. Hepimiz sag salim kucağımıza alalim inşallah. Kizlar bisey soracagim size. Elektrikli süt pompası alan var mi? Şöyle fiyati cok uçuk olmayan ne alabilirim sizce? Kesin lazim gözüyle bakıyorum öyle degil mi ?
İndirimdeyken alayım dedim bir kaç şey o yüzden sorayım dedim öyle bişey var mı bana denk gelmediArada yapıyorlar canım geçen bana 250 ye 50 TL indirim gelmişti. Günlük bak bakalım. Ya da görünce haber vereyim bende
Maşallah paşa için eve geliş hazırlıkları başlasın eve getirdikten sonra bütün aldıkların çok çabuk olacak inşallah çabuk büyüyorlarBen şimdi küçük kıyafet bakmaya başladım oglusa aldıklarım olmaz diye 0 aylık bakıyorum yeniden . Sağlıkla gelsin evimize mucizem inşallah giydiği günleride görürüm
Şu sıra diğer indirimler varya ondan çıkmamış olabilir canımİndirimdeyken alayım dedim bir kaç şey o yüzden sorayım dedim öyle bişey var mı bana denk gelmedi
Evdeyim canım, kendimi yormadan vakit geciriyorum. Çok şükür bugünümüze
Çok şükür canım benim. İnşallah her şey yolunda gitsin öyleEvdeyim canım, kendimi yormadan vakit geciriyorum. Çok şükür bugünümüze
Kızzz koş çark geldiMaşallah paşa için eve geliş hazırlıkları başlasın eve getirdikten sonra bütün aldıkların çok çabuk olacak inşallah çabuk büyüyorlar
Giriyorum canımKızzz koş çark geldibildirim geldi bana
Gir uygulamaya
İnşallah teyzesi. Yeni şeyler alayım dedim yıkayıp ütüliyim hazır olsun belli değil daha ne kadar kalacağı ama dedim öbür aldıklarım olmazMaşallah paşa için eve geliş hazırlıkları başlasın eve getirdikten sonra bütün aldıkların çok çabuk olacak inşallah çabuk büyüyorlar
Kuzucum iki gündür ağrım yok çok şükür bugün de muayene edip taburcu edecek dün akşam öyle dedi evde yatış vereecem yarın ultrasondan sonra konuşuruz detayları dedi bakalım muayene olmayı bekliyorum dr en büyük hedefimiz 30u görmek sonra gözümüzü daha fazlasına dikrriz dedi inşallah benim minikler bu kadar erken gelmeyi dusunmezler en azından 7 8 hafta daha dayanirlar inşallah
Bana da öyle çıktıBanada 350 liraya 75 lira indirim geldi kullanmak isteyen olursa verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?