Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlısıyla kucağına al kuzum benim e yeride dar artık pasamizin sen şimdi dinlen bol bol günde de verince sağlıkla kucağına Alcan inşallah suyuna takılma çok sınırda bişe olsa ona göre önlem alırdı ama sen suyunu bol iç dinlen canım benim

Anladım balım haftan güzel gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla gelsin paşamız. Haftaya belki suda sıkıntı görmezse 37 ye tamamlatır gününü
Hayırlısı inşallah cnm ama bende gördüm gerçekten suyu çok az 5litre iç diyor bana asla içemem 3 litreyi zor içiyorum

Ay inşallah canım ya son günler ayrı bi stres gerçi hamileliğin her dönemi stres biri bitiyor biri başlıyor

Hayırlısı inşallah cnm ama bende gördüm gerçekten suyu çok az 5litre iç diyor bana asla içemem 3 litreyi zor içiyorum
Riskli gebeliğe gittiğim de konu olmuştu.Suyun azlığı veya çokluğu içtiğimiz su miktarı ile ilgisi var mı diye sormuştum.Keske olsa demişti prof.du.Bence de yok havuç suyu armut suyu vs olabilir çoğaltır çevremizde duyduk şahit oldum ama saf su ile ilgili olduğunu sanmıyorum.Cevrem de sudan tiksinio ilaç dışında ağzına sürmeyen bir çok kişi ve suları da gayet normal.

Doktorumda zaten bünyeyle alakalı dedi 3 saate bir amniyon sıvısı kendini yeniliyormus biyerde okumuştum doktorundan tek amacı vücudunu susuz bırakma diyor ben normaldede çok su içemediğim için suya odaklanıyor hep bende bunyeyle alakalı olduğuna inanıyorum havuc suyu çok içtim suda artış olmadı hep aynı gidiyor belkide sabitledi bilmiyorum

Saka suyu denedin mi canım geçen demiştim ya. Onun içimi rahat oluyor. Bir de yudum yudum iç birden içince zorlanıyor insan

Kuvezde olmalarını cidden kafama takmıyorum kızlar evet yanımda olsalar daha ıyı ama kucucukler gorsenız orda daha ıyı bakılıyor dıye ıcım rahat yarın taburcu edıcekler eger bebekler ıcın ekstra yatırırsa onu cocuk doktoru karar vericek soyle soylıyım canım ben hıc yatmadım ama ben 34 den sonra cok zorlandım o da ben zaten toplu bir insanım bıde bebeklerle hareketlerim cok kısalmıstı evde dolanıyorum tum islerimı yapıyordum ama mesela yarım saat bı yere gideyim yuruyeyım butun gun ayagım kalkmıyordu acıyordu tek sıkıntım oydu 33 den sonraya kadar bende 15 gunde bı gidiyordum sonra her hafta oldu sıkıntısız gectı en son salı gunu kontrole gıtmıstım 1 hafta once yarın dogum yapacaktım p gun nts de sancım falan yoktu doktorum rahat 1 hafta daha durur dedı ama son dakika bı anda sancım basladı o gecede hatta sahura kadar oturuyorum ben oturdum esime sahur hazırladım bırlıkte yedık sonra yattık yarım saat sonra basladı benım sancım ben ilk alttaki bebek hareketlendi yemekte yedim falan dıye dusundum o da hareketlenınce aynı tum organlarıma baskı yapıyordu sonra tuvalete gittim 5 dk da belime agrı gırdı dedım bu farklı bısey sonra 2 3 oyle girdikten sonra 2 dk da bir oldu hemen esimı uyandırdım doktorumu aradık ılk hastaneye gittik ebeler ntsye bagladı catala cıkardılar acıklıgım vardı sancıları yuksektı nobetcı doktor geldı doktorumu bılgılendırdıgını soyledı sonra tam bıde hastane gırmıs saatine yakındı ya beni biraz anestezi gelsin cocuk doktoru gelsin diye beklettıler ama cok zor bısey normal doğum dusunen herkeze kolaylık diliyorum sonra hemen beni apar topar doğuma aldılar tamamen uyusturuldum gece kan sulandırıcı oldugu ıcın ve yemek yedıgım ıcın ama ıyıkı oyle yaptılar yoksa o sancılarla belden uyusturulamazdım cunku cok gerilmıstım sonra hemen uyudum zaten uyandığımda cok usudum ama ameliyat seyı zor degıl sezeryan da da insan kalkıyor ben suan tum isimi kendım yapabiliyorum ilk bas ayaga kalkarken zor oluyor sonra yurudukce gecıyor

Maşallah canım hadi inşallah hastaneden bugün çıkarsınız evlatlarınıda sağlıklı evine götürürsün inşallah sütünde stres yapma gelir Allahın izniyle

Maşallah canım hadi inşallah hastaneden bugün çıkarsınız evlatlarınıda sağlıklı evine götürürsün inşallah sütünde stres yapma gelir Allahın izniyle
Sen nasıl oldun canım en son Dr bebiş hareketlerini kontrol et demişti. Sıkıntı yok dimi

Çok şükür canım iyiyiz şuan benimki kordonu dolamış kendine bakalım bi sipriz beklemez inşallah yarın tam 30 haftalık oluyoruz sen nasılsın
İnşallah inşallah canım çocuklar ne ile oynayacağını şaşırıyor içeride bi ara nette görmüştüm biri de kordon bağına düğüm atmış
İnşallah vaktinde saatinde gelsin canım
İyim bende çok şükür

Ya maşallah yerim gramlarini kuzum rahat ol geçecek o sancilar evine gidip dinleniceksin bizim dualarımız seninle
Allah razı olsun kuzum rabbim. Hepimizin evladını korusun zamanın da sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah şu 28 30u göreyim içim bi nebze rahatlayacak inşallah hepimizin sağlıcakla kucaklayıp evlarimize goturdugumuz günleri de gorecez dualarım hepimizle

Saka suyu denedin mi canım geçen demiştim ya. Onun içimi rahat oluyor. Bir de yudum yudum iç birden içince zorlanıyor insan
Yok canim valla hic denemedim
Birden içemiyorum zaten bende yudum yudum içmeye devam hayırlısı bakalim bu zamanlara geldik

Masallah canim ya şükürler olsun bugünlere geldik bende cok kararsızım genel anestezi mi spinal mi çok kararsızım

Amin canim inşallah rabbim mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin ❤

28 den sonra korkma dedi benim doktorum. Önlem amaçlı bende dun ciğer geliştirici 1. Dozu oldum bugun 2. Yi olacağım. Risk olsun olmasin istirahat modunda olmamiz gerekiyor bende öyleyim. Allahin izniyle haftalarimiz ilerleyecek daha

Ya maşallah sübhanallah çok şükür kilosu iyi canım. Çok normal hareketleri yerleri daralıyor artık sen stres yapma maşallah haftan iyi kilosu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…