Kuvezde olmalarını cidden kafama takmıyorum kızlar evet yanımda olsalar daha ıyı ama kucucukler gorsenız orda daha ıyı bakılıyor dıye ıcım rahat yarın taburcu edıcekler eger bebekler ıcın ekstra yatırırsa onu cocuk doktoru karar vericek soyle soylıyım canım ben hıc yatmadım ama ben 34 den sonra cok zorlandım o da ben zaten toplu bir insanım bıde bebeklerle hareketlerim cok kısalmıstı evde dolanıyorum tum islerimı yapıyordum ama mesela yarım saat bı yere gideyim yuruyeyım butun gun ayagım kalkmıyordu acıyordu tek sıkıntım oydu 33 den sonraya kadar bende 15 gunde bı gidiyordum sonra her hafta oldu sıkıntısız gectı en son salı gunu kontrole gıtmıstım 1 hafta once yarın dogum yapacaktım p gun nts de sancım falan yoktu doktorum rahat 1 hafta daha durur dedı ama son dakika bı anda sancım basladı o gecede hatta sahura kadar oturuyorum ben oturdum esime sahur hazırladım bırlıkte yedık

sonra yattık yarım saat sonra basladı benım sancım ben ilk alttaki bebek hareketlendi yemekte yedim falan dıye dusundum o da hareketlenınce aynı tum organlarıma baskı yapıyordu sonra tuvalete gittim 5 dk da belime agrı gırdı dedım bu farklı bısey sonra 2 3 oyle girdikten sonra 2 dk da bir oldu hemen esimı uyandırdım doktorumu aradık ılk hastaneye gittik ebeler ntsye bagladı catala cıkardılar acıklıgım vardı sancıları yuksektı nobetcı doktor geldı doktorumu bılgılendırdıgını soyledı sonra tam bıde hastane gırmıs saatine yakındı ya beni biraz anestezi gelsin cocuk doktoru gelsin diye beklettıler ama cok zor bısey normal doğum dusunen herkeze kolaylık diliyorum sonra hemen beni apar topar doğuma aldılar tamamen uyusturuldum gece kan sulandırıcı oldugu ıcın ve yemek yedıgım ıcın ama ıyıkı oyle yaptılar yoksa o sancılarla belden uyusturulamazdım cunku cok gerilmıstım sonra hemen uyudum zaten uyandığımda cok usudum ama ameliyat seyı zor degıl sezeryan da da insan kalkıyor ben suan tum isimi kendım yapabiliyorum ilk bas ayaga kalkarken zor oluyor sonra yurudukce gecıyor