- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.921
Maşallah canım senin durumun iyiymiş süte takılma daha çok yeni gelicek Allahın izniyle. Eğer bebekler için küvözde olması daha iyiyse kalsınlar kuzum kiloları da iyi maşallah bunları stres yapma sağlıkları yerinde olsun yeterki canım. Sen kendine bak sen iyi olki bebeklere de güzel bakarsın bizim iyi olmamız lazım bu süreçte kuzumKuvezde olmalarını cidden kafama takmıyorum kızlar evet yanımda olsalar daha ıyı ama kucucukler gorsenız orda daha ıyı bakılıyor dıye ıcım rahat yarın taburcu edıcekler eger bebekler ıcın ekstra yatırırsa onu cocuk doktoru karar vericek soyle soylıyım canım ben hıc yatmadım ama ben 34 den sonra cok zorlandım o da ben zaten toplu bir insanım bıde bebeklerle hareketlerim cok kısalmıstı evde dolanıyorum tum islerimı yapıyordum ama mesela yarım saat bı yere gideyim yuruyeyım butun gun ayagım kalkmıyordu acıyordu tek sıkıntım oydu 33 den sonraya kadar bende 15 gunde bı gidiyordum sonra her hafta oldu sıkıntısız gectı en son salı gunu kontrole gıtmıstım 1 hafta once yarın dogum yapacaktım p gun nts de sancım falan yoktu doktorum rahat 1 hafta daha durur dedı ama son dakika bı anda sancım basladı o gecede hatta sahura kadar oturuyorum ben oturdum esime sahur hazırladım bırlıkte yedıksonra yattık yarım saat sonra basladı benım sancım ben ilk alttaki bebek hareketlendi yemekte yedim falan dıye dusundum o da hareketlenınce aynı tum organlarıma baskı yapıyordu sonra tuvalete gittim 5 dk da belime agrı gırdı dedım bu farklı bısey sonra 2 3 oyle girdikten sonra 2 dk da bir oldu hemen esimı uyandırdım doktorumu aradık ılk hastaneye gittik ebeler ntsye bagladı catala cıkardılar acıklıgım vardı sancıları yuksektı nobetcı doktor geldı doktorumu bılgılendırdıgını soyledı sonra tam bıde hastane gırmıs saatine yakındı ya beni biraz anestezi gelsin cocuk doktoru gelsin diye beklettıler ama cok zor bısey normal doğum dusunen herkeze kolaylık diliyorum sonra hemen beni apar topar doğuma aldılar tamamen uyusturuldum gece kan sulandırıcı oldugu ıcın ve yemek yedıgım ıcın ama ıyıkı oyle yaptılar yoksa o sancılarla belden uyusturulamazdım cunku cok gerilmıstım sonra hemen uyudum zaten uyandığımda cok usudum ama ameliyat seyı zor degıl sezeryan da da insan kalkıyor ben suan tum isimi kendım yapabiliyorum ilk bas ayaga kalkarken zor oluyor sonra yurudukce gecıyor
Yarın beni taburcu edıcekler kızlar ama bebisler kuvez de bebekler ıcın de 3 4 gun daha dıger tarafta yatacağım bende bebeklerle temz halinde olabilmek ıcın suan ki son durumları kiloları ıyı olmasına rağmen suanda beslenmeyi cok kabul etmiyor dedıler birazcık hareketsiz uykudalar dedıler hamıleyken idrar yollarında enfeksiyon oldugun ıcın belkı o zaman onlarda etki olabilır ondan suphelenıyorum dedı enfeksiyon varmıs kultur aldık sonuc cıkan kadar beklıcez dedı antibiyotik basladılar 3 saatte bir azcık mama veriyorlar sustum gelmesini bekliyorlar bı yandan iyi olsunlarda ben Baska bısey istemiyorum orda daha guven deler en azından arada giriyorum goğsume koyuyorlar Vala cok guzeller pamuk gibiler bırı bembeyaz kel dıgerı bugday tenli sıyah saclı birbirlerinden farklılar sımdılık bizde durumlar boyle kızlarMaşallah canım hadi inşallah hastaneden bugün çıkarsınız evlatlarınıda sağlıklı evine götürürsün inşallah sütünde stres yapma gelir Allahın izniyle
Vala canım bana hep belden asagıya dedıler ama ben genelde suan bı zorluk gormedım Allaha sukur ama strest yapmam diyorsan belden uyus bebısı gorursun dogar dogmazMasallah canim ya şükürler olsun bugünlere geldik bende cok kararsızım genel anestezi mi spinal mi çok kararsızım
Aynen canım bebekleron kiloları ıyı ama iste ama hareketleri yavas dedıler kucuk olan suan daha hareketli dedıler Vala kiloyla hıc alakası yok bebişlerin sagı solu belli olmuyorMaşallah canım senin durumun iyiymiş süte takılma daha çok yeni gelicek Allahın izniyle. Eğer bebekler için küvözde olması daha iyiyse kalsınlar kuzum kiloları da iyi maşallah bunları stres yapma sağlıkları yerinde olsun yeterki canım. Sen kendine bak sen iyi olki bebeklere de güzel bakarsın bizim iyi olmamız lazım bu süreçte kuzum
Görürsün Allahın izniyle canımAllah razı olsun kuzum rabbim. Hepimizin evladını korusun zamanın da sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah şu 28 30u göreyim içim bi nebze rahatlayacak inşallah hepimizin sağlıcakla kucaklayıp evlarimize goturdugumuz günleri de gorecez dualarım hepimizle
Hakkında hangisi hayırlısı ise o olsun canım doktorun duruma göre karar verir ben elhamdülillah spinalden memnun kaldımMasallah canim ya şükürler olsun bugünlere geldik bende cok kararsızım genel anestezi mi spinal mi çok kararsızım
Kontrol altındalar merak etme canım sen sütüne odaklan şifa olsun ballaraYarın beni taburcu edıcekler kızlar ama bebisler kuvez de bebekler ıcın de 3 4 gun daha dıger tarafta yatacağım bende bebeklerle temz halinde olabilmek ıcın suan ki son durumları kiloları ıyı olmasına rağmen suanda beslenmeyi cok kabul etmiyor dedıler birazcık hareketsiz uykudalar dedıler hamıleyken idrar yollarında enfeksiyon oldugun ıcın belkı o zaman onlarda etki olabilır ondan suphelenıyorum dedı enfeksiyon varmıs kultur aldık sonuc cıkan kadar beklıcez dedı antibiyotik basladılar 3 saatte bir azcık mama veriyorlar sustum gelmesini bekliyorlar bı yandan iyi olsunlarda ben Baska bısey istemiyorum orda daha guven deler en azından arada giriyorum goğsume koyuyorlar Vala cok guzeller pamuk gibiler bırı bembeyaz kel dıgerı bugday tenli sıyah saclı birbirlerinden farklılar sımdılık bizde durumlar boyle kızlar
Vala canım bana hep belden asagıya dedıler ama ben genelde suan bı zorluk gormedım Allaha sukur ama strest yapmam diyorsan belden uyus bebısı gorursun dogar dogmaz
Aynen canım bebekleron kiloları ıyı ama iste ama hareketleri yavas dedıler kucuk olan suan daha hareketli dedıler Vala kiloyla hıc alakası yok bebişlerin sagı solu belli olmuyor
Amin canim inşallah daha hiç konuşmadık strese girme zamanı gelince konuşuruz dedi sezeryan olucak o kesinleşti amaHakkında hangisi hayırlısı ise o olsun canım doktorun duruma göre karar verir ben elhamdülillah spinalden memnun kaldım
Amin inşalah hepimizin bıcırıklar işteİnşallah inşallah canım çocuklar ne ile oynayacağını şaşırıyor içeridebi ara nette görmüştüm biri de kordon bağına düğüm atmış
İnşallah vaktinde saatinde gelsin canım
İyim bende çok şükür
Ah canım asıl sana maşallah seninde kucağına almana bişey kalmadı sen kucağına aldığında Allahım izniyle arkandan geliyorum Rabbim nasip etsin hepimize bişey kalmadıAy masallah ya zaman su gibi akıp gidiyor ne ara 30 haftalik oldu masallah ❤
Anladım canım. 1 hafta durur dedi doktor demekki birde. Bende 30 +4 de gideceğim kontrole sonra da haftalık bakar herhalde benimde.Kuvezde olmalarını cidden kafama takmıyorum kızlar evet yanımda olsalar daha ıyı ama kucucukler gorsenız orda daha ıyı bakılıyor dıye ıcım rahat yarın taburcu edıcekler eger bebekler ıcın ekstra yatırırsa onu cocuk doktoru karar vericek soyle soylıyım canım ben hıc yatmadım ama ben 34 den sonra cok zorlandım o da ben zaten toplu bir insanım bıde bebeklerle hareketlerim cok kısalmıstı evde dolanıyorum tum islerimı yapıyordum ama mesela yarım saat bı yere gideyim yuruyeyım butun gun ayagım kalkmıyordu acıyordu tek sıkıntım oydu 33 den sonraya kadar bende 15 gunde bı gidiyordum sonra her hafta oldu sıkıntısız gectı en son salı gunu kontrole gıtmıstım 1 hafta once yarın dogum yapacaktım p gun nts de sancım falan yoktu doktorum rahat 1 hafta daha durur dedı ama son dakika bı anda sancım basladı o gecede hatta sahura kadar oturuyorum ben oturdum esime sahur hazırladım bırlıkte yedıksonra yattık yarım saat sonra basladı benım sancım ben ilk alttaki bebek hareketlendi yemekte yedim falan dıye dusundum o da hareketlenınce aynı tum organlarıma baskı yapıyordu sonra tuvalete gittim 5 dk da belime agrı gırdı dedım bu farklı bısey sonra 2 3 oyle girdikten sonra 2 dk da bir oldu hemen esimı uyandırdım doktorumu aradık ılk hastaneye gittik ebeler ntsye bagladı catala cıkardılar acıklıgım vardı sancıları yuksektı nobetcı doktor geldı doktorumu bılgılendırdıgını soyledı sonra tam bıde hastane gırmıs saatine yakındı ya beni biraz anestezi gelsin cocuk doktoru gelsin diye beklettıler ama cok zor bısey normal doğum dusunen herkeze kolaylık diliyorum sonra hemen beni apar topar doğuma aldılar tamamen uyusturuldum gece kan sulandırıcı oldugu ıcın ve yemek yedıgım ıcın ama ıyıkı oyle yaptılar yoksa o sancılarla belden uyusturulamazdım cunku cok gerilmıstım sonra hemen uyudum zaten uyandığımda cok usudum ama ameliyat seyı zor degıl sezeryan da da insan kalkıyor ben suan tum isimi kendım yapabiliyorum ilk bas ayaga kalkarken zor oluyor sonra yurudukce gecıyor
Sağlıklı olsunlarda canım inşallah hastanede iyi bakılıyorsunuz 3 4 güne hayrolaYarın beni taburcu edıcekler kızlar ama bebisler kuvez de bebekler ıcın de 3 4 gun daha dıger tarafta yatacağım bende bebeklerle temz halinde olabilmek ıcın suan ki son durumları kiloları ıyı olmasına rağmen suanda beslenmeyi cok kabul etmiyor dedıler birazcık hareketsiz uykudalar dedıler hamıleyken idrar yollarında enfeksiyon oldugun ıcın belkı o zaman onlarda etki olabilır ondan suphelenıyorum dedı enfeksiyon varmıs kultur aldık sonuc cıkan kadar beklıcez dedı antibiyotik basladılar 3 saatte bir azcık mama veriyorlar sustum gelmesini bekliyorlar bı yandan iyi olsunlarda ben Baska bısey istemiyorum orda daha guven deler en azından arada giriyorum goğsume koyuyorlar Vala cok guzeller pamuk gibiler bırı bembeyaz kel dıgerı bugday tenli sıyah saclı birbirlerinden farklılar sımdılık bizde durumlar boyle kızlar
Vala canım bana hep belden asagıya dedıler ama ben genelde suan bı zorluk gormedım Allaha sukur ama strest yapmam diyorsan belden uyus bebısı gorursun dogar dogmaz
Aynen canım bebekleron kiloları ıyı ama iste ama hareketleri yavas dedıler kucuk olan suan daha hareketli dedıler Vala kiloyla hıc alakası yok bebişlerin sagı solu belli olmuyor
Stres yapıyorsun nasıl olacak diye ama o sesi duyduğun an zaten daha aklına bisey gelmiyorAmin canim inşallah daha hiç konuşmadık strese girme zamanı gelince konuşuruz dedi sezeryan olucak o kesinleşti ama
Evet canım bizim için hareket bitti. Doktor sana ben de şöyleydim şoyle zorlandım falan diyen tek hamilelerle kendini kıyaslama. Sen ikiz hamilesin her şeyi iki kat yaşıyorsun dedi. Ben de olumlu düşünüyorum her şey hepimiz için çok güzel olacak28 den sonra korkma dedi benim doktorum. Önlem amaçlı bende dun ciğer geliştirici 1. Dozu oldum bugun 2. Yi olacağım. Risk olsun olmasin istirahat modunda olmamiz gerekiyor bende öyleyim. Allahin izniyle haftalarimiz ilerleyecek daha
Tabi içilmeli su önemli ben de başlarda içtim ne zamandır adamakıllı içemiyorum bile zorlamaya çalışıyorum.Hepimizin günü zamanı belli zaten o vakit gelince ne yaparsak yapalım yavrularımız dünyaya gözlerini açacaklar.Saglikla gelsinler de etken geç yapacak çok da bir şey yok.Stres yapmayalım yeterliDoktorumda zaten bünyeyle alakalı dedi 3 saate bir amniyon sıvısı kendini yeniliyormus biyerde okumuştum doktorundan tek amacı vücudunu susuz bırakma diyor ben normaldede çok su içemediğim için suya odaklanıyor hep bende bunyeyle alakalı olduğuna inanıyorum havuc suyu çok içtim suda artış olmadı hep aynı gidiyor belkide sabitledi bilmiyorum
Hayırlısı inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben hala inanamıyorum aylar geçti geri sayım başladıAh canım asıl sana maşallah seninde kucağına almana bişey kalmadı sen kucağına aldığında Allahım izniyle arkandan geliyorum Rabbim nasip etsin hepimize bişey kalmadı
Çok haklısın canım stres yapmayalım ama elde değil ben bu hafta çok stresliyim heyecan korku endişe çok ağlıyorum bu ara karmakarışık oldumTabi içilmeli su önemli ben de başlarda içtim ne zamandır adamakıllı içemiyorum bile zorlamaya çalışıyorum.Hepimizin günü zamanı belli zaten o vakit gelince ne yaparsak yapalım yavrularımız dünyaya gözlerini açacaklar.Saglikla gelsinler de etken geç yapacak çok da bir şey yok.Stres yapmayalım yeterli
Demekki hepimiz öyleymişiz şimdi hepimiz tek tek kucağımıza alacağız inşallah yazın sonuna kadar şimdi gruptaki kızlar kucaklarına aldılar maşallah bende görüdkçe dayanamıyorum ya hadi inşallah benimde büyük ihtimalle sezeryan bişey olmazsa 38 de alacak galibaHayırlısı inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben hala inanamıyorum aylar geçti geri sayım başladı
Masallah canim hadi az kaldi hayirlisiyla saglikla gelsinler ❤Demekki hepimiz öyleymişiz şimdi hepimiz tek tek kucağımıza alacağız inşallah yazın sonuna kadar şimdi gruptaki kızlar kucaklarına aldılar maşallah bende görüdkçe dayanamıyorum ya hadi inşallah benimde büyük ihtimalle sezeryan bişey olmazsa 38 de alacak galiba
Ben öyle değilim desem yalan olur bende de var dediğin gibi ama çok da dinlemeye çalışıyorum kendimi bir şeylerle uğraşıp düşünmeyim diyorum.Evet kolay değil ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum ne kadar başarırsak bizim için o kadar iyi.Cok şükür son haftalara geldik hayirisyla hepimiz tamamlariz sağlıklaÇok haklısın canım stres yapmayalım ama elde değil ben bu hafta çok stresliyim heyecan korku endişe çok ağlıyorum bu ara karmakarışık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?