• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kuzucum iki gündür ağrım yok çok şükür bugün de muayene edip taburcu edecek dün akşam öyle dedi evde yatış vereecem yarın ultrasondan sonra konuşuruz detayları dedi bakalım muayene olmayı bekliyorum dr en büyük hedefimiz 30u görmek sonra gözümüzü daha fazlasına dikrriz dedi inşallah benim minikler bu kadar erken gelmeyi dusunmezler en azından 7 8 hafta daha dayanirlar inşallah 🙏🙏
İnşallah inşallah canım benim sağlıkla beklesinler günlerini. Bundan sonra çok dikkat edersin garekirse günün çoğunu dinlenerek geçir. İnşallah acele etmesin minnoşlar gelmek için

Tureed Tureed canım bugün kontrolğn vardu galiba haber ver
Kuzumm gordum bebemi şükür çok iyi dedi bu sefer ben kilo almamışım o almış onada laf etti 🤭🤭bı kilo olcak Ken 1278 kg dedi neyse çocuğuda rejime sokarım dedim yine kızdı suyu iyidi ama gözümü korkuttu hastayken yiyemedim ondan kilo almamışım dedim 😂😂 bı ay sonra çağırdı ilaçlar devam dedi kilo aldığın için kan sulandırıcı hapı biraktiramiorun dedi bı dünya kan istedi gelmeden yaptır dedi bu sefer daha kapsamlı testler bebek iyidi şükür ama biz kilo almamliyiz bu skinti şuanda 😊😊

Aynen canım hıc sancım yoktu o hafta dedıgım gıbı son ana kadar da hıc belirti verecek bir sancım da olmadı bı anda basladı benim. Ikız bebekler son haftalarda benımde cok hareketlıydı ikisi sıgamıyorlardı alltakı hareketlenınce altta oldugu ıcın hem cok baskı yapıyordu hemde biraz derındeydı tum organlarımı acıtıyordu o hareketlenınce usttekı de rahatsız olup top gıbı toplanıyordu canım bıldıgın gobegım yamuluyordu bende hıc kilo almadım bastan beri toplam 5 kilo aldım son haftalarda herkez erkek mi diye soruyorlardı sadece top gibiydi onde hıc yayımladı bile o yuzden belli olmuyor canım rahat gecır son zamanlarda yat dinlen keyfini cıkar canım
Evet evet toplanıyor sanki bir yere. Sert sert oluyor orası.
Bebeklerin nasıl canım şuan? Sen nasılsın?

Kuzumm gordum bebemi şükür çok iyi dedi bu sefer ben kilo almamışım o almış onada laf etti 🤭🤭bı kilo olcak Ken 1278 kg dedi neyse çocuğuda rejime sokarım dedim yine kızdı suyu iyidi ama gözümü korkuttu hastayken yiyemedim ondan kilo almamışım dedim 😂😂 bı ay sonra çağırdı ilaçlar devam dedi kilo aldığın için kan sulandırıcı hapı biraktiramiorun dedi bı dünya kan istedi gelmeden yaptır dedi bu sefer daha kapsamlı testler bebek iyidi şükür ama biz kilo almamliyiz bu skinti şuanda 😊😊
Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim canım. Ama kilosu iyi ki. Bende 28.haftada kontrolümde 1250 gram çıktılar bebeklerim. Gayet uyumlu haftası ile dedi bana. Normal geldi bana kilosu.

Maşallah paşaya, e ne güzel işte, bebek kilo almış sen almamışsın. Esas istenilen durum bu değil mi? 🙈

Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim canım. Ama kilosu iyi ki. Bende 28.haftada kontrolümde 1250 gram çıktılar bebeklerim. Gayet uyumlu haftası ile dedi bana. Normal geldi bana kilosu.
Banada öyle geldi gözümü nasi korkutcagini şaşırdı 🤭🤭kilo almiyim diye sanırım kuzum şükür korktum bu hafta hasta olunca kilo almadi diye şükür iyimis canım benim 🥰

Maşallah paşaya, e ne güzel işte, bebek kilo almış sen almamışsın. Esas istenilen durum bu değil mi? 🙈
Öyle işte ona sevindi bebeğe gitmiş kilon bu sefer ama haftasına çok almış çok olması şeker olur bebekte dedi beni korkutsun diye yaptı muhtemelen şükür iyi bebiş🥰🥰 hastaydım die korkmuştum giderken

Maşallah canım gözün aydın kilosuda iyi çok şükür 🤲🥰

Kız senin bu doktorunun kilolarla derdi ne 😅😅
Korkmasın kuzum gözün o kadar. Topik olarak bebişlerimiz biraz önde gidiyor ki ben bunu dondurulmuş embriyo olmalarına bağlıyorum ısrarla 😅😅 sağlıkları yerinde olsun yeter ki canım. Kilosu bence gayet iyi

Kız senin bu doktorunun kilolarla derdi ne 😅😅
Korkmasın kuzum gözün o kadar. Topik olarak bebişlerimiz biraz önde gidiyor ki ben bunu dondurulmuş embriyo olmalarına bağlıyorum ısrarla 😅😅 sağlıkları yerinde olsun yeter ki canım. Kilosu bence gayet iyi
Annemde aynısıni dedi ne güldüm kuzum senin doktorun kiloyla derdi ne dedi annemde 🤭🤭🤭
O tartıya korkarak cikiorum evet dediğini duymuştum donmus embriyo öle oluo
Ama şükür kuzum ya bide bu antibiyotigi alınca bide bı kaç gün bişe yiyemiyince korktum
Bu arada pentide. İndirim vardı dün netten pijama aldım bide günlük gecelik aldım açılış yaptım kendime de 🥰bıde sabahlık li gecelik alırsam kendimde tamam olurum

Annemde aynısıni dedi ne güldüm kuzum senin doktorun kiloyla derdi ne dedi annemde 🤭🤭🤭
O tartıya korkarak cikiorum evet dediğini duymuştum donmus embriyo öle oluo
Ama şükür kuzum ya bide bu antibiyotigi alınca bide bı kaç gün bişe yiyemiyince korktum
Bu arada pentide. İndirim vardı dün netten pijama aldım bide günlük gecelik aldım açılış yaptım kendime de 🥰bıde sabahlık li gecelik alırsam kendimde tamam olurum
İyi yapmışsın canım güle güle kullan 😍
Valla her gitmende kilo ile moralini bozmasın yaf 😅 ne güzel beslenmiş işte bebek
Sen normal beslenme düzenine devam et canım. Elinden geleni yapıyorsun yürüyüş de yapıyorsun daha ne olsun

İyi yapmışsın canım güle güle kullan 😍
Valla her gitmende kilo ile moralini bozmasın yaf 😅 ne güzel beslenmiş işte bebek
Sen normal beslenme düzenine devam et canım. Elinden geleni yapıyorsun yürüyüş de yapıyorsun daha ne olsun
Evet kuzum yürüyorum Allah'tan insanlarda banayolda görünce aa kilo almamissin çok diyo bide 🤭🤭 74 olduk bide minyonuz ondan artık inşallah havalar isinirsa bizde yikamalara başlayalım şimdiden bile bişe yapiom nefes nefese kaliom anca başlamalıyım artik 😁😁

Evet kuzum yürüyorum Allah'tan insanlarda banayolda görünce aa kilo almamissin çok diyo bide 🤭🤭 74 olduk bide minyonuz ondan artık inşallah havalar isinirsa bizde yikamalara başlayalım şimdiden bile bişe yapiom nefes nefese kaliom anca başlamalıyım artik 😁😁
Sen daha başlamadın mı 🤪🤪
Tamam şaka şaka 😅 başlarsın kuzum havalar açılıyor bir gün yıka ertesi gün ütüle. Yavaş yavaş bitirirsin

Sen daha başlamadın mı 🤪🤪
Tamam şaka şaka 😅 başlarsın kuzum havalar açılıyor bir gün yıka ertesi gün ütüle. Yavaş yavaş bitirirsin
Ya korkutma beni ama😊😊 havalar soğudu hasta oldum hemen baslicam ama 🤗🤗 ohh miss sen bitirdin tabi rahatsın kuzum darısı başıma

Back