- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.981
Valla dürt kuzum sonra yapmak ta daha zorlanirimBaşlayana kadar dürtcem seni
Selam canlarım çok şükür oğlumun oda ,yıkama, ütüleme işi bitti bi kaç eksik kaldı ufak tefek ama ben ağırlaştım gerçekten geciktirmeyin bu işleri yarında kısmetse kontrolümüz var bakalım Allah hepimize kolaylık versin
Canım benim hiç belli olmaz bu işler belki 36 yı da görürsünüz. Sen moralini oldukça yüksek tutmaya çalış. Bundan sonra piyimses moduna geçiyorsun. İş yapmak yok moral bozmak da yokKızlar ben evdeyim duş aldım uzandım dr hastanedekitedaviyi evde uygulayacaz dedi ilaçları eve verdi yatak istrahati verdi sadece lavaboyakalkabilirsin dedi senin 36.haftayi dolduracağına hiç ihtimal vermiyordum dedi ama bu kadar da erken doğumu tetikleyeck bisey olacağını dusunmemistim dedi ilk hedefimiz 30u görmek sonra uzatmalara geçeriz ama cokta bisey bekleme 32 yi en fazla görürüz dedi yani şimdi tek şu an sağ salim kucagımiza almak canlar dua edin bize şu 6 7 haftayı sağ salim atlatalım inşallahçok korkuyorum kızlar
Ya bak kalkcam şimdi basllicam yıkamaya
Inşallah canım inşallah ya modum çok düştü çok korkuyorum valla moral sıfır inşallah sağlıkla atlatalım bugünleri yatıyorum şimdi gerekirse doğuma kadar devam ederim yeter ki onlar iyi olsun zamanın da gelsinlerCanım benim hiç belli olmaz bu işler belki 36 yı da görürsünüz. Sen moralini oldukça yüksek tutmaya çalış. Bundan sonra piyimses moduna geçiyorsun. İş yapmak yok moral bozmak da yok
Gönlüne göre bir dizi başla kafanı dağıtmaya çalış
Rabbime emanetsiniz inşallah sağlıkla tamamlasınlar günlerini bebişler
Canım benim doktorlar en kötü ihtimalo söylüyor sen moralini yüksek tutucaksin güzel enerji vericeksin ve bol bol dinlenceksin böle seler düşünme doktorlar olabilme ihtimali olan en kötü seyi soyluo bana da kaç haftadır aldığın kilolar erken doğumu tetikler diye korkutuo vaktinde sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah canım benimKızlar ben evdeyim duş aldım uzandım dr hastanedekitedaviyi evde uygulayacaz dedi ilaçları eve verdi yatak istrahati verdi sadece lavaboyakalkabilirsin dedi senin 36.haftayi dolduracağına hiç ihtimal vermiyordum dedi ama bu kadar da erken doğumu tetikleyeck bisey olacağını dusunmemistim dedi ilk hedefimiz 30u görmek sonra uzatmalara geçeriz ama cokta bisey bekleme 32 yi en fazla görürüz dedi yani şimdi tek şu an sağ salim kucagımiza almak canlar dua edin bize şu 6 7 haftayı sağ salim atlatalım inşallahçok korkuyorum kızlar
CanımInşallah canım inşallah ya modum çok düştü çok korkuyorum valla moral sıfır inşallah sağlıkla atlatalım bugünleri yatıyorum şimdi gerekirse doğuma kadar devam ederim yeter ki onlar iyi olsun zamanın da gelsinler
Hahha tamam tamam sakinYa bak kalkcam şimdi basllicam yıkamayabizim burda hava soğuk evde zor kurur die ama benim gözüm iyice korktu şimdiden yoruluom her hafta bı fark oluo yapmalıyım kurabiyem
Evet ilk battaniye leri yıkarım dedim aklimdab geçti.eevt temizleyici aldım onu yapaim önce battaniye yi felan bebiş selerini kaçta yıkadın kuzum ilk bebiş eşyası yikicamHahha tamam tamam sakinyarından sonra açar belki havalar ama makine temizleyicisi ile başlayacaksan yarın onu yaparsın. Ufak tefek battaniyeleri yıkarsın
30 da yıkadım canım temizler sonuçta. Deterjanın ölçeğini de tam doldurmadım hattaEvet ilk battaniye leri yıkarım dedim aklimdab geçti.eevt temizleyici aldım onu yapaim önce battaniye yi felan bebiş selerini kaçta yıkadın kuzum ilk bebiş eşyası yikicam
Başla canım inan ben hiç iş yapmadım yapanların yanında dolandım ama yoruldum inankiYa bak kalkcam şimdi basllicam yıkamayabizim burda hava soğuk evde zor kurur die ama benim gözüm iyice korktu şimdiden yoruluom her hafta bı fark oluo yapmalıyım kurabiyem
Moralini yüksek tut canım doktorların elinde değil herşey Rabbim biliyor hayırlı vakitte hayırlı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımInşallah canım inşallah ya modum çok düştü çok korkuyorum valla moral sıfır inşallah sağlıkla atlatalım bugünleri yatıyorum şimdi gerekirse doğuma kadar devam ederim yeter ki onlar iyi olsun zamanın da gelsinler
Canım ben bu attığıma bakıyorum ama karar veremedim dahaKızlar lohusa seti şu ikili olandan alan var ise nereden aldı yazabilir mi?
Gecelik ve sabahlık takım sadece.
Canim çok şükür ki çok tehlikeli durum görmedi eve gönderdi yatıp dinleniceksin hayırlısıyla sağlıkla haftanizi tamamlayın inşallah dualarim sizinle ❤Kızlar ben evdeyim duş aldım uzandım dr hastanedekitedaviyi evde uygulayacaz dedi ilaçları eve verdi yatak istrahati verdi sadece lavaboyakalkabilirsin dedi senin 36.haftayi dolduracağına hiç ihtimal vermiyordum dedi ama bu kadar da erken doğumu tetikleyeck bisey olacağını dusunmemistim dedi ilk hedefimiz 30u görmek sonra uzatmalara geçeriz ama cokta bisey bekleme 32 yi en fazla görürüz dedi yani şimdi tek şu an sağ salim kucagımiza almak canlar dua edin bize şu 6 7 haftayı sağ salim atlatalım inşallahçok korkuyorum kızlar
Emose Kadın Ekru Lohusa Gecelik Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL canim ben bunu almistimKızlar lohusa seti şu ikili olandan alan var ise nereden aldı yazabilir mi?
Gecelik ve sabahlık takım sadece.
Canım inşallah ikimiz de hayırlısıyla güzel haftaları göreceğiz.Hep olumlu düşünüp bebeklerimizi Rabbimize emanet edeceğiz. Tedbir bizden takdir Allah'tan.Kızlar ben evdeyim duş aldım uzandım dr hastanedekitedaviyi evde uygulayacaz dedi ilaçları eve verdi yatak istrahati verdi sadece lavaboyakalkabilirsin dedi senin 36.haftayi dolduracağına hiç ihtimal vermiyordum dedi ama bu kadar da erken doğumu tetikleyeck bisey olacağını dusunmemistim dedi ilk hedefimiz 30u görmek sonra uzatmalara geçeriz ama cokta bisey bekleme 32 yi en fazla görürüz dedi yani şimdi tek şu an sağ salim kucagımiza almak canlar dua edin bize şu 6 7 haftayı sağ salim atlatalım inşallahçok korkuyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?