Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bu arada kızım haftasından 1 hafta öndeymis teyzeleri 650 gram 24 haftalık olmuş oğlum da 23 haftayls uyumlu 570 gram olmuş şükür 26 cm olmuşlar boyları haftalarından az gibi ama o da düzelir inşallah yani analarina babalarına cekerlerse duzelir

Komple uyumak doktorun kararıydı canım benim islerinin bası karısık biraz 1 saat sancı cektım malasef sabaha karsı oldugu ıcın ılac ve yemek yedıgımden dolayı biraz beklettıler sonra aldılar Allaha sukur bebıslerım ıyı sutu hıc takmıyorum zaten sedece sifa olsun diye az da olsa gelsin diye cok bakıyorlar ama maalesef o da olmadı bugun nolur bakalım bırazdan gelırler benim doktorlar

Amin amin canım gerçekten de öyle hamile kadına hani yüklü derlermiş ya bi sohbette dinlemiştim. Onların yükü ağır diyor. Ki gerçekten de öyle. Her sabah hareketlerini hissettiğimde şükrediyorum bugün de hayatta benimle diye. Gece yatarken korkuyor insan ya yanlış pozisyonda yatarsam diye sabaha kadar kaç kere uyanıyor
İnşallah Rabbim hepimizi vakti zamanı gelince sağlıkla kavuştursun
Doktorun iğne yapması çok çok iyi bir şey canım. İnşallah kasılmaların da geçecek sen iyi ol ki bebişler de iyi olsun
Maşallah onlara

İnşallah gelecek kuzum sütün de sağmaya devam
Belki orada yapmışlardır ama yine de söyleyeyim.
Havluyu sıcak suda ısıtıp önce göğsüne masaj yapıyorlar. Sonra sağma işlemi
Sıcak iyi geliyormuş damarların açılmasını sağlıyormuş canım

Teşekkür ederim kızlar bende 6 hafta kullanıcam gebelikde hiç kullanmadım şimdi yazdılar dedim size sorayım
Ben artık yıldım gidip gidip yazdırmaya. Hemen rapor çıkardım özelden. Sonra 10 ar kutu aldım hep eczaneden.
Sen çok kullanmayacaksın. Aile hekimi ile halledersin.

Tekrar gözün aydın kuzum onların kilolarını yerim ben maşallah mucizelerin tedbir amaçlı küvözde sen onun stresini sakın yapma canım. Sütünün hemen gelmemesi çok normal kafana takip stres yapıp gelmesini engelleme benim bugün 4. Günüm halen daha tam gelmedi ben düzenli sağıyorum gelsin diye 1 damla bile bizim için önemli sende bol su tüket gelecek o süt merak etme kendini gelmicek diye kötü düşüncelere sokma ne kadar olumlu olursan o kadar oluyor inan kuzum. Dualarımız sizinle buradaki bütün canlarla ve 2 minik alparslan paşamızla

Canımm öncelikle geçmiş olsun.
Canımmm öncelikle geçmiş olsun.. Sağ salim doğumun oldu ve kızların dünyaya geldi. Hepinizin iyi olmasına çok çok sevindim.
Kızlarımın ablaları doğdu çok duygulandım. Kiloları da gayet güzel. Küvezde çok daha iyi bakılır. Sağlıklı bir şekilde doğdular ya o yeter.
Kendi doktorun doğuma girdi değil mi?
Sen 30.haftadan doğum haftasına kadar olan süreçte evde hep yattın mı? Yoksa günlük işler yaptın mı? Erken doğum korkusu iyice sardı artık beni. En son kontrolümde doktorum 15 gün rahatsın erken doğum riskin yok dedi. 15 günde bir bakıcaz artık dedi ama işte ben çok korkuyorum. Birde hastane çantası vs. Hiç hazır değil. Sürekli kafamda olursa napalım diye.

Ya maşallah yerim gramlarini kuzum rahat ol geçecek o sancilar evine gidip dinleniceksin bizim dualarımız seninle

İnşallah teyzesi .
Kesinlikle süt sabır işi ve olumlu olmak çok önemli hurma ve incire bakayım malum diyet devam ya canım. eşim bozada alıcak bugün

Canım güçlü annelerim şuan her birimizin ayrı stresleri başladı. Rabbim inşallah feraha çıkarsın
Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Aminnn balımmm bizden etkilenip kendinizi strese sokmayın. Yeğenlerim zamanında sağlıkla gelecekler

Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi evde dinlenme modundayim. Annem geldi o ilgileniyor sağ olsun. Ben de olumlu düşünüyorum. Her şey bizim için en hayırlı nasıl olacaksa öyle olsun. Evet canım ciğer geliştirici yapıldı.

Ben artık yıldım gidip gidip yazdırmaya. Hemen rapor çıkardım özelden. Sonra 10 ar kutu aldım hep eczaneden.
Sen çok kullanmayacaksın. Aile hekimi ile halledersin.
6 hafta kullanıcam canım aile hekimi ile hallederim şimdi doktor yazdı zaten 10 gün sonra da kontrolüm var o zaman da yazdiririm

Bugün gittik cnm suyumuz ne iyi ne kötü haftaya tekrar kontrole çağırdı haftaya kontrolde doğum için gun vericek hayırlısıyla
Çok şükür canım 1 hafta daha seninle paşamız . Kilosu ne kadar olmuş. Sen hareketlerini takip et beklicek zamanını benim paşam merak etme

Çok şükür canım 1 hafta daha seninle paşamız . Kilosu ne kadar olmuş. Sen hareketlerini takip et beklicek zamanını benim paşam merak etme
2700 olmuş kilosu hareketlerimiz iki gündür az çok güçlü değil tekmeleri sanki ilk zamanlara döndük doktora söyledim olabilir normal dedi suyumuz yeterli olmadığı için dedi ve yeri daraldığı için hareketleri kısıtlı dedi

Bugün gittik cnm suyumuz ne iyi ne kötü haftaya tekrar kontrole çağırdı haftaya kontrolde doğum için gun vericek hayırlısıyla
Hadi hayırlısı bakalım canım haftaya 37 mi oluyorsun
Aminnn balımmm bizden etkilenip kendinizi strese sokmayın. Yeğenlerim zamanında sağlıkla gelecekler
Yok balım ondan değil son ayların farklı bir stresi oluyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…