- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.941
Aynen canım hıc sancım yoktu o hafta dedıgım gıbı son ana kadar da hıc belirti verecek bir sancım da olmadı bı anda basladı benim. Ikız bebekler son haftalarda benımde cok hareketlıydı ikisi sıgamıyorlardı alltakı hareketlenınce altta oldugu ıcın hem cok baskı yapıyordu hemde biraz derındeydı tum organlarımı acıtıyordu o hareketlenınce usttekı de rahatsız olup top gıbı toplanıyordu canım bıldıgın gobegım yamuluyordu bende hıc kilo almadım bastan beri toplam 5 kilo aldım son haftalarda herkez erkek mi diye soruyorlardı sadece top gibiydi onde hıc yayımladı bile o yuzden belli olmuyor canım rahat gecır son zamanlarda yat dinlen keyfini cıkar canımAnladım canım. 1 hafta durur dedi doktor demekki birde. Bende 30 +4 de gideceğim kontrole sonra da haftalık bakar herhalde benimde.
Benim bebeklerim çok hareketli. Bu iyi birşey tabi ama bazen korkutuyor çok fazla hareket olunca çıkacak gibi geliyor. Bir yere toplanıyor falan diyorlar öyle birşey mi acaba. Böyle oluyor muydu sende de.
Böyle 10 dk. Azıcık ufak iş yapıyorum inanılmaz yoruluyorum. Birde nefes alma verme çok zor oluyor. Bu bende uzun zamandan beri var ama. Ben hiç kilo almadım desem yeridir. Sadece önde bir göbek o da cok cok fazla değil. Yani öyle diyorlar ikiz gebeliğe göre az diyorlar iç karnım geniş sanırım.