• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bu arada kızım haftasından 1 hafta öndeymis teyzeleri 650 gram 24 haftalık olmuş oğlum da 23 haftayls uyumlu 570 gram olmuş şükür 26 cm olmuşlar boyları haftalarından az gibi ama o da düzelir inşallah 🙏🙏yani analarina babalarına cekerlerse duzelir😁😁😁😎🤗😘😘

Komple uyumak doktorun kararıydı canım benim islerinin bası karısık biraz 1 saat sancı cektım malasef sabaha karsı oldugu ıcın ılac ve yemek yedıgımden dolayı biraz beklettıler sonra aldılar Allaha sukur bebıslerım ıyı sutu hıc takmıyorum zaten sedece sifa olsun diye az da olsa gelsin diye cok bakıyorlar ama maalesef o da olmadı bugun nolur bakalım bırazdan gelırler benim doktorlar

Amin bitanemamin okudukça korkuyordum bugün öyle olunca hastaneye nasıl geldim bilmiyorum insan sanırım başına gelmedikçe uzak sanıyor bazıları ama hepimiz insanız hepimizin sınavı farklı bugün ciğer geliştirici yapıyorum dediğinde içimdeki korkuyu tarif edemem ama çok şükür dr öyle bi suphem yok ama hiçbir riski de alamam bu haftadan sonra yoksa bu kadar erken geleceklerinden değil rahat ol sadece önlem amaçlı yaptım yapmam aslında çok iyi bisey dedi ama sen korkma dedi 2 güne ağrın kesilirse taburcu edecem evde dinleneceksin dedi allahım dedim hamilelik başlı başına büyük stres yalvaririm bütün hamilelerin ve içimizdeki mucizelerin yardımcısı ol dayansinlsr diye güçkuvvet ver hepimiz dualarimdasiniz kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun sağ salim zamanında kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Amin amin canım gerçekten de öyle hamile kadına hani yüklü derlermiş ya bi sohbette dinlemiştim. Onların yükü ağır diyor. Ki gerçekten de öyle. Her sabah hareketlerini hissettiğimde şükrediyorum bugün de hayatta benimle diye. Gece yatarken korkuyor insan ya yanlış pozisyonda yatarsam diye sabaha kadar kaç kere uyanıyor
İnşallah Rabbim hepimizi vakti zamanı gelince sağlıkla kavuştursun
Doktorun iğne yapması çok çok iyi bir şey canım. İnşallah kasılmaların da geçecek sen iyi ol ki bebişler de iyi olsun
Maşallah onlara 🤗🤗

Komple uyumak doktorun kararıydı canım benim islerinin bası karısık biraz 1 saat sancı cektım malasef sabaha karsı oldugu ıcın ılac ve yemek yedıgımden dolayı biraz beklettıler sonra aldılar Allaha sukur bebıslerım ıyı sutu hıc takmıyorum zaten sedece sifa olsun diye az da olsa gelsin diye cok bakıyorlar ama maalesef o da olmadı bugun nolur bakalım bırazdan gelırler benim doktorlar
İnşallah gelecek kuzum sütün de sağmaya devam
Belki orada yapmışlardır ama yine de söyleyeyim.
Havluyu sıcak suda ısıtıp önce göğsüne masaj yapıyorlar. Sonra sağma işlemi
Sıcak iyi geliyormuş damarların açılmasını sağlıyormuş canım

Teşekkür ederim kızlar bende 6 hafta kullanıcam gebelikde hiç kullanmadım şimdi yazdılar dedim size sorayım
Ben artık yıldım gidip gidip yazdırmaya. Hemen rapor çıkardım özelden. Sonra 10 ar kutu aldım hep eczaneden.
Sen çok kullanmayacaksın. Aile hekimi ile halledersin.

Kızlar her yazıyı okudum ama hepinizi tek tek alamadım zorlu bir sureçti ilk basta doğum sancısı cektım cok ayrıntıları isterseniz anlatabilirim daha sonrasında genel anestezi alarak uyutuldum komple sabah erken saatlerde ılk cıktıgımda beni kimsenin olmadığı bı odaya aldılar hemsıre vardı sadece cok usuyerek cıktım ufo yaktılar 2 saat burda kalacağımı soyledıler o ara bir bebegımın kuveze alındığını dıgerınıde yanıma getirdiler. Kuveze alınan 2.100 grmdı hıc bir sıkıntısı yokmus sadece kilosu dusuk diye aldık dedıler dıger bebek geldi cok guzeldı topac gıbı kucuk ama o da 2.500 kilo dogdu biraz hemsıre emzirmeye calıstı daha sonrasında gıttı esimden biberonla mama istemişler aptamıl 1 numara almıstım onu ıstememıs ler eczaneden aptamıl premuture diye ayrı satılan mamada aldırmıslar bıde biberon 2 cesıt koymustum onu da begenmemes wee marka aldırmıslar saat 9 gıbı sırıngayla beslemısler sonra odaya koymuşlar 11 gıbı ben odaya geldim agrım sızım olmadı usumeyı zaten yukarıda atlattım 2 saat orda yattıktan sonra odaya gelince bıseyım yoktu 12 bucuk gıbı bebegı gene emzirmek istediler bebek agzına alıyor memeyi ama cekmıyor aynı seyı biberon da da oyle yapıyor cekıyo gıbı yapsada mamada azalmıyor zaten benim sutum gelmedı hala da yok malasef 3 gıbı kaldırdılar beni giyindim yurudum 3 tan sonra dıger bebegımide kuveze aldılar kilo kaybı olmasın mama da emmıyor biz bakalım dedıler suan o da kuvez de ben iyiyim rahat yurudum agrım yok sadece sut gelmıyor sıvı tuketıyorum gazın cıkmasını bekliyorlar onu da cıkaramadım daha bide lazımların arasına ben depent almıstım ama hasta bezi de istediler benden depent ten ziyade suan bne de hasta bezi takıyorum depent yarın gecerim heralde belkı sizden istemezler ama yatak koruyucu ve hasta bezi istediler depent olmaz dediler aklınızda olsun sut ıcın arada gelip bakıyorlar elleriyle sagmaya calısıyorlar ama gelmedi hala sut sagma makinesi kullandırmadılar gelmeyen sute onh yaparsak gogusu yara yaparız dedıler suanda bir damla da olsa gelsın bebıslere verelim cok istiyorlar bestlak dıye sut arttırıcı bı ılac getirdi hemsıre onu meyve suyuna katıp ıcıyorum su ve corba sadece gazım cıkana kadar o da cıksaydı cok ıyı olucak yoksa o da sıkıntı yaratacak bana malasef sezeryan olacaklar hıc korkmasın 1 saatten fazla normal doğum sancısı ceken bırı olarak soylıyorum kesinlikle sezeryan arıları olmuyor o sancılardan sonra merak edilen seylerı yine sorabılırsınız yazarım ayrıntılı da anlatırım herseyı tekrardan ıyı dilekleriniz ıcın tesekkur ederım sancı cekerken aklımda siz vardınız hepinize dua ettim hayırlı zamanda hepiniz kucagınıza alırsınız ınsallah bızede bol bol dua edin teyzeler 🌸
Tekrar gözün aydın kuzum onların kilolarını yerim ben maşallah 💓 mucizelerin tedbir amaçlı küvözde sen onun stresini sakın yapma canım. Sütünün hemen gelmemesi çok normal kafana takip stres yapıp gelmesini engelleme benim bugün 4. Günüm halen daha tam gelmedi ben düzenli sağıyorum gelsin diye 1 damla bile bizim için önemli sende bol su tüket gelecek o süt merak etme kendini gelmicek diye kötü düşüncelere sokma ne kadar olumlu olursan o kadar oluyor inan kuzum. Dualarımız sizinle buradaki bütün canlarla ve 2 minik alparslan paşamızla ❤️❤️❤️❤️❤️

Canımm öncelikle geçmiş olsun.
Kızlar her yazıyı okudum ama hepinizi tek tek alamadım zorlu bir sureçti ilk basta doğum sancısı cektım cok ayrıntıları isterseniz anlatabilirim daha sonrasında genel anestezi alarak uyutuldum komple sabah erken saatlerde ılk cıktıgımda beni kimsenin olmadığı bı odaya aldılar hemsıre vardı sadece cok usuyerek cıktım ufo yaktılar 2 saat burda kalacağımı soyledıler o ara bir bebegımın kuveze alındığını dıgerınıde yanıma getirdiler. Kuveze alınan 2.100 grmdı hıc bir sıkıntısı yokmus sadece kilosu dusuk diye aldık dedıler dıger bebek geldi cok guzeldı topac gıbı kucuk ama o da 2.500 kilo dogdu biraz hemsıre emzirmeye calıstı daha sonrasında gıttı esimden biberonla mama istemişler aptamıl 1 numara almıstım onu ıstememıs ler eczaneden aptamıl premuture diye ayrı satılan mamada aldırmıslar bıde biberon 2 cesıt koymustum onu da begenmemes wee marka aldırmıslar saat 9 gıbı sırıngayla beslemısler sonra odaya koymuşlar 11 gıbı ben odaya geldim agrım sızım olmadı usumeyı zaten yukarıda atlattım 2 saat orda yattıktan sonra odaya gelince bıseyım yoktu 12 bucuk gıbı bebegı gene emzirmek istediler bebek agzına alıyor memeyi ama cekmıyor aynı seyı biberon da da oyle yapıyor cekıyo gıbı yapsada mamada azalmıyor zaten benim sutum gelmedı hala da yok malasef 3 gıbı kaldırdılar beni giyindim yurudum 3 tan sonra dıger bebegımide kuveze aldılar kilo kaybı olmasın mama da emmıyor biz bakalım dedıler suan o da kuvez de ben iyiyim rahat yurudum agrım yok sadece sut gelmıyor sıvı tuketıyorum gazın cıkmasını bekliyorlar onu da cıkaramadım daha bide lazımların arasına ben depent almıstım ama hasta bezi de istediler benden depent ten ziyade suan bne de hasta bezi takıyorum depent yarın gecerim heralde belkı sizden istemezler ama yatak koruyucu ve hasta bezi istediler depent olmaz dediler aklınızda olsun sut ıcın arada gelip bakıyorlar elleriyle sagmaya calısıyorlar ama gelmedi hala sut sagma makinesi kullandırmadılar gelmeyen sute onh yaparsak gogusu yara yaparız dedıler suanda bir damla da olsa gelsın bebıslere verelim cok istiyorlar bestlak dıye sut arttırıcı bı ılac getirdi hemsıre onu meyve suyuna katıp ıcıyorum su ve corba sadece gazım cıkana kadar o da cıksaydı cok ıyı olucak yoksa o da sıkıntı yaratacak bana malasef sezeryan olacaklar hıc korkmasın 1 saatten fazla normal doğum sancısı ceken bırı olarak soylıyorum kesinlikle sezeryan arıları olmuyor o sancılardan sonra merak edilen seylerı yine sorabılırsınız yazarım ayrıntılı da anlatırım herseyı tekrardan ıyı dilekleriniz ıcın tesekkur ederım sancı cekerken aklımda siz vardınız hepinize dua ettim hayırlı zamanda hepiniz kucagınıza alırsınız ınsallah bızede bol bol dua edin teyzeler 🌸
Canımmm öncelikle geçmiş olsun.. Sağ salim doğumun oldu ve kızların dünyaya geldi. Hepinizin iyi olmasına çok çok sevindim.
Kızlarımın ablaları doğdu 💕 çok duygulandım. Kiloları da gayet güzel. Küvezde çok daha iyi bakılır. Sağlıklı bir şekilde doğdular ya o yeter.
Kendi doktorun doğuma girdi değil mi?
Sen 30.haftadan doğum haftasına kadar olan süreçte evde hep yattın mı? Yoksa günlük işler yaptın mı? Erken doğum korkusu iyice sardı artık beni. En son kontrolümde doktorum 15 gün rahatsın erken doğum riskin yok dedi. 15 günde bir bakıcaz artık dedi ama işte ben çok korkuyorum. Birde hastane çantası vs. Hiç hazır değil. Sürekli kafamda olursa napalım diye.

Bu arada kızım haftasından 1 hafta öndeymis teyzeleri 650 gram 24 haftalık olmuş oğlum da 23 haftayls uyumlu 570 gram olmuş şükür 26 cm olmuşlar boyları haftalarından az gibi ama o da düzelir inşallah 🙏🙏yani analarina babalarına cekerlerse duzelir😁😁😁😎🤗😘😘
Ya maşallah yerim gramlarini 💕💕 kuzum rahat ol geçecek o sancilar evine gidip dinleniceksin bizim dualarımız seninle 🥰

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun inşallah o kasılmalar da geçer ama daha önce de yazdığım gibi stres çok etkiliyor hemen kasılıyor bebişler. O yüzden senin kendini iyi hissetmen çok önemli. Sakın hastanedeyim diye tedirgin olma orada en azından gözetim altındasın. Sana iyi gelen şeyler ile meşgul olmaya çalış bol bol inşirah oku
Sağ salim taburcu olursunuz inşallah bebişler de anne karnında güzelce büyümeye devam etsin🤲🤲

Çok şükür canım bebiş iyiymiş inşallah en kısa zamanda toparlanır annesi. Rabbim sana da güç kuvvet versin kuzum. İnşallah sağlıkla taburcu olacak bak maşallah Rabbim iyilerle karşılaştırmış ne kadar özen gösteriyorlar bebişine.
İncir yasak mı ki kuzum sana ya da hurma onların da süt artırıcı özelliği varmış ya
Bir de yazdığımı görmüşsündğr belki bu süt işi sabır işi. İnşallah gelecek düzenli olacak sen moralini yüksek tutmaya çalış benim güçlü annelerim🤗

Canım benim Rabbim iki evladına da sağ salim kavuştursun inşallah. Süt için yazdıklarım senin için de geçerli kuzum. Evet stres yapmamak elde değil ama maalesef süt işi hemen etkileniyor stresten. Gelecek inşallah canım sağdıkça beyine olumlu sinyaller gittikçe sütün de gelecek. Çok şükür iki bebişin de sağlığı yerinde mamalar da şimdi özenle hazırlanıyor. Şifalar olsun inşallah minik piyimseslere 🤗
İnşallah teyzesi .
Kesinlikle süt sabır işi ve olumlu olmak çok önemli hurma ve incire bakayım malum diyet devam ya canım. eşim bozada alıcak bugün

Canım güçlü annelerim şuan her birimizin ayrı stresleri başladı. Rabbim inşallah feraha çıkarsın
Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Aminnn balımmm bizden etkilenip kendinizi strese sokmayın. Yeğenlerim zamanında sağlıkla gelecekler 🤲🤲❤️❤️💓💓💙💙

Canimmm gecmis olsun ya yeni gördüm mesajlarını. Evde bol bol uzan ayaga wc haricinde kalkma bile. Birde kabız olmqmak için kayisi suyu gibi şeyler ic ki ıkınma hic. Bebislerin daha geleceği yok hic merak etme annesi.
Bol bol sev konus kuzularinla 🥰 onlar seni anlıyor ve hissediyor. Ciger geliştirici igne yapildi mi?
Teşekkür ederim canım. Dediğin gibi evde dinlenme modundayim. Annem geldi o ilgileniyor sağ olsun. Ben de olumlu düşünüyorum. Her şey bizim için en hayırlı nasıl olacaksa öyle olsun. Evet canım ciğer geliştirici yapıldı.

Ben artık yıldım gidip gidip yazdırmaya. Hemen rapor çıkardım özelden. Sonra 10 ar kutu aldım hep eczaneden.
Sen çok kullanmayacaksın. Aile hekimi ile halledersin.
6 hafta kullanıcam canım aile hekimi ile hallederim şimdi doktor yazdı zaten 10 gün sonra da kontrolüm var o zaman da yazdiririm

Bugün gittik cnm suyumuz ne iyi ne kötü haftaya tekrar kontrole çağırdı haftaya kontrolde doğum için gun vericek hayırlısıyla
Çok şükür canım 1 hafta daha seninle paşamız . Kilosu ne kadar olmuş. Sen hareketlerini takip et beklicek zamanını benim paşam merak etme ❤️❤️

Çok şükür canım 1 hafta daha seninle paşamız . Kilosu ne kadar olmuş. Sen hareketlerini takip et beklicek zamanını benim paşam merak etme ❤️❤️
2700 olmuş kilosu hareketlerimiz iki gündür az çok güçlü değil tekmeleri sanki ilk zamanlara döndük doktora söyledim olabilir normal dedi suyumuz yeterli olmadığı için dedi ve yeri daraldığı için hareketleri kısıtlı dedi

Bugün gittik cnm suyumuz ne iyi ne kötü haftaya tekrar kontrole çağırdı haftaya kontrolde doğum için gun vericek hayırlısıyla
Hadi hayırlısı bakalım canım haftaya 37 mi oluyorsun
Aminnn balımmm bizden etkilenip kendinizi strese sokmayın. Yeğenlerim zamanında sağlıkla gelecekler 🤲🤲❤️❤️💓💓💙💙
Yok balım ondan değil son ayların farklı bir stresi oluyormuş ya

Back