gucci flora,c.k euphoria blossom ve d.g the one kullanan var mı?

carima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
22
2
36
İstanbul
sevgili arkadaşlar,
başlıktaki parfumlerden 2 tanesını alıcam ama hangi ikisi karar veremedim.kullananlarınız yorumlarını yazabilirse çok sevinirim.hepnize öpücükler

3 de denedım 2 sını kullandım the one bıraz ağır ama bıraz sekerlı bıraz çiçeklı karısık bı parfum ama guzel kalıcılık fena degıl guccı flora yumusak çiçek kokusu tawsıye ederım gercekten guzel euphora blossom ıse cook hafıf sana onun yerınde normal euphoriayı onerırım lşu an bende kullaNIYORUM ONU

ikinizden de onay alındığına göre gucci kesin
calvin kleinı bi düşüneyimm onun yerine belki ıssey miyake l'eau d'ıssey olabilir.sizce:26:
d.g the oneı alayım severım şekerli çiçekli kokuları
çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Son düzenleme:
gucci flora kullanıyorum çok güzel bir koku tavsiye ederim the one değilde rose the one'ı denemeni öneririm

Ben the one'ı ve euphoria'yı kullanıyorum. İkisi de çok güzel. Ama bence dene ve öyle karar ver çünkü herkesin tenine her koku gitmiyo. Birinde güzel duran bir koku başkasında hoş olmayabiliyo

Ben the one'ı ve euphoria'yı kullanıyorum. İkisi de çok güzel. Ama bence dene ve öyle karar ver çünkü herkesin tenine her koku gitmiyo. Birinde güzel duran bir koku başkasında hoş olmayabiliyo

doğru diyosun
teşekkür ederim arkadaşlar:)

Son düzenleme:
gucci nasıl aldınız mı memnun kaldınız mı acab a??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…