Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gucci flora,c.k euphoria blossom ve d.g the one kullanan var mı?
sevgili arkadaşlar, başlıktaki parfumlerden 2 tanesını alıcam ama hangi ikisi karar veremedim.kullananlarınız yorumlarını yazabilirse çok sevinirim.hepnize öpücükler
3 de denedım 2 sını kullandım the one bıraz ağır ama bıraz sekerlı bıraz çiçeklı karısık bı parfum ama guzel kalıcılık fena degıl guccı flora yumusak çiçek kokusu tawsıye ederım gercekten guzel euphora blossom ıse cook hafıf sana onun yerınde normal euphoriayı onerırım lşu an bende kullaNIYORUM ONU
ikinizden de onay alındığına göre gucci kesin calvin kleinı bi düşüneyimm onun yerine belki ıssey miyake l'eau d'ıssey olabilir.sizce:26: d.g the oneı alayım severım şekerli çiçekli kokuları çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Ben the one'ı ve euphoria'yı kullanıyorum. İkisi de çok güzel. Ama bence dene ve öyle karar ver çünkü herkesin tenine her koku gitmiyo. Birinde güzel duran bir koku başkasında hoş olmayabiliyo
Ben the one'ı ve euphoria'yı kullanıyorum. İkisi de çok güzel. Ama bence dene ve öyle karar ver çünkü herkesin tenine her koku gitmiyo. Birinde güzel duran bir koku başkasında hoş olmayabiliyo
ikinizden de onay alındığına göre gucci kesin calvin kleinı bi düşüneyimm onun yerine belki ıssey miyake l'eau d'ıssey olabilir.sizce:26: d.g the oneı alayım severım şekerli çiçekli kokuları çok teşekkür ederim yardımlarınız için