crrnn baya bı yol katetmıssın acaba tam oalrak yaptıklarını ba<nada yazarmısın bırde ne kadr surede oldu tesekkurler sımdıden
valla cnm b cup kullanıyordum zaten c cup kullanmaya başladım diğer türlü 85 ken 90 oldu yerimseniben
c cub b cub ne datlum yahu :kedi:
ben nez12 arkadaşımızın yaptıklarını yapmaya çalıştım elimden geldiğince o kadar banada ilk o yaptıklarını tavsiye etmişti şimdi alt ve üst arasındaki fark 14 cm kaydirigubbakcemile5
canım eger kı bıraz olsun faydam olduysa sana cok sevındım benımde ust 90 oldu canım gelsımeler guzel ıns devam eder ve kalıcı olurkaydirigubbakcemile5
aynenn ben de bikini giycek kadar istiyorumm!:)benm küçücükkaydirigubbakcemile3 amaan istiosan uğraş biraz daa cnm..fazla mal göz çıkarmazkaydirigubbakcemile3 benm de 80 dolsun yeter..bikini giyince güzel dursun o da yeter:))
kızlar ne kadar zamanda büyüttünüz bide yaşınız kaçla?yaşla ilgisi var mıdır bu işin benim yaşım 23 büyüme olasılığı var mı
peynir ekmek gibi büyütüonuz valla özeniom haaa,ama maş. diyem:) benim göğüslerim şişman erkek göğsü duruomuş öle dediler çok moralim bozuldu
kızlar ne kadar zamanda büyüttünüz bide yaşınız kaçla?yaşla ilgisi var mıdır bu işin benim yaşım 23 büyüme olasılığı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?