• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

crnn cim senin yaş kaçtı tatlım yaaa bide senin zaten büyükmüş kız ne uğraşıo daha büyütçem die koşarken ağzına mı girsin istiosun kızzz yoksa :jeyyar: :jeyyar:
delikafadulden

alttan 10 cm
ucundan 13 cm ...
gayet ideal benim için sütyen nomda 85 ...

ay ben yanlış olcuyorum galıba

siz nasıl olcuyosunuz ben gogsumun altından olctum..sadece gogsumu :S

canım sırtından geçirip ölçmüon mu sen..nasıl alttan 10 cm oluo CADIARZU ..yok ben şaka yaptım 85 doluosa harika da ölçüm şeklin farklı galiba

he yok ben nasıl olctugunuzu anlamadım...neyse benımkı zaten 85 doluyo...ben kaçar..

fenooo hangi calısmaları yapıosun sen büyütmek içinn??

yawrum sorma yaaa el gün soytarısı olcam yakında sirke maymun die alıcaklar beni yaaaa :roflol::roflol:
valla şuara bişi yapasım gelmio deucum ama biara acaip taktım şerbetçi otu maydonoz suyu bide adaçayı içtim işte sona her akşam ve sabah 4 dk masaj yaptım ama tık yok dr.a gittim şu adet düzensizliğim için dedim yaaa oda hormon tahlili istedi bende herşey normalde prolaktin yüksek çıktı tatlım ona bi hap verdi işte düzenlemesi için onuda okudum dün etkilerini yok memede denge sağlar falan dio kızzzzzzzzzz dr demeden derdimi anladı herhal walla bi büyütürse bu hap alnından öperimm dohturcuğumuuuu sırnaşık şey:teytey::teytey::sm_cool:
gerçi dohturcuğumm erkekti emme :uhm:

gerçekten çok komiksin fenomen yaa..kaydirigubbakcemile3
ee kimin hemşosu :1hug:

saol yawrummm teveccühlerinize layık olmaya çalışeceğüüümmm buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
alkış istemezzz tezahürata dewammmm :hooray::hooray:
canlarımmm beni sizler warettinizzzzz :roflol::roflol:
kız gaza geldim coşturdunuz gene beni haaaasırnaşık şey:jeyyar:

ezzoooyu öldürecem yakında gülmektennn ama yazarken kendimde gülüom kızzz şu halime bakk allah başka dert wermesin valla ne diyim delikafadulden

Back