• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

Kızlar, küçük diyoruz hepimiz ama nedir küçükten kastınız? Hemen bir mezura yardımıyla çlçüp yazalım bakalım, belklide sizin küçük dediğiniz bana göre idealdir? veya tam tersi. Kendimizden haberimiz olsun.
Benimkiler şöyle
meme altından ölçünce:74
Meme ucundan ölçünce: 81

7 cm yani
varmı daha küçük olan??

arkadaşlar bu göğüs ölçme işi nasıl oluyor biri anlatırsa çok sevinirim normal terzilerin ölçtüğü gibimi yani sırttan göğüs ucuna mezureyi dolayarak mı yapılıyor? bide meme altı derken ne kast ediliyor?yardımcı olun lütfen:çok üzgünüm:

benim göğüslerimde bu boyda yukarı kısmı biraz dolgun olsa sütyenden taşsa çok güzel olacak ya tam olarak avuca geliyor ama yeterli değil işte bilmiyorumkismile
bide iki göğüs arası çok açık dolgunlaşınca acaba kapanırmı az da olsa opuyorumnanaktan

benimde 85 cm tam
boyum 1.75 kilom 54 sizce kilo alsam büyür mü 88 cm falan olsaa.... Nerddeee

Son düzenleme:
arkadaşlar şunu merak ettim göğüsümüz küçük diye yakınıp duruyoruz ama acaba bunun nedeni kilomuzun yetersiz olması mı yoksa genetik yada yapısal nedenler mi acaba yazarsanız sevinirim kaç boy ve kilonuzu bide ailede küçük göğüslü birilerinin olup oladığınıyazarmısınız. mesela ben 160 boyunda 45 kiloyum yani baya zayıfım ideal kilom 52 bu kiloya gelmek için uğraşıyorum yani kilo aldığımda göğüslerimde büyür mü yoksa bizim yapımızda mı bu var eğer yapısal veya genetik birşeyse galiba boşuna uğraşıyoruzbilmiyorumkismilemafoldumben

kesinlikle genetik değil :D yani bence :D olsa benim olurdu. kilo aldığımızda göğüsleerimizde buna ayak uydurmak zorunda olduğu için şişiyorlar. mesela ben kiloluyum ve şu an 90 ım =)

kesinlikle genetik değil :D yani bence :D olsa benim olurdu. kilo aldığımızda göğüsleerimizde buna ayak uydurmak zorunda olduğu için şişiyorlar. mesela ben kiloluyum ve şu an 90 ım =)[/QUO

ama kilolu tanıdıklarım var göğüsleri 75 beden ve bir okadarda zayıf tanıdığım var 90 beden bile takanlar var bence kilo pekte etkili değil bu konuda:a015:

arkadaşlar bence bu şekilde sadece gögüs ölçümüzü söyleyerek bilgi sahibi olamıyoruz kendi gögüs ölçümüze yakın resimleri bulup koyarsak diğerleri daha ii yorum yapar mesela benim gögüs ölçüm nikitacikita adlı arkadaşımızın paylaştığı resimdekininden çok az küçük ve gögüs ölçüm arasındaki far 14 cm ama dolgun olmadığı için küçük doruyolar ve yaygın öne doğru deil :( belki öyleolsaydı daha ii olurdu .sizce çok mu küçük ben kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda ?

arkadaşlar ünlüler küçük göğüslerden pekte şikayetçi durmuyorlar nedersinizyerimseniben $34952_0.jpg

$34954_0.jpg

$34957_0.jpg

$34955_0.jpg

solitarywomen ben de onu farkettim,ünlüler paraları var ama silikon yaptırmıyorlar
ben de kendimle barışık olmaya karar verdim ama destekli südyenler büyük gösterdiği için evlenince erkeklerin gerçeğini görmeleri beni utandırıyor...

solitarywomen ben de onu farkettim,ünlüler paraları var ama silikon yaptırmıyorlar
ben de kendimle barışık olmaya karar verdim ama destekli südyenler büyük gösterdiği için evlenince erkeklerin gerçeğini görmeleri beni utandırıyor...

yok canım ya hiç utanma erkeklerin odak aldıkları yer sadece göğüsler değil buna emin ol onlar için göğüsler avuçlarını doldursun yeter. eğer hayatında biri varsa onunla konuş bu durumu ya allah vergisi bişi bu çıkacaktıda biz mi engelledik valla benim erkek arkadaşım hiç şikayetçi değil bu durumdan aksine bana moral bile veriyor yetersiz olmadığımı hatta dahada seksi bulduğunu falan söylüyor kıyamam ya bitanem o benim :asigim:opuyorumnanaktan

arkadaşlar şunu merak ettim göğüsümüz küçük diye yakınıp duruyoruz ama acaba bunun nedeni kilomuzun yetersiz olması mı yoksa genetik yada yapısal nedenler mi acaba yazarsanız sevinirim kaç boy ve kilonuzu bide ailede küçük göğüslü birilerinin olup oladığınıyazarmısınız. mesela ben 160 boyunda 45 kiloyum yani baya zayıfım ideal kilom 52 bu kiloya gelmek için uğraşıyorum yani kilo aldığımda göğüslerimde büyür mü yoksa bizim yapımızda mı bu var eğer yapısal veya genetik birşeyse galiba boşuna uğraşıyoruzbilmiyorumkismilemafoldumben

canım bünye meselesi bu
ama benimkisinin kiloyla alakası var kesinlikle!

boyum 1,60 kilom 45 benimde.
göğüslerimin çevresi gayet iyi ama dolgun değiller
bi ara 40 kiloydum göğüslerim 75'di
şimdi 45 kiloyum ölçüm 78
82-83 olsa bana yeter
adet zamanı şişme olunca göğüslerde bu ölçüye ulaşıyorum
gayette güzel duruyo benim vücudumda
çünkü zaten omuzlarım dar geniş değil..

bu yüzden bende göğüs büyütme yöntemlerini bir kenara bırakıp
kilo almaya çalışıyorum öncelik hedefim 50 kg:)
inş başaırım:lepi:

Selamm kızlarr... Ben de geldim :teytey:

Konuyu görünce ben de ölçtüm hemen hihoyyyt 70cm-87cm. Boyum 163cm, kilom 54.
Ben de bi ara(2 ay boyunca aralıksız) küç kullanmıştım. Hakkını yiyemem şimdi, kullandığım zaman dolgunlaştığını hissettim. Ama bırakınca yine eski haline döndüler benneyaptımki Tekrar kullanmaya başlayacağım, ama bu sefer masaj falan ekstradan bişeyler de yapacağım kaydirigubbakcemile2

Bu arada kilo etkili midir falan diye bi konu gecmiş. Kilo alınca göğüs de büyür evet ama vücutla orantılı olarak büyüdüğü için büyüdüğü belli olmaz.

Evcilik oyununu izleyen veya rastgelen varsa, oraya yeni şişman bi kadın geldi hani. Kadında göğüs namına hiç bir şey yok, sütyende takmıyor. Dümdüz tamamen... Kiloyla olsaydı eğer göğüs onda olurdu di mi canlar..kaydirigubbakcemile5

benımkıler çilek kaar bile degıl ne yazıkkı! 75 tam sılkonlu kullanıyorum ve elımı yumruk yaptıgımda sutyenımın ıcıne cok rahat gırebılıyor.. ölcu falan bılmıyorum oyle ıste ..acayıp canım sıkılıyor bu duruma bazen masaj falan da yapıyorum ama ne bılıyım .. bı kıyafet alacagım zaman vucud olculerım cok ıı cuk dıye oluyor ama gogus kısmında acayıp potluk yapıyor ve oyle gıyınmek durumunda kalıyorum sudyen bıle kâr etmıyor anlayacagınız.. :(

olsun cnm ya bir de tersini düşün ya balon gibi olsaydı sokağa bile çıkamazdın küçükler dikkat çekmiyor hiç olmazsa silikonluyla falan normal gibi duruyor dışarıdan

bukadarıda fazLa küçük :(
75-82 çok üzülüyorum :( 17 yasndym dha büyürmü bilmıorm,yasıtlarıma göre fzla küçük,arkadaşlarımın çoğu 80den fzla takıyor. daha fzla geriliyorum..

Back