Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal bence tbi...
daha 17sın düşünme derim ben akannehir
gelişimin tamamlanmamiş bilee. :hulya:
bak yaş kemale ermiş biz hala düşünüyoruz kaydirigubbakcemile
kızlar hemen hemen 2 santm büyüttüm inanamıyorum kendimesositososito zaten kaç gündür inanılmaz bi ağrı ve dolgunluk vardı.hasta olmama daha 15 gün falan var ki hasta olacağım zaman bile çok hafif ağrır bu kadar ağrıyıp dolgunlaştığını hiç hatırlamıyorum.gerçi bu ağrı biraz da korkuttu beni ama umarım büyüdüğü için ağrıodur
kızlar hemen hemen 2 santm büyüttüm inanamıyorum kendimesositososito zaten kaç gündür inanılmaz bi ağrı ve dolgunluk vardı.hasta olmama daha 15 gün falan var ki hasta olacağım zaman bile çok hafif ağrır bu kadar ağrıyıp dolgunlaştığını hiç hatırlamıyorum.gerçi bu ağrı biraz da korkuttu beni ama umarım büyüdüğü için ağrıodur
sağol canım 24 yaşındayım, baya bi süre mersin yağı kullandım sonra çörekotu yağına başladım.küç le göğüs büyütme diye bi başlık açılmıştı onu okuduktan sonra küç değil de çekirdekli kara üzüm aldım.hergün ondan baya bi yedim hala da yiyorum çünkü çok uzun zaman olmadı yemeye başlayalı.ama çok yedim yani hergün avuç avuç yedim bi de şu egzersizler var ya hani ellerini göğsünün ortasında birleştirip birbirine doğru itiyosun.aklıma geldikçe oturduğum yerden onu yaptım.ama çörekotu ve çekirdekli kara üzüm çok faydalı oldu sanırım.hem de zevkle yedim üzümükaydirigubbakcemile2 ha bi de unutmadan hergün 2 bardak adaçayı içtimzemuszemus
Aradaki farkı 10 cm'e tamamladım kızlaarrrrr:lepi:
hedef 15 cm desem çok mu abartmış olurum acebakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
süpeeer. :lepi: 15 iidir yaa. benim de hedef 15 cm. 3 cm kaldı. şu anda fark 12 cm. 82 cm'deyim yani. 85 yapmam lazım. hatta ben de bu hızla 85'e ulaşırsam hedefi 90 cm'ye mi çıkarsam diyodum. ama sanki yavaşlama var. acıması filan da geçti. bilmiyorumkismile
sen kaç yaşındasın ki?
yiimiiiüççç
küçüküm men daha kaydirigubbakcemile2
23 bayanssulusmile
erdiğin kemal bu muydu yahuu... biz napalım. benim yaş 27. yeni düştüm daha meme derdine.