• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

ben 17 yaşındayım, göğüs altı 75 göğüs ucu 88. Çok küçük gibi geliyolar bana daha büyür mü, ya da büyütmek için bişey yapmalı mıyım?

meme altından 87cm
meme ucundan da 93cm geliyor.
normalmi şimdi bu..

ben de ölçtüm bu sabah...
2 gündür çörekotu yağı kullanıyorum ve reglimin ilk günü...

yani şişkinlik olduğu hali bu ölçüler :(

alt : 73cm
üst : 81cm

bakalım regl sonrası ne olacaklar...

benim ölçüler hala aynı pehhh.... 73-76 of of :(

valla of çekmeyelimde napalım ama sonuçta çabalıyoruz değilmi büyütmek için bişiler yapıyoruz hiç sonuç elde etmeme gibi bi şeyimiz olamaz ha kimisi az bi sonuç kimisi yeteri kadar sonuç alabilir ama yola baş koyduk kızlarrr devam....benimkilerde alttann76 üstten 83 ufacık tefecik yaniii pffffeyvahedigeldismile:kedi:

seninkide ufacıksa ben öleyim ozaman...:(..bende hiç yok ben ne yapıyımm.... :(..

ölme yaw niye ölüyon anaaa dur hele zaman sonra çabalar boşa çımıycak burdaki bütün kızlar istediğine kavuşcak biraz fazla zamanımızı alsada napcaz artık...küçük yaw benimkilerde ölçülere aldanma bedenime göre çok küçük..:kedi:

24 yaşına girecem...bi ay sonra... :(...ağlamak istiyorumm ... ama belirginlik var yani catallaşma oldu gibi bişey..bakalım ... bi ay kullanacam hepsini bi gelişme olmazsa bırakacam artık..

24 yaşına girecem...bi ay sonra... :(...ağlamak istiyorumm ... ama belirginlik var yani catallaşma oldu gibi bişey..bakalım ... bi ay kullanacam hepsini bi gelişme olmazsa bırakacam artık..

cnm yaş olarak da aynıyız he :) ben de martta giriyorum 24 ee kaydirigubbakcemile3

kullan sonuçları yazarsın cnm denemekten bişi olmaz ;)

hem bizi beğenen böle de beğenirrr üzülmee sıkma canını :kedi: kaydirigubbakcemile4

kafaya taktım ya büyüycek ya büyüycek... başka yolu yok... aslında hiç öyle bi problemim yoktu küçük diye yani... bi gün bişi araştırırken burayı buldum.. yorumları okuyunca bende de takıntı oldu...

ya şöyle ele avuca gelse tombik olsa hafifte dekolte olsa ooofff off nolurdu yaw....kıslar yahu siz nasıl ölçüyosunuz ben ölçüyorumda hep farklı çıkıyo anlamadım arkedeş...CADIARZU

benimde ölçüm hep farklı çıkıyordu... sırt kısmınında ben vardı onu işaret olarak aldım öyle ölçüyorum... yoksa ölçerken ya asağıdan yada yukardan ölçüyorum.. tam tutmuyodu ölçü

Back