• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

benim ki göğüs altı 81 göğüste de 91 cm tabi doğru ölçtüysem yani bana küçük geliyolarda rakamlar böyle çıkınca acaba yanlışmı yapıyorum diyorum kafamçokkarıştı

kızlar bu arada ben bugün adet oldum :(((. acaba 1 cm fark ondan çıktı diye şüpheye düştüm şimdi. ay hem de hiç anlamadım adet olacağımı, eskiden göğüslerim acımaya başlayınca anlardım. şimdi hep acıdıkları için tahmin edemiyorum. adet olunca gerilir ama cm. olarak farketmezdim benim. inşallah gene öyledir 82'ye ulaşmışımdır. gözle görülür değişiklik var evet. annem benimle koca memeli kızım benim diye dalga geçer oldu :))).

bu arada küç kullanan arkadaşklar üç dört aydan az kullanıp işe yaramadı deyip bırakmayın. uzun zaman sonra gösteriyor etkisini.

bnm 75 cm e 85 cm gelio ama 10 cm bişe yok yani öle :D
ayrıca normalde 83 cm adte olcam die mi bilmyrm 2 cm büyüdü ama çörek otuna devam umarım kalıcıdır kalırsa sölerim kızlaar opuyorumnanaktan

Bende konuyu gördükten sonra hemen ölçüverdim.
Meme ucundan: 130cm
Meme altından: 116cm

Ama bana da sanki küçüklermiş gibi geliyor...:(

ah ah canım öyle süper oluyo inan bende fark 17cm. ama yinede süper durmuyo malesef!!! omuzlarım geniş belki ondan

bnmde omuzlarım geniş fark 10 cm. bilmiyorumkismile
15 olsa süper olur diyorum olmuo mu ki bilmiyorumkismile
20 cm de fark atmam mümkün deil kaydirigubbakcemile3

15 cm fark olsaaaa ahh keşke olsaaakaydirigubbakcemile3

Back