Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bi gelişme var mı tarçınlı kurabiye? ben en son 81'e çıktım. ama bugün çok sızlıyorlar bu gece şerbetçi otunu sürmedim o yüzden. ama yarın yine hafif hafif de olsa yaparım masajımı.
canım en son 82 idi göğüs ucundan...son zamanlar ölçmedim büyüme fark ettiğimde ölçeceğim tekrar bayanssulusmile
kusura bakmayında ben bişey sormak istiyorum ben 75-d kullanıyorum sütyende sırtım küçük ama gögüslerim büyük dik yani bi sorunum yok ama nasıl alttan üstten falan ölçüm nasıl oluyo küzenim ölçmüştü o bana 85 demişti belinizi ölçer gibi ama bu dediğiniz farklı bir durum galiba bide kızlar bir sorum daha var gerçi diğer yerlerdede sordum ama benim yaşım 20 ve gögüs uçlarım yok kahverengilik var ama hani uç bölgeleri ergenlikteki gibi ameliyattan başkada çare yokmuş bilen biri varmı acaba yada benzer sorunu olan ameliyattan başka ne yapabilirim??
cnm meme çevresi için sırtındn gelip uçlarına değdirip ölçüosun ki bu senin kaç beden giydiini gösterio..
bir de meme altı çevresi var bunu da hemen göğüslerinin altından ölçüosun bu ikisinin arasındaki fark da cupunu yani a b c filan onlar işte onu gösterio...
nasıl ölçüyosunuz ya sırttan öne doğrumu:uhm:
önden sırta doğru ölç bakalım nasıl olacak :roflol: :roflol: :roflol:ay çok güldüm yaa... allah da seni güldürsün.
yaaa niye okadar gülüyosun ben ilk sırttan öne ölçmüştüm de alt taraftan ölçmedim bu gecede onu denerim