How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gs Protezi olup da Silikonu Eliyle hisseden var m?

ben son zamanlarda bu kadar rahat hisseder oldum,ilk günlerde ya yeni oldugu icin anlayamadim ya yeni olustu ya da sislikler tamamen gectikten sonra bilemiyorum neden ama söyle yaklasik 2 aydir böyle bende

arkadaslar ben yapıralı tam 2 sene oldu ve bende hıssedebılıorum.bu durum normal.benım dr.um mukemmel ustelık...zayf bırısı oldıum ıcın alt kısımdan hıssedebılıyorum..

arkadaslar ben yapıralı tam 2 sene oldu ve bende hıssedebılıorum.bu durum normal.benım dr.um mukemmel ustelık...zayf bırısı oldıum ıcın alt kısımdan hıssedebılıyorum..

doktorunuz kim ?

Ben anlamadım , Naci bey zayif olanların hissedeilecegini soyledi .

Tugrul Turan Bey ise bunun silikonun hatalı yerlestirilmesinden kaynaklanabilecegini soyledi , kime inanalım sasirdim ?

Sunu sorayım o zaman ,

Zayıf olan ameliyatı Tugrul Turana yaptıran ama protezi hisseden var mı ?

ben zayıfım 21 gün olmasına rağmen üstler yumuşadı altlar sert ama hissedilmiyo silikon, zaten zamanla onlarda yumuşuycaklar belli oldugu emin ol doktora bağlı birşey

Arkadaşlar ben 1,5 yıl oldu ameliyat olalı, kas altı oldum ve oldukça zayıfım 47 kiloyum. Aylin hanımla da konuştuğumda, ondan evvel diğer doktorlarla da görüştüğümde vardığım kanaat , zayıf insanda memede yoksa mutlak kas altı konmalı çünkü kas üstü üstten alttan heryerden belli oluyor. Benim kas altı kondu. Ben protezin orda olduğunu biliyorum ancak dokunduğumda - zaten protezin kasın altında olmayan tek yeri alt kısımın birazı demişti Aylin hanım- meme dokusundan ayrı vıç vıç elime protez gelmiyor emin olun. Bir de eğer protez ne kadar büyükse o kadar taşar ve ele gelir bence.

ben zayıfım 21 gün olmasına rağmen üstler yumuşadı altlar sert ama hissedilmiyo silikon, zaten zamanla onlarda yumuşuycaklar belli oldugu emin ol doktora bağlı birşey

ilk günlerde benim de hissedilmiyordu, ben söyle 4.aydan sonra farketmeye basladim

benimde ameliyat olali bir sene oldu, goruntu cok dogal ama ben hissediyorum protezi..hatta yuz ustu yatip ellerimi havaya kaldirdigimda cok sert oluyorlar..bilmiyorum ben eger birazcik gogsunuz varsa kesinlikle yaptimayin cok pisman olursunuz derim..

benimde ameliyat olali bir sene oldu, goruntu cok dogal ama ben hissediyorum protezi..hatta yuz ustu yatip ellerimi havaya kaldirdigimda cok sert oluyorlar..bilmiyorum ben eger birazcik gogsunuz varsa kesinlikle yaptimayin cok pisman olursunuz derim..

yaptırıpta pişman olan nadir insanlardansın heralde

sen neden pismansin cnm?hissedebildigin icin mi?seninkiler kac cc?

yaklasik 7 ay once dual plane yontemiyle goguslerimi buyutturdum
silikonlarim 3. tip ve high profil.sanirim en sert silikonlar:)))
tabiki ilk gunku gibi degil. ellimede geliyor. zayifim gogus dokum az vardi. kucuk ama dik goguslerim buyuk ve dikler. hayal kirikligi yasadim ama o kadar menunumki seklinden goruntusunden hic pisman olmadim. masaja devam.sertlikte sut dolu gogusler gibi:))

tabiki ilk gunku gibi degil. ellimede geliyor. zayifim gogus dokum az vardi. kucuk ama dik goguslerim buyuk ve dikler. hayal kirikligi yasadim ama o kadar menunumki seklinden goruntusunden hic pisman olmadim. masaja devam.sertlikte sut dolu gogusler gibi:))

bir de diğer türlü bişey var yazılışını tam bilemiycem chosive diyorlar o ne oluyor?

benim ki 250 cc y di galiba. bende goruntusunden cok memnunum,hatta kimse anlamadi yaptirdigimi, gorenler goguslerin ne kadar buyumus dedi. inanamiyorlar ama evlendim diye buyudu saniyorlar, dogum kontrol falan saniyorlar.ben gogusu azcik olanlar yaptirmasin diyorum, benim pek yoktu:P yani yaptirirdim yine de ama gercekle bir olmuyormus. ben filmlerde gordugum sexi gercekci goguslere sahip olucam saniyordum, aynanin karsisinda ellerimi arkamda birlestirince top gibi gozukuyorlar.ve de sem sert oluyorlar..

benim ki 250 cc y di galiba. bende goruntusunden cok memnunum,hatta kimse anlamadi yaptirdigimi, gorenler goguslerin ne kadar buyumus dedi. inanamiyorlar ama evlendim diye buyudu saniyorlar, dogum kontrol falan saniyorlar.ben gogusu azcik olanlar yaptirmasin diyorum, benim pek yoktu:P yani yaptirirdim yine de ama gercekle bir olmuyormus. ben filmlerde gordugum sexi gercekci goguslere sahip olucam saniyordum, aynanin karsisinda ellerimi arkamda birlestirince top gibi gozukuyorlar.ve de sem sert oluyorlar..

ne kadar oldu yaptıralı?

merhaba merak ettim de kas üstümüydü acaba protezleriniz...kuzenimde de aynı sorun vardı onunkiler kas üstü idi ikinciye ameliyat oldu ama yine kas üstü koydu doktor bir farkla çok daha büyüğünü

inşallah hiç sorun çıkmadan meme protezlerinle bir ömür boyu yaşarsın.
ben de 3 ay önce göğüslerimi büyüttürdüm, şekillerinden hayli memnunum. Ancak masajdan bıktım; üşeniyorum ve arada bir hafta falan yapmadığım da oldu. Bu masajları ömrümüzün sonuna kadar yapacak mıyız sharman?

cutee yuvarlak silikon muydu ?

merhaba merak ettim de kas üstümüydü acaba protezleriniz...kuzenimde de aynı sorun vardı onunkiler kas üstü idi ikinciye ameliyat oldu ama yine kas üstü koydu doktor bir farkla çok daha büyüğünü

ben de 5 ay önce 275 cc kasüstü olmuştum;damla ve bir göğsümde protezi hissediordum vs bugn bir başka doktora gittim ve bana o göğsümdeki protezin iyi yerleştirelemediğini ve tekrar bir ameliyatla düzeltilmesi gerektiğini söyledi, kasüstünde böyle problem olabilior kas altı protezi yerleştirmek için cok daha uygun die de ilave etti,,, malesef bana ikinci bir ameliyat yolu göründü ben tahmin ediordum zaten, ama diorum madem mecburiyetten yine gircem bıcak altına bu 275 cc beni tatmin etmedi,sadece göğsümün içi dolmuş gibi oldu, ben de daha büyüğünü mü taktırsam diye düşünüyordum,,,
kuzeninde de aynı durum olduğunda ilgilendim,, dur ben sana mesajla birkaç şey sorayım :))

benim ki evet yuvarlakti..doktorum bana yuvarlak olanin daha uygun oldugunu soyledi, benim vucut yapoma tabi, herkesin farkli farkli..kasalti ama yinede hissediyorum..yani hissetmeyen var mi arkdaslar yaptiripta.yani gercek meme yumusakliginda mi hissetmeyenlerin?ben gerildigimde hissediyorum yalniz, normal durusta biraz egik durusta hissetmiyorum, ne kadar egilirsem o kadar meme kivaminda oluyor, bu gidisle kambur olucam:P

Back