Gs byten haplar... Kullanan var m?

:1no2:arkadaşlar benim denenedigim yöntem kalmadı aylarca haplar kremler küç kullandım ama malesef hiç bii fayda görmedim breast gain albress oestro hepsini denedim bence boşa bu tür ilaçlara para vermeyin artık kesinlikle inanmıyorum tamamen para tuzagı çevremdede bi çok insan kullandı hep ilk başlarda pskolojikman büyüyo zannettik ama sonuç tamamen sıfır size tavsiyem kesinlikle ümit edip boşa para vermeyiin ben bu ilaçlara verdigim parayla ameliyat olurdum tek çarede o zaten.senağlama

arkadaşlar ben "breastgain" göğüs büyütücü haptan 3 kutu kullandım. tanıtımında 3. haftadan sonra gözle görünür değişiklik olur diyordu ama bu sürede hiç birşey olmadı. durumu firmaya bildirdiğimde %10 gibi bir kadında etkisinin yavaş olduğunu söylediler ve devam etmemi tavsiye ettiler. ben devam etmedim çünkü hapların bitimine bir kaç hafta kala hamile olduğumu öğrendim. bu haplar hamilelik riskini arttırıyormuş. doğurmayı çok istediğim halde dr. hapların bebeğe zarar verebileceğini söylediği için aldırmak zorunda kaldım. kullanmadan önce iyi düşünün....

cnm kesinlikle bir işe yaramıyor.hiç bir gelişme olmadı 3 kutu kullandım.breast gain lanet olsun resmen kandırıyorlar

bazı arkadaşlar biraz faretti diyolar ama öyle tam bi sonuca ulaşan yok hayal kırıklığı ve maddi anlamda zarar gördüklerini dile getiriyo bi çok kişi ama bünyeden bünyeye da fark edebilir ben kullanmadım kullanlar bu yönde söylüyorlar canım

allbres kullanıyorum 3. kutudayım sonuç harika kesinlikle tavsiye ederim..hihoyyyt bir kutuyla olacak iş değil tabi 4. kutuda tamamen sonuç alıyosun kalıcı olması için 4 kutu bitmesi şart önce pek inanmayarak başlamıştım ama şuan süper dolgun diri ve büyük :teytey:

biz ablamla actibreast kullandık. onun hamilelikten sonra çok sarkmıştı ben de onda işe yaradığını görünce biraz dolgunlaşsınlar diye kullandım. göğüslerimin normal hali regl dönemindeki gibi oldu. ablamınsa içleri doldu o da bende çok memnunuz öneririm.

Bana da breast success, lim10 adlı arkadaşın yazdıklarından sonra daha başarılı gibi geldi.
Kainat güzelinin açtığı forumdaki dediklerini yapıyorum..eğer istediğim büyüklüğe ulaşmazsa o hapı deneyeceğim. Ama aldımı en az 3 aylık almak lazım..çünkü bu ürünler bitkisle olduğu için zamanla etki ediyor.

buraya link yazamıyorum bana özelden mesaj atıp soran arkadaşlara yazdım
yalnız fiyatların dolar üzerinden olduğunu ve doların fırladığını hatırlatırım.
bir de bu başlığı şans eseri okudum, siteye artık pek giremediğimden girdiğimde genelde bana sorulan soruları yanıtlayıp çıkıyorum ondan forumda yanıt alamazsanız mesaj atın okumamış olabilirim
ben ilacı istemeye istemeye bırakalı bikaç hafta oldu, firmanın kalıcı etki gösterdiğini söylediği kadar uzun süre kullanamadım. yine de reglim yeni bitmiş olmasına rağmen ilk haline dönmediler. bu ara sürekli nar veya nar çekirdeği tozu yiyorum küçülmesinler diye.
daha önce de yazmıştım benim ingilizcem iyi seviyede ama sipariş vermek için ingilizcenizin çok iyi olmasına gerek yok sözlük yardımıyla bile halledebilirsiniz. yine de çok ihtiyacınız olursa buralarda olduğum sürede sipariş vermeyi düşünen arkadaşlara yardımcı olurum.
kartonlarım beni bekler ben maketlerimin başına dönüyorum:) kandinize iyi bakın

(bu arada ben ilaç almadan önce çoğu ilaçla ilgili araştırma yaptım actibreasti almanızı hiç tavsiye etmem)

kızlar merhaba. ben de daha önce bu siteden okudum, breast success almaya karar verdim, gecen hafta verdim siparişşi, bugun aladım, biraz aksaklık oldu, turkiyeden binbbir marka dan aldım, 61liraya, kargoyla 68 filan oldu, bi kutu aldım, başlıyorum, ben inanıyorum iyi gelecek, o yüzden sipariş vermek isteyen olursa o siteye bi baksın... umarım deneyen başkaları vardır, ve iyidir.. bakalım ben size yazacam, benim göğüs dokum az oldugu için, nasıl etki etcek bilmiyorum... kutu orjinal çıktı, yonja etiketi olmalıymış, turkiyeden siparişlerde, bunu araştırdım, haberiniz olsun...

hadi senin de iyi haberlerini bekliyoruz:) yalnız kesin etki görmek için en az 3 kutu kullanmak gerekiyor haberin olsun. ben ilk kutuda biraz gelişme görmüştüm ama azdı... saatlerine dikkat et aksatma, elinden geldiğince kafeinli ve aistli şeylerden uzak dur. ha bi de e vitamini hapları satılıyor eczanelerde onlardan mutlaka al, e vitamini ile daha iyi etki gösteriyor. içebildiğin kadar su ve süt iç haydi başarılar

bu arada kalıcı etkisini merak eden arkadaşlar reglim yeni bitti ve son 1-2 gündür göğüslerim büyümeye devam ediyor sanki yeni regl olacakmışım gibi... ama yeniden ilaç alamadığım için akşamları yatmadan önce bi tatlı kaşığı nar çekirdeği yiyorum...

bir de merak ettim senin aldığın kutunun üzerinde ne yazıyor???

Son düzenleyen: Moderatör:
Lim10 bu hapı kullanırken cildinde sivilcelenme oldu mu? Adetlerinde düzen veya miktarda değişme oldu mu? Ben de kullanmayı düşünüyorum. fisfisfis

Doktorum yurtdışından 3 kutu alman daha karlı olur.Bence bir dahaki sefere öyle yap. İnşallah faydasını görürsün canım.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Evet ben baktim yurtdişi sitelerine, 3 kutu avantajli gibiydi ama kargoyla filan... Bir de dolar fiyatlari malum derken, turkiyede 60 liraya bulunca aldim walla.. Kizlar 2 gunde sivilcelenme oldu diyebilirim, yüzümde sivilce çikmiş ve sanirim içinde progesteron da var ki bol bol idrara çikartiyor.. Ben bugun kainat güzelinin tavsiyesine uyup nar ve elma suyu da aldim, hurma bulamadim, bakalim kizlar, ben inaniyorum olacak bu iş... Yani kocaman olmasa da dolgunlaşacak, ben ölçmedim göğüslerimi , ama şunu diyebilirim ki çok küçükler, ya beden konusunda ben zaten zayifim, 34 beden giyiyiorum ve bol geliyo desem gülmeyin ama oyle, o yüzden şu kadar cm demem saçma olur, çunku vucudum ince. Ama size birşey diyeyim ben bi ara hurmayi bol tükettim, odönem baya bi dolgundu.. Ben ek olarak bu tip doğal ürünleri tercih edeceğim. Bugun nar yerken aklima geldi, hiç nari düşündünüz mü, onlarca var içinde, ve sanki memedeki süt kesecikleri gibi, küçük küçük onlarca var... Bana nar ve hurma olayi mantiken doğru geliyor.. şöyle ki: Ben bir dergide okumuştum, ordan aktariyorum, ceviz beyne acaip benzeyen bir meyve, hani şu diştan içe doğru bile goruntusu cok benzer, ve cevizde bulunan bir madde beyin gelişimine inanilmaz katki sağliyormuş ve yalnizca o madde cevizde varmiş, burdan baglanti kurarak nar içinde benzer bir goruntu farkettim.. Neden olmasin yani...nar da göğüslere neden iyi gelmesin??

Lim cevap vereyim , şişenin üerinde reklamindaki gibi breast success yaziyodu, aslinda kafami kariştiran bişey var, şişede 60 capsuls diyo, ama turkce bi açiklama yazilmiş arkada gunde 3 kere, 30 gun diye bir bilgi var
acaba dedim 60 tane oldugu için mi okadar ucuza geldi, sonra saydim, 90 taneydi, acikcasi ben birşeye guvenmiyorum, bu tip urunlerin sahte çikma olasiliği çok yüksek, ama uzerinde yonja bandrolü vardi, ben almadan once araştirmiştim, uzerinde yonja etiketi olmayanlari almayin diyordu, yani turkiye dagitimcisi sanirim o şirket,, tam bilmiyorum, ama ilaç hakkinda bir bilgi vereyim, ilaç çok kötü kokuyor, ot gibi, baharat gibi, kapsullerin içinde toz var, tok karna aliniyor ve hergun ayni saattte alinmasi daha iyi olabilir, yalniz ben size bilgim oldugu için şunu diyebilirim, bizim çoğu hormonumuz biz uyurken salinir yani sabaha karşi, buyume hormonlari vs. Bence bu ilaci gece yatmadan akşamki dozunu almak daha iyi gelebilir, gece yatarken içilirse, 1 2 saate ancak kana karişir, sonrada szda bolca bulunur. Nakalim kizlar bende ne deişiklik olacak??
Ya bir de benim bugun biraz alinganliğim ve sinirliliğim vardi, ilaca bağli olabilir mi bilemiyorum... Bakalim görecez kizlarr... Ben bugun akşam gogus uclarimin biraz dikleşip, sizlamaya başladiğini hissediyorum, adetime 2 hafta var, tam yumurtlama donemi aslinda, bugunlerde biraz gogus dolgunlair, regl doneminden once oldukça dolgun olur, ama bakalim bu ilaçla sonrasinda da nasil olacak...

Evet bende nar için aynı şeyi düşündüm, aynı memelerdeki süt bezleri gibilerkaydirigubbakcemile5 Tamda nar bolken bol bol yemek lazım. Ben de artık kilo ile alıyorum, haarika bir meyve.
Hormonlar duygularımız etkiliyor, olabilir canım. Ama bir müddet sonra belki o etkisi geçer.
Sivilce için istersen clear and claerın temizleme jelini al..önlesin.
Bilgilendirmelerin için çok teşekkürler doktoruma.s.a.s.

aa ne demek canım, ya benim meme uçlarım acıyor, deişik bi duygu var... ya foto koyabilsem koyacam, dunle bugun foto çektim ama sanki az da olsa bi dolgun olmuş.. benim normalde duvar gibi, azıcık da olsa buyumesi çok çok çok önemlii...
miracle sen kaç kilosun canım?? ben 44 e duşmuşum, bugun hurma aldım, kilosu 20 miş, walla o haplardan daha iyi gelirse, hurma alıp yerim, ne gerek var kimyasala bogmaya vucudu

Canım benim kilom 54. Boyum 1.56. Kilo vermek isteyenlerdenim :) Hurma bana kilo aldırdı tavsiye ederim. Ama çok pahalı 20 ytl.eyüp sultanda kilosu 15 ytl e harika medine hurması almış babam, onu bile pahalı bulmuştum..emin ol daha ucuzunu bulursun
Meme uçların acıması çok iyi,,demek gelişme var. Tatlım bence sen hap almakla çok iyi yaptın..hurma ve narın etkisi hap kadar dramatik olmaz gibime geliyor..çünkü hapta bir sürü bitki var.Sen buzuda ihmal etme..çok farkediyor.
Unutmadna haplar kimyasal değil bitkisel, o yüzden güvenilir görünüyorlar bence. Breast success FDA onayı almamış ama breast gain almıştı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…