ben bursalıyım bı sıtede bende böle bı karışım okudum almadım ama dukkanı bılıyorum ama ben açıkcası Breat Gain Plus un ününü duydum once onu denıcem
eğer alırsam yazarım ama ısteyen olursa sıteyıde verırım
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
slm:)) burcumcum_83 ben de Bursa'da yaşıyorum,,,,o aktar nerdeymişki??? şu sihirli Bursa formülü dedikleri,,valla çok merak ettim?? aydınlatırsan sevinirim canım....:uhm:
buarada tüm bahsettiğiniz kremler aşırı östrojen yüklüyo bedeninize,,kanserojen yani,,,risk altındasınız çoğunuz malesefki kıslar
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( meme dokusunu büyültmenin sadece 3 yolu var...
1) ya kullandığınız adı geçen türevsel krem ve aparatlarla vucudunuza over-doz östrojen hormonu yükleyip kanser olma riskini almak
2)ya süt bezlerini büyütecek önlemler almak(mesela hamilelik)
3) yada
estetik operasyon..... bu 3.yöntem dışında yöntem malesef ki yok,,en tehlikesiz olan da estetik bence...kendi içindeki komplikasyonları dışlayarak söylüyorum tabiki,,,, meme dokusu ya östrojenle ya yağ dokusu ile yada süt bezlerinin aşırı aktivasyonu ile büyür,,,saçma kremlere bi sürü para döküp sağlığınızla kumar aynamayın,,ille istiyosanız az daha büyüsünler:)(ben de dahil bu gruba) tam organik yiyecekler kullanın(kara üzüm çekirdeği diyo birisi,burda)....ötekilerin hepsi hesaplanamayan ciddi riskler içeriyo çünki,,,, buarada hiç bir hormonsal krem sürekli kulllanmadıkça kalıcı çözüm üretemez gögüsler için,,,,,her adımda her krem kutusunda bir adım daha kansere yakınlaşmak,,,buyrun sizler karar verin.....:enbuyukkk: cebinizin aşınması da cabası tabi....:bbo: