Gs byten haplar... Kullanan var m?

göğüslerim birkaç haftadır büyüdü ve dokundukca ağrıyor da hamile miyim yoksa diye test yaptırdım değilim
dün ölçtüm 6-7 cm büyümüş hem de
anlayamadım ki niye

canım doğum kontrol hapı kullanıyorsan ondandır bence ;)

hayır canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum
adet döneminde falan da değilim alerji ilacı kullanıyorum bir süredir acaba onlar yapar mı ki? :delphin:

dokununca acımasa şikayetim yok bir de kalıcıdır umarım gamyoncuiremsu

pek memnun degilim göğüslerimden nerden başlamalıyım ilk hap mı kullanmalıym dogal yöntemlermi şasırdım kaldım yardıııımmm

ya şerbetçi otu aradım bugün aktarda bitmişti adamcağız çok gidiyo bu aralar ben de anlamadım niye dedi :roflol: sebebini açıklıcaktım nerdeyse :roflol:
en azından çayını yapıp içicektim ama bulamadım..
bu arada suna dumankaya melek otu şerbetçi otu ve çemen tohumunu kaynatıp için dio büyütmek için bilginize kızlar..

slmm arkadaşlar bende allbres adlı bir ürün kullandım.ama memnun kalmadım bence böyle ilaçlara para vermek faydasız.iki kutu hapa ve bir kreme 560 lira para verdim ve sonuç hüsran:( bünyeye göre değişiyor diolar fakat inanmıorum ben çok zayıftım,bi kaç kilo almamı sağladı ama göğüslerimde ilerleme olmadı ilaçları kullanırken hafif şişiyorlardı ilaç bitti.yine aynı hallerini aldılar burdan okuduğum doğal yöntemleri denicem küç ü merak ediyorum bugün aktardan almayı düşünüorum umarım faydası olur..

vallahi kızlar bızım dr protez takıyor bıtıyor butun olay...cok da güzel oluyor sureklı genç kız göğsü kıvamında..HARıKA.........kaydirigubbakcemile2

vallahi hevesini kırmak gibi olmasın ama bende hapın ilk haftası oluoo sanırım dedim o kadar çok ağrıdıki bazen yatarken bile sağa sola dönerken ağrım oluodu...sonra haplar bitti çok değil iki hafta sona eski hallerini aldılar..:( umarım sende işe yarar.şimdi küç alıorum sabah aşkam bi tatlı kaşığı iki hafta oluo hafif ağrım var yine,bide masaj yapmak istiorum ama uygulamayı bilmiorum..:uhm:

ya bu solgarın falan yokmudur acaba göğüs büyüten bitkisel karışımı :)) onların ürünlerine güveniyorumda bu başka haplara falan inanasım gelmiyo.. buraya bakayım dedim memnun kalan varmı diyede burdada pek yok gibi :) küç yiyorum, bide o kremi yaptım ama çok az fark var mafoldumben

Back