Gs byten haplar... Kullanan var m?

bitkisel yöntemlerden bahsedilmş forumda ama onlarda östrojen içeriyo sonuçta östrojen olduğu için işe yarıyolar doğum kontrol haplarndan kullansam nası olur ama korkuyorum ya=(

walla bende kullanmayı düşünüyorum ama aynen canım bende korkuyorum kıllanma falan bişey yapar sonra başıma bela almayım...bilinçsiz kafaya göre kullanmamak gerek çünkü ama doktora da gidip ben bunları göğüs büyütmek için kullnamak istiyorum da diyemem işte...doktor zaten direk psikoloji ye sevk eder beni bu kız iyi değil diye...:)))

merhaba kızlar,

ben normalde ağrı kesici hapı bile içmeyen ve ilaçlardan uzak duran birisiydim. fakat taktım kafama hap kullanıcam diye ve çok araştırdım %100 doğal olarak breast gain internetten sipariş ettim ve ertesi gün geldi. Fakat tam 18 gün oldu hala bir fark yok:1no2: . normali 75 olan beden kiloyla birlikte emzirme dönemlerinde 90 takıyodum. şu an psikolojim sıfır eski hale dönüşüp birde yumuşaklık olayı var:çok üzgünüm: .
üç ve nar çakirdeğinide denemeye başlıcam. sonuçlardan haberdar ederim sizi. mucck...:a015:

ah arkadaslar tam yaramın üstüne bastınız cıs etti vallaaasenağlama bende aynı dertten muzdarıbım ya kızken 95 beden kullanırdım evlendım iki çocuk yaptım yaş 26 ama beden 75 bile değil lambur lumbur oynuyo sütyenın içinde asırı sarktı ben bıraz arastırdım fakat sanırım büyütmek için ameliyattan baska seçım çokta yok gibi doktorlar dısardan alınan haplar veya kremler göğüs kanserı rıskını arttırıyor dıyorlar zaten pıyasadakı pahalı kozmetık kremlere ınanmıyorum şükür hıç hayrını görmedim:roflol: napcam bende hıç bılmıom valllaaaaaaaa:sm_confused:

arkadaşlar sitwemizde kullanan bir sürrüüüüüüü arkadaş söyledi
onların yorumlarına dayanarak ben de söylüyorum
göğüs büyütücü hap almayı düşünüyorsanız breast gain almayın kullanıp da işe yaradı dieni hatırlamıorum ben bu forumda
5 kutu kullanan bile vardı...

kızlar annem kullanmıştı bi ara ve işe yaramadı bence en iisi kendi ölçülerinizle mutlu olmak koca göğüslü olup sarkacağına küçük olsun toplu dursunkaydirigubbakcemile5

kızlar annem kullanmıştı bi ara ve işe yaramadı bence en iisi kendi ölçülerinizle mutlu olmak koca göğüslü olup sarkacağına küçük olsun toplu dursunkaydirigubbakcemile5

ya da kara üzüm çekirdeği, nar çekirdeği vs gibi bitkileri denemek ya da breast gain yerine breast success kullanmak
breast gain denen hapın işe yaramaması göğüslerimizi doğal yollarla (çay, masaj, bitkiler vs vs) veya başka haplarla büyütemeyeceğimiz anlamına gelmez
koca ve sarkık göğüs konusunda ise kesinlikle katılıyorum:) ama zaten buradaki bayanların çoğu birazcık ellerine gelen bi göğüs elde etmek için uğraşıyorlar
sonra hiçbir şey işe yaramaz mutlu olun elinizdekilerle deyince moralleri bozuluyor lütfen böyle demeyelimyasakkelime

ya doğumdan sonra nasıl bu kadar fark oluyor neden göğüsler bu hale geliyor anlamıyorum emzirmek bu kadar deforma ediyor yani çok kötü yaaaa

selam kızlar...ymurtalıgımda kıst vardı doktor dogum kontrol hapı verdı..5-6 ay kullandım ve gögüslerım gozle goruncek bı seklıde buyudu sutyenlerım küçük geldıı...eger denemk ıstersenız hap kullanabılırsınnz...:CüvCüv:

hanimlar 2 gün önce allbress adinda göğüs büyülten hap aldim.gelişmeleri sizlere her hafta bildireceğim.şu anda düzenli bir şekilde 12 saatte ikişer tane alıyorum.olumsuz yada olumlu herşeyi açıklayacağim.bir kutuda fayda görürsem ikinci kutuyu alip ara vermeden devam edeceğim.inşallah benim için hayirli olur.bu arada ilaçlarin hiç bir yan etkisi yokmuş eczaci kizda kullanmiş 3 kutuda 2 beden büyütüyormuş ve bol sivi tüketilmeliymeş haberiniz olsun...

hanimlar 2 gün önce allbress adinda göğüs büyülten hap aldim.gelişmeleri sizlere her hafta bildireceğim.şu anda düzenli bir şekilde 12 saatte ikişer tane alıyorum.olumsuz yada olumlu herşeyi açıklayacağim.bir kutuda fayda görürsem ikinci kutuyu alip ara vermeden devam edeceğim.inşallah benim için hayirli olur.bu arada ilaçlarin hiç bir yan etkisi yokmuş eczaci kizda kullanmiş 3 kutuda 2 beden büyütüyormuş ve bol sivi tüketilmeliymeş haberiniz olsun...

canım hayirli olsun... insallah bi sonuc cikar canim... a.s

haydi hayırlı olsun
güzel haberlerini bekliyoruz:)
bu arada bildiğim kadarıyla o hap diğerlerine göre bayağı pahalı
sen ne kadar aldın acaba?

arkadaşlar göğüs büyütücü değil ama doğum kontrol hapları kesinlikle büyütüyor hemde gözle fark edilecek şekilde ben 7 aydır ginera kullanıyorum bir beden büyüdü diyebilirim.

arkadaslar size tavsiyem kullanmayin hic ama hic faydasi olmuyor sadece kilo aliyorsun bayanlari kandiriyorlar bence :S birakin dogal kalsin en dogrusu bu ;)

ARKADAŞLARRR! KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ HAP KULLANMAYINN..
ben kullandım(allbress) hiçç ama hiçç büyümedi. daha da kötüsü hormon dengelerimi bozmuşş. bu tür ilaçlar süt arttırıcı oluyomuş. o da tabi vücudun dengesini bozuyo aman haaa

SÜPER YILDIZ! BİLİYORM O HAPLARA baya bi miktar ödedin. ama kullanmaa derim ben. sonuçta sağlığından daha önemli değildir. amacım umutlarını söndürmek değil ama kesinlikle derim ben. şu anda o hap yüzünden hormon dengem bozuldu benden uyarması:1no2: senağlama

ardaşlar bende bu konuyu çok araştırdım ama napcam bi türlü karar veremiorum
hap kullanmakistemiorum krem daha ii sonuç verir belki..

aranızda long da kullanan varmııı??

Back