- Konu Sahibi BenAybegum
ben once daha ucuz urunleri kalsiyumla denicem ama ne zamanelime para geçince söyle 3 kutu falan alırım.zaten o st lerle 3 ay 6 ay falan dio, 1 milyarlık solusyondan alsam 6 milyar eder ki ben buna bi göğüs bide burun estetiği yaptırırım sanırım:mymeka:işte bu yuzden alacağim en pahali urun rimifem olur sanırımyerimseniben
ha bu arada ben o bursadan olan karısımı yıyoken bi haftada 2 3 cm buyumustu:1shok:sonra o skandal olay falan patladı ve bıraktım.bu aralar gene basladım ama bu sefer kalsiyum desteklijeyyarbakalım nolcak
yani bunlar büyücek inşallah cok azmettim.bu arada adacayı içenler 3 dak.dan fazla demlemesin toksik madde oluomus vucuda
Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum ben,,,forumda sürekli Bursalı aktarın hazırladığı Bursa karışımından bahsediliyor....bu karışımı hangi aktardan alıyorsunuz?? göğüs büyütme konusunda yardıma ihtiyacım avr.....bir de sağlıklı birşey mi bu kullandığınız şey?yan etkisi olmasın??? özelden veya burdan bana da adresini yollarsanız çok mutlu olurum...esen kalın.....:lepi:.