Gs byten haplar... Kullanan var m?

ben once daha ucuz urunleri kalsiyumla denicem ama ne zaman :utangac:elime para geçince söyle 3 kutu falan alırım.zaten o st lerle 3 ay 6 ay falan dio, 1 milyarlık solusyondan alsam 6 milyar eder ki ben buna bi göğüs bide burun estetiği yaptırırım sanırım:mymeka:işte bu yuzden alacağim en pahali urun rimifem olur sanırımyerimseniben
ha bu arada ben o bursadan olan karısımı yıyoken bi haftada 2 3 cm buyumustu:1shok:sonra o skandal olay falan patladı ve bıraktım.bu aralar gene basladım ama bu sefer kalsiyum desteklijeyyarbakalım nolcak
yani bunlar büyücek inşallah cok azmettim.bu arada adacayı içenler 3 dak.dan fazla demlemesin toksik madde oluomus vucuda

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum ben,,,forumda sürekli Bursalı aktarın hazırladığı Bursa karışımından bahsediliyor....bu karışımı hangi aktardan alıyorsunuz?? göğüs büyütme konusunda yardıma ihtiyacım avr.....bir de sağlıklı birşey mi bu kullandığınız şey?yan etkisi olmasın??? özelden veya burdan bana da adresini yollarsanız çok mutlu olurum...esen kalın.....:lepi:.

bende bir doktordan duymuştum ilac vb şeyler kullanıp da gögüsleriniz büyüyorsa korkun zaten, çok tehlikeli,kanser riski yüksek şeyler bunlar demişti, o ana kadar ben de düşünüyordum ama vazgeçtim :uhm: napayım beni seven böyle sevsin :dilcikar:

bence hiç iyi bişey yapmıyosun. doktora bi danışmanı tavsiye ederim ki danıştığın zaman kuvvetli muhtemel bırakmanı isteyecek.
ikisi de hormon yüklüyo vücuduna. fazla östrojen almak kansere yol açabiliyo biliyosun ki....
tavsiyeni dikkate alıp bu hfta içinde kadın doğum doktoruna danışıcam.zaten hastanede çalışıyorum.görünmekte fayda var..saol arkadaşım:kahve:

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum ben,,,forumda sürekli Bursalı aktarın hazırladığı Bursa karışımından bahsediliyor....bu karışımı hangi aktardan alıyorsunuz?? göğüs büyütme konusunda yardıma ihtiyacım avr.....bir de sağlıklı birşey mi bu kullandığınız şey?yan etkisi olmasın??? özelden veya burdan bana da adresini yollarsanız çok mutlu olurum...esen kalın.....:lepi:.

canim bursada DURAN AKTARIYE den aliniyor karisim ama hic tavsiye etmem. ben kullandim hic faydasini gormedim, ayrica, bi arkadas daha kullanmisti, goguslerinde bayagi kistler olusmustu, adama gitmis senin karisimin soyle soyle yapti demis adamda cok kaba davranmis, bunyeye gore farkli etki edebiliyor demis. bence hic demene. ben 8 poset almistim 4 posey kullandim hic ise yaramadi kalanlari cope attim.

Evet ya arkadaşlar gerçekten bu haplar işe yariomu?? Geçen internetten araştirmiştim breast gain diye bi hap var kullanicilarin yorumlarini okudum kimisi memnun kimisi memnun diil..zaten herkesin vucudunda ayni etkiyi göstermiomuş yani kimisinde çabuk etki ediomuş kimisinde geç..ama etki gore bilmek için 3 kutu bitirmek gerekiomuş..1 kutusuda 110 ytl aranizda bu ürünü kullanan varmi*???

Evet ya arkadaşlar gerçekten bu haplar işe yariomu?? Geçen internetten araştirmiştim breast gain diye bi hap var kullanicilarin yorumlarini okudum kimisi memnun kimisi memnun diil..zaten herkesin vucudunda ayni etkiyi göstermiomuş yani kimisinde çabuk etki ediomuş kimisinde geç..ama etki gore bilmek için 3 kutu bitirmek gerekiomuş..1 kutusuda 110 ytl aranizda bu ürünü kullanan varmi*???

canım forumda breast gain die başlık da var bak kullananlardan hiç memnun kalan yok üstelik kimisi 4-5 kutu kullandığı halde yani dikkatini çekerim bi oku istersen. benim tavsiyem, bu hapların kendi sitelerinde yazan şöyle memnun kaldım böyle memnun kaldılara fazla inanmayın, başka siteleri, forumları vsa araştırın, ben öyle yaptım. yine o başlıkta yazmıştım ben de bayağı araştırıp başka bi marka sipariş verdim bakalım inşallah bugün ulaşacak elime

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar haplardan 2 kutu kullandığımı daha önce yazdım ama hiç bir fayda görmedim hatta az bir kısmı evde duruyor ama şu küç de biraz ilerleme var geçende ölçdüğümde 79 du dün akşam bakdığımda 80 di reglimede daha var inş böle devam eder daha balayalı 2 hafta olmadı bide yan etkisi olmasa:nazar:

küç senjde yan etki mi yaptı anlamadım ben?:uhm::uhm:

ben gorunce netten baktım 3 ay boyunca gunde ıkı dıo sora gunde 1 ama ne kadar sure gunde bır olcak kalıcılıgı saglamak ıcın ayrıca net dısında alabılecegımız yer neresı bılıosan onuda solermısın..cok heyecan yaptım ıse yarıosa hemen alırım:D

bu konuda çok bir bilgim yok ama bu tür haplar insanın hormonal dengesini değiştirdiği için pek tavsiye edilmiyo..sonuçta vücudunuzda var olmayan ekstra bir hormon takviyesi yapıyosunuz vücudunuza...

arkadaslar bende femagıs kullanmak ıstıyorum ama nerden bulabılırım hıc bılmyorumsenağlama ınternettekı steler harıc nereden bulabılırım bama yardımcı olurmusunuz:Saruboceq:
bızım burda bı aktarda gous buyultucu yuzde yuz bıtkısel losyon varmıs ama satıcıyla aynı apartmanda oturuyoruz oyuzden cok utanıyorum sormayasırnaşık şey gecenlerde bı arkadasa sordurttum utana sıkıla sordu oda garıbım:roflol: fıyatı 70mılyonmus bana pahalı geldı bırazkafamçokkarıştı

arkadaslar bende femagıs kullanmak ıstıyorum ama nerden bulabılırım hıc bılmyorumsenağlama ınternettekı steler harıc nereden bulabılırım bama yardımcı olurmusunuz:Saruboceq:
bızım burda bı aktarda gous buyultucu yuzde yuz bıtkısel losyon varmıs ama satıcıyla aynı apartmanda oturuyoruz oyuzden cok utanıyorum sormayasırnaşık şey gecenlerde bı arkadasa sordurttum utana sıkıla sordu oda garıbım:roflol: fıyatı 70mılyonmus bana pahalı geldı bırazkafamçokkarıştı

eğer almak istiosan belli başlı slış veriş sitelerinden al bence, oralarda yarı fiyatına satılıyor çünkü...

üstelik o sitelerden birkaç kez alış veriş yaptım ilk başlarda çekiniyordum ama hiçbi sorunla karşılaşmadım gayet memnun kaldım

yine de sen bilirsin

eğer almak istiosan belli başlı slış veriş sitelerinden al bence, oralarda yarı fiyatına satılıyor çünkü...

üstelik o sitelerden birkaç kez alış veriş yaptım ilk başlarda çekiniyordum ama hiçbi sorunla karşılaşmadım gayet memnun kaldım

yine de sen bilirsin

ya canım stelerden almamamın sebebı guvenmemek dıgıl kredı kartım yok-tatlicadiarzu-oyuzden sordum bende.eczanelerde varmıdır bunlar hep

eğer hesap kartın varsa havale de yapabiliosun:)

her eczanede olduğunu sanmıyorum ama vardır elbet yalnız dediğim gibi çok phalıdır...

ben kendi kullandığım haptan biliorum yani...

Göğüsler ellendikçe okşandıkça büyürmüş ben de bunu birinden duydum kişiler sex yaptıkça büyür

yok canım 8 senelık evlıyım ama bır deşiklık olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:sm_cool:

bende aynı dertten muzdaribim iyice komplex haline getrdm bantlardan kullandm biara az bi fark yarattılar pahalı oldu için daha fazla alamadm şmdi doğum kontrol haplarından aldm içeriğindeki östrojen belki işe yarar die hem daha maliyetsz hemde daha güvenli gbi geldi ama işe yararmı bilemiyorum bi fikri olan kullanan ark varsa yazarsa sevinirm

aldıığım ilacıda söyleym esrofem içeriğindeki 17b-östadial insan östrojeninin aynısymış prospektüinde primer ve seconder sex karakterlerinin oluşması ve korunmasını sağlar yazıyo sec karakter dediğide gğsler.. bilmiyorum işe yararmı?bi fkri olan arkadşlar yardımınıza ihtiyacm var çnkü bunu fazlasyla kafaya takmaya başladım:(((((((((((((

Back