- Konu Sahibi BenAybegum
-
merhaba kızlar,
ben normalde ağrı kesici hapı bile içmeyen ve ilaçlardan uzak duran birisiydim. fakat taktım kafama hap kullanıcam diye ve çok araştırdım %100 doğal olarak breast gain internetten sipariş ettim ve ertesi gün geldi. Fakat tam 18 gün oldu hala bir fark yok:1no2: . normali 75 olan beden kiloyla birlikte emzirme dönemlerinde 90 takıyodum. şu an psikolojim sıfır eski hale dönüşüp birde yumuşaklık olayı var:çok üzgünüm: .
üç ve nar çakirdeğinide denemeye başlıcam. sonuçlardan haberdar ederim sizi. mucck...:a015:
kızlar annem kullanmıştı bi ara ve işe yaramadı bence en iisi kendi ölçülerinizle mutlu olmak koca göğüslü olup sarkacağına küçük olsun toplu dursunkaydirigubbakcemile5
hanimlar 2 gün önce allbress adinda göğüs büyülten hap aldim.gelişmeleri sizlere her hafta bildireceğim.şu anda düzenli bir şekilde 12 saatte ikişer tane alıyorum.olumsuz yada olumlu herşeyi açıklayacağim.bir kutuda fayda görürsem ikinci kutuyu alip ara vermeden devam edeceğim.inşallah benim için hayirli olur.bu arada ilaçlarin hiç bir yan etkisi yokmuş eczaci kizda kullanmiş 3 kutuda 2 beden büyütüyormuş ve bol sivi tüketilmeliymeş haberiniz olsun...
SÜPER YILDIZ! BİLİYORM O HAPLARA baya bi miktar ödedin. ama kullanmaa derim ben. sonuçta sağlığından daha önemli değildir. amacım umutlarını söndürmek değil ama kesinlikle derim ben. şu anda o hap yüzünden hormon dengem bozuldu benden uyarması:1no2: senağlamahanimlar 2 gün önce allbress adinda göğüs büyülten hap aldim.gelişmeleri sizlere her hafta bildireceğim.şu anda düzenli bir şekilde 12 saatte ikişer tane alıyorum.olumsuz yada olumlu herşeyi açıklayacağim.bir kutuda fayda görürsem ikinci kutuyu alip ara vermeden devam edeceğim.inşallah benim için hayirli olur.bu arada ilaçlarin hiç bir yan etkisi yokmuş eczaci kizda kullanmiş 3 kutuda 2 beden büyütüyormuş ve bol sivi tüketilmeliymeş haberiniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?