- Konu Sahibi BenAybegum
-
silikon beni korkutuyo.ameliyat netice de,adı bile soğuk.öbür ay inş. alır da başlarım.ama su an bursadan olan karısımı bitirmek zorundayım:1ninca:ama her neticeyi yazcam size.once su karısım bitsinjeyyaraslında brezilya da da baksanıza bizim gibiler makbul:roflol:
ben bursalıyım bı sıtede bende böle bı karışım okudum almadım ama dukkanı bılıyorum ama ben açıkcası Breat Gain Plus un ününü duydum once onu denıcem
eğer alırsam yazarım ama ısteyen olursa sıteyıde verırım
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
kızlar umudunuzu kırmak ıstemem ama bu sıtede kucuk gogusle ılgılı cooook konu acıldı ve o kadar sey denendıkı hadı bu sefer buyur dıye ama ınanın hıc bırı olmadı hatta bır dr.yazısını okudum bu olayla ılgılı ama takmadım bende kuc kullandım ama nafıle sızede yazayım okuduklarımı;bu tur ılaclar horman icerıp hormonlarınızı alt ust eder ne kadar dogal densede yınede dogal degıller ve bastan kucuk olan gogusler bu tur ılaclarla kremlerle buyumez tek yolu maalesefkı sılıkondur yazmıs...
bence bunlara verdıgınız paraları kenara koysanız sılıkon paranız cıkar ha korkuyorum dersenız o zaman amelıyat gecırmıs arkadasların topıgını okuyun rahatlarsınız..o kadar korkulacak bısey degıl
Ben sımdı paramı bırıktırıp amelıyat olacagım gunu beklıyorum...
sevgıler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?