Gs byten haplar... Kullanan var m?

mrb kızlar yaa bu bursadan olan karışım ne? ve nerden bulabiliriz internetten temin edebilirmiyiz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.a.s.

bn allbres kullandım çok açık söleim okdr para vermein hiçbir işe yaramıo inanın hiç bi deişiklik olmadı bnde 5 kutu kullandım

bende breastgain kullandım 3 kutu bende de öyle bi beden büyümesi falan hiç bişiy olmadı...inanmıyorum haplara...

ya kactır herkes bu bursa karısımını soruo kımseden cvp alınamıo,arkadaslar nolur soyleyın bursa karısımı nedır?

arkadaşlar ben de breast gain ve breast sculptor kullandım, hiç bi etkisi olmadı.. bunlardan önce saw palmetto kullanmıştım, o biraz etki etti o kadar.. bence boşuna para harcamaktan başka bişe deil bu haplar.. senağlama

mrb arkadaşlar..ben de 3 kutu bras gain aldım.3 haftadır kullanıyorum.kafeinli içecekler kullanmıyorum artık.bol su içiyorum.sadece çayla aramı bozamadım.hergün aynı saatlerde içiyorum ilaçları.gördüğüm etkileri anlatayım:diğerine göre küçük olan göğsümde büyüme hissettim.ama çok hafif bi artış sezdim.bunun yanısıra adet sancılarım kesildi ve agresif tutumlarımda yumuşama oldu..yani daha mülayimleştim diyebilirim.
herhangi bi değişiklik gördüğümde yazarım sizlere yine..umudunuzu kaybetmeyin derim ben şutarafagitti

slm yaaa bendede var oo göğüs sorunu ve baya araştırdım piyasadaki ilacları ama cesaret edipde kulanamadım.Ben doğal bitkilere daha çook güveniyorum.o bahsettiğiniz atardaki receteyi banada verirseniz sevinirima.s

Geçen sene 2 kutu Allbres kullandım.Hapları kullanırken göğüslerimde büyüme ve sertlik oluştu. Fakat hap bittikten sonra tekrar eski haline geri döndü. Normalde 3 kutu içilmesi gerektiğinden bahsediyor. Bence para tuzağından başka birşey değil. Çünkü 2 kutu bittikten sonra tekrar eski haline dönüyorsa 3 kutuda aynı şey olacağına inanıyorum. Onlar içinde bir sürü para verdiğim için çok pişmanım. Şimdide kara üzüm çekirdeğini deniyeceğim bakalım.

arkadaşlar bende yardım istiyorum ne olur benımkılerde buyumeye ıhtıyaçı var abress alıcam nasıl ama karar veremıyorum

arkadaşlar merhaba bu hapları kullanırken son derece rahat ve mutlu olmalıymışız cok stresli durumlarda işe yaramıyomuş eczacım öyle demişti yada işe yaramadı deyince böyle bir bahane uydurdu.ama gercekten cok mutsuz bir dönemde kullanmıştım belkide dogrudur ay cok zor işler bunlar neysa allah başka dert vermesin şimdi aktardam alıcam bahsedilen karışımdan umut hep baki

katılmamak elimde deil.sanırım breast gain para iadeliydiCADIARZUbu arada ben fulirim almaya karar verdim.inş. bi ara para bulup alcammmmgamyoncuiremsubu arada artık küç falanda kullanmıorum,fayda etmedi zaten bana,eşek kafa gene nie aldıysamklava::tomato:

bayanlar merhaba,
şu bahsettiğiniz bursa karışımı nedir? nerden temin edebiliriz. yada içeriği nedir? bilgi verirseniz seviniriz. mutlu günler :)

küç iştah açıyomuş diye duydum..bu arada kızlar bras gain in ilk kutusunu bitirdim..önceki mesajımda hafif büyüme sezmiştim dedim ya..söndü malesef..1 ayın sonucunda hiçbir fark görmed,im büyüme anlamında.yarın 2. kutuma başlıcam. :1rolleyes: bence bu haplar da sonuç vermeycek..verse de geçici olacak:çok üzgünüm:

ya bu arada kızlar bişey sorucam: bu bras gain gibi haplarla doğum kontrol hapı kullanmak olumsuz sonuç doğururmu meme gelişimi için??birini sabah;diğerini ise gece içiyorum

slm:)) burcumcum_83 ben de Bursa'da yaşıyorum,,,,o aktar nerdeymişki??? şu sihirli Bursa formülü dedikleri,,valla çok merak ettim?? aydınlatırsan sevinirim canım....:uhm:

buarada tüm bahsettiğiniz kremler aşırı östrojen yüklüyo bedeninize,,kanserojen yani,,,risk altındasınız çoğunuz malesefki kıslar( meme dokusunu büyültmenin sadece 3 yolu var...
1) ya kullandığınız adı geçen türevsel krem ve aparatlarla vucudunuza over-doz östrojen hormonu yükleyip kanser olma riskini almak
2)ya süt bezlerini büyütecek önlemler almak(mesela hamilelik)
3) yada estetik operasyon..... bu 3.yöntem dışında yöntem malesef ki yok,,en tehlikesiz olan da estetik bence...kendi içindeki komplikasyonları dışlayarak söylüyorum tabiki,,,, meme dokusu ya östrojenle ya yağ dokusu ile yada süt bezlerinin aşırı aktivasyonu ile büyür,,,saçma kremlere bi sürü para döküp sağlığınızla kumar aynamayın,,ille istiyosanız az daha büyüsünler:)(ben de dahil bu gruba) tam organik yiyecekler kullanın(kara üzüm çekirdeği diyo birisi,burda)....ötekilerin hepsi hesaplanamayan ciddi riskler içeriyo çünki,,,, buarada hiç bir hormonsal krem sürekli kulllanmadıkça kalıcı çözüm üretemez gögüsler için,,,,,her adımda her krem kutusunda bir adım daha kansere yakınlaşmak,,,buyrun sizler karar verin.....:enbuyukkk: cebinizin aşınması da cabası tabi....:bbo:

evet ya şu karışımı verselerde bizde öğrensek...ben 3 kutu albress kullandım hemde çok düzenli ne üstelik ne kahve nede sigara alışkanlığım var ama hala yanarım verdiğim paralara azıcıkta olsa büyüseydi içim gam yemezdi.

kzilar bursali aktarin karismina kanmayin sakin. ben bizzat kullandim hic bi ise yaramadi, hatta baska bi arkadasta yan etkisi oldu, aktara gitti anlatti yan etkileri, bize ne, her bunyede farkli etki ediyor demisler.

bence denemekte fayda yok doktorlar bile ilaçla kremle mümkün değil diyorlar bende bir kaç doktordan duymuştum televizyonda ve nette araştırırken a.s

kesinlikle çok tehlikeli ona lafım yok, ama işe yaradığını söylyen doktorlar da var.
ama özellikle plastik cerrah olanları kesseniz yine de haplar kremler işe yarar demez herlade yani... ayrıca sitemizde de hap ya da krem kullanıp işe yaradıını yazmış arkadaşlarımız da var.
ama piyasada bi dolu marka var sadece bikaç tanesinin işe yaradığını düşünüorum o ayrı

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar haplardan 2 kutu kullandığımı daha önce yazdım ama hiç bir fayda görmedim hatta az bir kısmı evde duruyor ama şu küç de biraz ilerleme var geçende ölçdüğümde 79 du dün akşam bakdığımda 80 di reglimede daha var inş böle devam eder daha balayalı 2 hafta olmadı bide yan etkisi olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…