- Konu Sahibi BenAybegum
-
ben de braist gain kullandım..... 4 kutuya 400 tl verdim acak düzenli kullanamadığım için olsa grek sadece toparladı büyümedi......
AYBEGÜM karışımı bir yazsan...ne kadar sevinirim....:uhm:
slm kızlar bende allbess kullanmıştım yıllar önce 4 kutu ve her kurala uygun saati değil hatta dakikası dakikasına ama hiçbir işe yaramadı manken ebru şallı silikonlarımı çıkardım yerine bunu kullandım eskisi gibi oldu demişti reklamını yapıyordu bu ilacın 1-2 yıl sonra magazin programında demezmi çocuk düşünüyom diye silikonlarımı çıkartıp daha küçüğünü taktırdım süte yer kalsın diyeklava: nasıl insanları kandırıyorlar o gün bu gün o kadını görmeye tahammülüm yok yani bende hiçbir işe yaramadı alırken zaten eczacı demişti alan kimsede bu güne kadar işe yaramadı gel vazgeç diye ama umut işte aldımm bende:1no2:
miracle senin adına sevindim:)
yalnız burada breast successi kullanıp işe yaradığını söyleyen biri olarak sizleri uyarmalıyım, geçenlerde test yaptırdım progesteron hormonum (genellikle hamilelikte salgılanır, ben daha küçücüüüm hamile falan da değilim, göğüs dokusunun gelişmesine yardımcı oluyormuş ve göğüslerde ağrı yapıyormuş sanırım, doktor olanlar daha iyi bilirler) normal değerinin 10 katı çıktı. yani hap hormon içermese de, bitki özlü olsa da içindeki bitkiler hormonlarınızla oynuyor haberiniz olsun. Bu da çok ciddi bir durum biliyorsunuz. Zaten hormonlarınızda bir değişiklik olmadan göğüslerin fazla büyüyeceğini sanmıyorum, yani bence illa büyütcem diyorsanız silikon taktırın:)
st. herb isimli bi firmanın ürünleri var ve reklam olarak cok iyi hatta sitesi süper. bayağı aydınlandım fakat genede işe yarar mı korkusu var.
bu haplardan kullanan var mı?
ben 2 sene önce allbres kullanmıstım ama bir kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?