Gs byten haplar... Kullanan var m?

bende bu ürünlerden birini almayı düşünüyordum ama işe yaramıyorsa neden alayım kalıcı olmayacaksa verilen paralara yazık

ben de braist gain kullandım..... 4 kutuya 400 tl verdim acak düzenli kullanamadığım için olsa grek sadece toparladı büyümedi......
AYBEGÜM karışımı bir yazsan...ne kadar sevinirim....:uhm:

selam arkadaşlar ben de uzun süredir takip edemiyodum, iş güç işte, almayı düşünen arkadaşlara tek önerim paranıza yazık, umutlarınıza yazık.. hem bu aptal ilaçları kullanırken hergun hem de hergun aynaya bakıp buyuumuş mu buyumemiş mi diye saatler harcanıyo, vaktiniz de gidiyor.. ben silikon düşünüyorum, doktor araştırması yapmıştım ama işten güçten temasa gecemedim, bir iki haftaya bi kaç kişi ile temasa geçmeyi planlıyorum.. burdan da haber verriirim kızlar.. bu topiğe bakıp da aa büyüyomu bak kaç kişi kullanmış diye heves etmeyin, gerçekten yok kızlar, sabırla hergun içtim büyüten herşeyi denedim olmuyo.... ne yazıkki, çok az bi dolgunluk oldu bırakınca da geçti...

ben de braist gain kullandım..... 4 kutuya 400 tl verdim acak düzenli kullanamadığım için olsa grek sadece toparladı büyümedi......
AYBEGÜM karışımı bir yazsan...ne kadar sevinirim....:uhm:

bende breast gain kullanmıştım bir beden büyüme sağladığını söyleyebilirim canlar (3 ay kullandım )

ben de breast gain kullandım bundan 1.5 yıl önce 3 kutu. bende kesinlikle işe yaradı. göğüslerim çok küçük ve biçimsizdi. dolgunlaştı toplandı. şu an ilk olduğu kadar dik olmasalarda eskisinden çok iyiler. yani kalıcı yanı da oldu.bi de bikaç kilo aldım. onun da etikisi oldu tabi :)

ahh cnm ahh bende öyle 2 sene önce 4 yada 3 kutu tam hatırlamıom allbress kullandım hiiiiiiiiiç bi işe yaramadı boşa çıkan umutlarıma mı boşa giden giden parama mı yanim :1no2::1no2::1no2:

Arkadaşlar bende breast gain kullandım geçen yıl ,adet öncesi hafif dolgunlaşır ya onun ötesine gitmedi 3 aylık aldım duzenli de kullandım maaalesef işe yaramadı......

miracle senin adına sevindim:)
yalnız burada breast successi kullanıp işe yaradığını söyleyen biri olarak sizleri uyarmalıyım, geçenlerde test yaptırdım progesteron hormonum (genellikle hamilelikte salgılanır, ben daha küçücüüüm hamile falan da değilim, göğüs dokusunun gelişmesine yardımcı oluyormuş ve göğüslerde ağrı yapıyormuş sanırım, doktor olanlar daha iyi bilirler) normal değerinin 10 katı çıktı. yani hap hormon içermese de, bitki özlü olsa da içindeki bitkiler hormonlarınızla oynuyor haberiniz olsun. Bu da çok ciddi bir durum biliyorsunuz. Zaten hormonlarınızda bir değişiklik olmadan göğüslerin fazla büyüyeceğini sanmıyorum, yani bence illa büyütcem diyorsanız silikon taktırın:)

Sağol canıma.s. Şu an için adetlerimde fazla bir değişiklik yok. Ben sigarada içiyorum 1 paket olmasa da..yine de işe yaradı. Bence bu sigara kola etkiliyor sadece mazeret için sunulmuş. Kainat güzelide kendi proğramını yaparken sigara içiyormuş işe yaramış. kesinlikle bünye ve olan meme dokusunun boyutu ile alakalı bir şey. Bazılarında işe yaraması yada yaramamasını bence bu etkiliyor. Tavsiyem 25 altı yaştakilerin veya beden olarak 75 a ve yukarısının daha çok beklentide olması.a.s

Arkadaşlar gögüs büyütmek için denemediğim hap ve krem kalmadı hepsi yalan,geçici büyüyor sonra eski halini alıyor,satıcıya soruyorum bünyesel falan filan zırvalıyor,daha uzun süre kullanın diyorlar hepsi yalan sakın inanmayın,3 aylık denen hapları 6 aya kadar kullandığımı bilirim ama sonuç yalan hep,hiç kimseye inanmayın,benim gibi paranızı boşa harcamayın derim.

arkadaslar umudunuzu sondurmek ıstemem ama bunların hıc bıurı bır ıse yaramıyor bende cok denedım ama tekrar eskı halıne dondu 2 yıl oncede sılıkon amelıyatı oldum sımdı sonsuza dek goguslerım büyük yuk yanı bıraz masraf yapıp kalıcı olmak varken neden bosa para harcıyorsunuz kı sunuda bılın goguse dıstan hıc bırsey etkı etmez ıyı gunler..

Merhaba arkadaşlar,
hepimizin ortak problemi kucuk yada deformasyona ugramıs goguslerimizi toparlamak. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Doğum yapana kadar gögüslerim icin 90 cup kullanıyordum. Yani iri ve dolgun goguslere sahiptim. Ancak emzirme sonrasında göguslerim oylesine sondu ki anlatamam ( Simdi 80 kullanıyorum. Gögulerim sarkık ve hic bir elastikiyeti kalmadı, ici bombos((. Subat ayında medikaleczane.com dan breast gain adlı urulerden siparis verdim. Toplam 6 kutu aldım. 3. kutumu bitirdim. Sonuçmu, goguslerim su anda dolgun, bu dolgunluktan dolayı da tabii ki buyuduler. Hic aksatmadan hergun aldım. Ayrıca, etkisi oldugunu dusundugum hergun bir kase yogurt ve 2 tane hurma yedim. Hurma veya yogurt tabii ki tek basına etki gostermedi. Bu urunu gercekten tavsiye ediyorum. Ama lutfen hedefinize psikolojik baskı ile yurutmeyin. Mutlu olun ve inanın.Ben istedigim sonuca ulastım, sizin de ulasacagınıza eminim. 3. kutumu bitirdim. 1 kutu yu da haftada 1 kez kullanmayı surdurecegim. Kalan 2 kutuyu da bilmiyorum, ama isteyen olursa verebilirim. Ben ihtiyac duymuyorum artık :)) Urun biraz pahalı ama mutlaka etkili. İsteyen arkadaslar olursa mutluluguna ortak olmak icin cok ucuza verebilirim. Lutfen inanın ve moralinizi asla bozmayın, buyumuyorlar diye. Kesinlikle oluyor.

kızlar benim bu ilaçları kullananlara bir sorum var.
benimde gögüslerim emzirdikten sonra söndü.ve şu an biri birinden farklı boyutda acaba bu ilaçlardan kullandktan sonra aynı boyuta ulaşıyormu.birde emzirirken kullanılabiliyormu.
kızım 2 yaşında hala emziriyorumda.yoksa sütten kesip öylemi kullanmak gerekiyor.
cevap yazarsanız sevinirim.a.s.

ben kullanmayı çok istiyorum yalnız çocuk için tüp bebege gidiyoruz birsakıncası varmı onu bilmiyorum her ay 2 kere kan testi yaptırıyorum eşime danışmadan başlamak istiyorum çünkü o istemiyor bana da gögüslerim çok küçük geliyor ve bikinde hiç yok gibiler anlicanız biraz gögüslerimin büyümesine ihtiyacım var :çok üzgünüm:

selam arkadaşlar aybegüm şu aktarlardan aldığın yaptığın karışım ne öğrenebilir miyimm...sonuçlarından memnun kalmışsın belki bende de bi işe yarar

merhaba aybüge bende senin gibi aynı dertten muzdariptim hatta bende allbrest kullandım açıkçası pek etkisini görmedim. yanlız dediklerimi gerçekten dikkate al bir arkadaşımın önerisiyle beauty breast göğüs bakım kremi kullanmaya başladım gerçekten şu anda ikinci kutuyu kullanıyorum krem şeklinde bir ürün sabah ve akşam uyguluyorum inanılmaz etkisini gördüm ve inan göğüslerimdeki çatlaklara bile faydası oldu .Denemeni tavsiye ederim inan göğüsler konusunda benim kadar takıntılıysan çok memnun kalırsın.buyrunnnnnnnnn

arkadaşım ben sendeki o iki kutuyu almayı gerçekten istiyorum mail adresim .................adım mihraç bi iletişim kurarsan çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam
ben adet geciktirmek için diene 35 kullandım ve 1 ayda gögüslerim 1 beden büyüdü ve daha dik görünüyo ancak uzun süre kullanımda kalıcı etki yaparmı bilmiyorum iki senedir tatile gitmaden 15-20 gün önce kullanıyorum süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…