Gs byten haplar... Kullanan var m?

kesinlikle reklam olduguna eminim.doktorlar bas bas bagırıyo bu haplar göğüs büyütmez diye.bunları yazanlar kesinlikle prim alıyor.arkadaşlar hapla kremle göğüs büyümezzzzz.göğüs büyüse hap ve kremle bu kadar insan neden estetik ameliyatı yaptırsın olurmu öyle şey.bir doktorun röportajında okudum eger hap göğüslerinizi buyutuyorsa korkun gğüsü buyuten şey östrojendir ve ostrojen fazlası da kansere neden olur diyordu.çok dogru saglıgımızdan daha mı önemli değil elbet.mesela adaçayında da östrojen hormonu var o bitkileri de olması gerekenden fazla tuketmek zararlı.azı karar çogu zarar yani.bence her turlu kendimizi böyle kabul edip mutlu olalım kendimizi sevelim.bir yöntem bana çok mantıklı geldi basenden göbekten alınan yaglar özellikle göbekten alınan yaglardan kök huclreleri ayırıcı bir işlemden geçtikten sonra göğüse enjekte ediliyor ve göğüste iki beden buyume saglanıyor yalnız 6 ay içerisinde hemen değil.bu yöntem bana mantıklı geldi yanlız yag enjeksiyonu değil arkadaşlar kök hücre enjeksiyonu.çunku yag enjeksiyonunda vucut ancak verilen yagın yüzde 20sini kabul ediyor bu da işlemi bir iki sefer tekrar edilmesine neden oluyor.silikon zaten en bilinen yöntem kanser yapıcı etkisi yok deniliyor ama vücut yabancı bir maddeyi ne kadar kabul eder bilmiyorum ama tek diyebileceğim LÜTFEN AMA LÜTFENNN PARANIZI BOŞ YERE KREME VE HAPLARA DÖKMEYıNN UMUTLARINIZA YAZIK OLUR..

tatlım bizde biliyoruz şükür o doktorun dediklerini videosunu ama bi doktorda ki bu baya tannmıış bi doktor doğal yöntemlerle büyür gögüs ewet dedi azı karar çoğu zarar herşeyin bizde bu yoldan dewam edioruz bilmişliğe gerek yok ayrıca o kadar paramızda yok ameliyata kök hücre nakline verecek....

tatlım bizde biliyoruz şükür o doktorun dediklerini videosunu ama bi doktorda ki bu baya tannmıış bi doktor doğal yöntemlerle büyür gögüs ewet dedi azı karar çoğu zarar herşeyin bizde bu yoldan dewam edioruz bilmişliğe gerek yok ayrıca o kadar paramızda yok ameliyata kök hücre nakline verecek....
bilmişlik yapmıyorum sadece bildilkerimi paylaşıyorum.neden bu akdar rahatsız oldunuz anlamadım.sonuçta sağlık isyeten dediklerimi düşünür kale alır isteyen almazz!!!ben uyarımı yaptım budur!

bizde bilmişliğin alemi yok dioruz zaten dediklerinede bişi diyen yok bizde düşünerek yapıyoruz attığımız adımlarımızı ona göre atıyoruz canım kolay gelsin....

senin dışında önerilerime ters bir şekilde cevap veren çıkmadı.zaten takmıyorum emin ol.sadece burası bir paylaşım yeri sadece sen yoksun.sen bazı şeyleri düşünerek yaptıgını söyleyebilirsin ama burada daha ergenlik çağına giren kardeşlerimizde var.ben onları düşünerek yazıyorum hormonlarla oynamanın zararlı oldugunu.dediklerime bişey demiyorsan cevap vermek zorunda değilsin.sana da kolay gelsin

saol canım sanada kolay gelsin bizde ergen arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten merak etme sen için rahat olsun ;)

**** Arkadaşlar iyi akşamlar , az önce bu sayfaları okurken
merak ettim rezene göğüs büyütüyor mu diye ?? Bu şekilde tıkladım

Rezeneyi emzirirken süt olsun diye içmiştim ben kaydirigubbakcemile3

Bir arkadaş yazmış ;
kara üzüm çekirdeği göğüs büyütüyormuş diye ..
Aktarda sadece 8 tl ye satılıyormuş
2 tatlı kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı bu çekirdekten karıştırılarak yeniyormuş ..

Kızcağız bunu sigarayı bırakmak için denemiş bir de bakmış ki
göğüsleri de büyümüş ..
Şu göğüs büyüten hap varmış ya allbress
içinde bu çekirdek mevcutmuş ..

Bir deneyin isterseniz belki de faydası olur ..
Mesela üzüm çekirdeği gerdirici
yüz kremlerinin içinde de mevcut ...

********* Haydi göğüsler büyüyün artık delikafadulden

cicim biz onu forumcanak deniooz zaten olumlu sonuç alanlarda var bi oku görürsün bak ama saol paylaşım için genede ;)

merhaba bu tarz ürünlerin etkili olduğuna inanıyorum. ben hap kullanmadım fakat iki kutu beauty breast diye eczacı arkadaşımın önerdiği gögüs bakım kremini kullandım ve gerçekten çok olumlu cevap aldım göğüslerimin toparlandığını sıkılaştığını ve biraz büyüdüğünü net olarak görebiliyorum gerçekten başarılı bir ürün arkadaşlar bu tarz ürünwe ihtiyacınız varsa kesinlikle beauty breast kremi tavsiye ederim

arzuarik arkadaşın yazdığı bütün mesajlara bakarsanız ne kadar basit bir reklam olduğunu anlamakta güçlük çekmezsiniz.hatta bakmayın ben sıralayım.
1)Aerofit Breast Beauty kullanan var mı? başlığı
selam arkadaşlar bende bir ürün kullandım ama aynı üründenmi bahsediyoruz bilmiyorum benim kullandığım beauty breast adında idi çokta memnunum birde bunu deneyin
2)Göğüs büyüten haplar kullanan var mı başlığı yani bu başlık
merhaba aybüge bende senin gibi aynı dertten muzdariptim hatta bende allbrest kullandım açıkçası pek etkisini görmedim. yanlız dediklerimi gerçekten dikkate al bir arkadaşımın önerisiyle beauty breast göğüs bakım kremi kullanmaya başladım gerçekten şu anda ikinci kutuyu kullanıyorum krem şeklinde bir ürün sabah ve akşam uyguluyorum inanılmaz etkisini gördüm ve inan göğüslerimdeki çatlaklara bile faydası oldu .Denemeni tavsiye ederim inan göğüsler konusunda benim kadar takıntılıysan çok memnun kalırsın.
3)bu mesajda da pazarlama yapacaktı heralde zira merak uyandırmaya çalışmış
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır göğüslerimdeki sarkma ve deformasyondan çok rahatsız oluyordum. Taki eczanedeki arkadaşımın önerdiği kremi kullanmaya başlayana dek. alırken pek ümitli değildim fakat düzenli kullanıldığında gerçekten etkili bir ürün ölduğunu gözlerimle gördüm.
satanist kesen psikopat kedi'den saygılar efemkaydirigubbakcemile4

arzuarik arkadaşın yazdığı bütün mesajlara bakarsanız ne kadar basit bir reklam olduğunu anlamakta güçlük çekmezsiniz.hatta bakmayın ben sıralayım.
1)Aerofit Breast Beauty kullanan var mı? başlığı
selam arkadaşlar bende bir ürün kullandım ama aynı üründenmi bahsediyoruz bilmiyorum benim kullandığım beauty breast adında idi çokta memnunum birde bunu deneyin
2)Göğüs büyüten haplar kullanan var mı başlığı yani bu başlık
merhaba aybüge bende senin gibi aynı dertten muzdariptim hatta bende allbrest kullandım açıkçası pek etkisini görmedim. yanlız dediklerimi gerçekten dikkate al bir arkadaşımın önerisiyle beauty breast göğüs bakım kremi kullanmaya başladım gerçekten şu anda ikinci kutuyu kullanıyorum krem şeklinde bir ürün sabah ve akşam uyguluyorum inanılmaz etkisini gördüm ve inan göğüslerimdeki çatlaklara bile faydası oldu .Denemeni tavsiye ederim inan göğüsler konusunda benim kadar takıntılıysan çok memnun kalırsın.
3)bu mesajda da pazarlama yapacaktı heralde zira merak uyandırmaya çalışmış
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır göğüslerimdeki sarkma ve deformasyondan çok rahatsız oluyordum. Taki eczanedeki arkadaşımın önerdiği kremi kullanmaya başlayana dek. alırken pek ümitli değildim fakat düzenli kullanıldığında gerçekten etkili bir ürün ölduğunu gözlerimle gördüm.
satanist kesen psikopat kedi'den saygılar efemkaydirigubbakcemile4

Maşallah pisiciğim sendende hiç bir şey kaçmıyor :)

kız azmanda şahsına münhasırdı ben çok sewerdim onu :roflol:
sendeki gelişmelerde ne war ne yok swordcum sen albress mi kullanıyordun canım ?

kız azmanda şahsına münhasırdı ben çok sewerdim onu :roflol:
sendeki gelişmelerde ne war ne yok swordcum sen albress mi kullanıyordun canım ?

Yok canım albres değil, breast sculpture kullanıyorum, 10 gün sonra tam iki ay olacak şu an 90 oldular, bunun dışında yanlara doğru yayılıyor ve işin güzel tarafı normalde 2 göğüs aram dümdüzdü, orası epey bir kavis almaya başladı gayet mutluyum, zaten bundan sonra artık cm olarak ilerlemesede dolgunluk olarak artsa sanki daha bir makbule geçecek :)

anaaammmm ne güzel yaaaaa :(
darısı başıma bende alamıomki öle hap map napim artık kendi kendine büyürse büyücekk :(

merhaba arkadaşlar göğüs büyütömek için yaptığınız önerileri okudum acaba denedikelriniz işe yaramış mı bitkilerle yaptıklarınızdan ne kadar sonuç aldınız??

Back