hahadelikafadulden kız bi alemsin, hakkaten mıncıklamadan büyüyor bunlar sanırım tabi bi de kilodan..sositososito. yani doğru diyosun formuna dikkat edersen herhalde oyle kocaman olmaz ve bi de sonra sarkıp göbeğe ulaşmazdelikafadulden, çok itici bence de koıcaman sarkmış göğüsler.. ya mıncıklamayla deforme oluyosa yandık valla, masaj yapıp duruyoruz ya, sarkacak wallahi..:)) ya ben bugun bişey yaptım burdada paylaşayım : ben saçlarım uzasın diye turp rendeleyip kaynattım saçımı onunla yıkamadan once de bi bardaga koydum uzerine az su koydum içtim:)) ne bileyim b elki faydası olur, zaten bu tip doğal yöntemleri deneyerek buluyolar ya belki bi şey bulurum dedim:) ama tavsiye ederim saçlarını turplu suyla yıkayın ben bi miktar da sampuanımın içine suyu koydum ya sampuan oyle guzel olmuş ki saçımı yıkarken ne guzel yumuşacıktı.. ya alakasız oldu göğüs büyütme de saç büyütme formulu vermek ... neyse kızlar , öptüm herkesi... ama buz masajını yaptıktan sonra sertleşiyor ya, sanırım bu ilerde bizim dediğimiz deformasyonu önleyecektir, yani aslında herşey oyle deil midir, ilgi göstermezsen çirkinleşir, ilgi gösterince güzelleşir, çiçekler bile onlarla ilgilenince serpilip büyümez mi?? yani memelerimiz büyümese de artık deformasyonu minumuma indirmiş oluruz...:teytey::teytey: