Gs byten haplar... Kullanan var m?

birkaç msj önce bir arkadaş breast gain satmaya çalışmış bence kanmayın, bizim forumda çok oluyor bunlardan:)
foruma sadece 1 msj atmış, 2 kutu hapı ucuza satıcam fln demiş... galiba haplardan memnun kalmayan bir arkadaş akıllılık etmek istemiş:D
(ben eski üyeyim bu arada)

bana saç dökülmesi için dr doğum kontrol hapı vermişti, göğüslerim oldukça büyüdü,
fakat doğum kontrolü için bile hap kullanımının yan etkileri var.. sonuçta içinde sentetik hormon var.

evlenirken bi sene falan kullanılabilir ama kaydirigubbakcemile4 rahatlık için hem de yanında bonus olarak göğüsleriniz de dolgunlaşıyor.. bırakınca direk eski haline geliyormuş ama aklınızda olsun,

şekerim ben hapı hala kullanıyorum ama kullanıp bırakan arkadaşlar geri eski haline döndüğünü söylüyor..

Kızlar bütün forumları okudum daha evvel küç ile ilgli yazdıklarınızıda okumuştum.Yaklaşık 1 aydır ebaydan aldığım breast sculpture ürününü(6 kutu aldım) BREAST BEAUTY GÖĞÜS BÜYÜMESıNE YARDIMCI KEMER isimli ürünü birlikte kullanmaya başladım, bunun yanında düzenli olarak plates topu ile kol ve göğüs egzersizi yapıyorum çünkü ilaç ile ne kadar takviye yaparsanız yapın bunu spor ile sağlamlaştırmadan kalıcılığını sağlayamazsınız yani spor bir nevi garanti.Bunu yanında her gün aç karnına bir kaçık küç yiyorum fakat biraz iştahımı kapatıyor nedense...Yaklaşık 1 aylık süre içerisinde zaten diri olan göğüslerim iyice sıkılaştı 80 bedene geçtim hatta yanlardanda biraz taşıyor.Ben bu ürünün işe yarayacağını çok araştırarak ve amerikadaki yorumları okuyarak aldım.Birde bazı arkadaşlar kafein konusunda uyarmış ve haplarla birlikte kalsiyum kullanılması gerektiğini yazmış, kafein konusuna katılıyorum fakat kalsiyumun göğüs gelişimi üzerinde hiç bir etkisi yoktur eğer doğrusunu yapmak isterseniz kasların gelişmesi için günde en az 1 porsiyon kaliteli protein tüketmelisiniz.Son olarak acil durumlarda BUST BOOSTER GÖĞÜS GELıŞıMıNE YARDIMCI JEL isimli ürünü kullanıyorum 1 dakika sonra gayet dolgun göğüsler :)Bence ümidinizi kaybetmeyin ve başka marka ilaç kullanan arkadaşlar ek olarak muhakkak şu msaj kemerini ve sporu deneyin,ben memnunum ve gelişmelerden haberdar edeceğim.

Son düzenleme:
yaaaaa bende acaba kullansammı doğum kontrol hapı ya bana dr vermişti adetsancısı için ama ben almamıştım annem aldırmadı daha doğrusu ama buara düşünmüoo deilim haaa dr.a gidip teklifiniz hala geçerlimi desem ne der acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaaaaa bende acaba kullansammı doğum kontrol hapı ya bana dr vermişti adetsancısı için ama ben almamıştım annem aldırmadı daha doğrusu ama buara düşünmüoo deilim haaa dr.a gidip teklifiniz hala geçerlimi desem ne der acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden

malesef fenomen hanım hakkınız yandı sansını kaybettın bı daha sana dogum kontrol hapı yazamam dermıs bıde sırnaşık şey aslında kalıcı olsa bu hapların etkısı kullanmak ıyı olur yaa:jeyyar:

yaa diom acaba sporla falan etkisini kalıcı yapabilir miyizz ama bilmiommm oooooofff hiç olmadı bi sene kala evlenmeme kullanırım eşimi kandırırımm onndan sonaaaada hamile kalırııımm bölece kurtulurumm nasıılllllllllllllllllllllllllll ????????????? ee buda bi alternatif ne kaaa zeki oldum ben buara yaaa memişler sayesinde kafam iice çalışmaya başladı tütütütüüüüüüüüüüüüüü maşşalllaaah banaaaa :D:D:D
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ben de gögüslerimin biraz daha büyük olmasını istiyorum ama bu tip haplar ilerde sağlık açısından sorun oluşturmaz mı?

st. herb isimli bi firmanın ürünleri var ve reklam olarak cok iyi hatta sitesi süper. bayağı aydınlandım fakat genede işe yarar mı korkusu var.
bu haplardan kullanan var mı?
ben 2 sene önce allbres kullanmıstım ama bir kutu

merhaba canım ben geçen sene breast gain aldım 3 kutu.normalde antibiyotik kullanırken bile aksatma yaparım ama breast gaini çok düzenli kullandım hiç bir işe yaramadı .gerçekten tamamen yalan para çöpe gitti hayal kırıklığı başka bişiy deil.bence boşuna kullanma .:çok üzgünüm:

Göğüs büyütmede etkili olan haplar hormon hapları değilmi ? benim arkadaşım doıgum kontrol hapı kullandı önceden göğüslerini dert ederdi nişanlıydı kadın doguma gitti bişeyler aldı şimdi normal çok güzel göğüsleri var benim göğüslerime laf ediyor :( ? bende hormon testi yaptıracam ama ne zaman Allah bilir iyi bir hastahaneye gitmek istiyorum .
Ne kadar etkisi var bu hapların dogum kontrol hapların ama benim arkadaşıma yasmin hapı verilmişti zar zor söyletmiştim kız çok sinsi söylemedi hiç anlatmadı bana bir zamanlar kendisininde küçüktü ne var söylese yani hııııııhh böyle kötü niyetli işte insanlar ....Neyseee.Allah herkesin gönlüne göre versin yorum bekliyorum canlarım....:D

anaaammm dr banada yasmin yazmışştıııııı :sm_cool:gerçi salakk ben almamıştımm kızzzzzz sahil01 bu arkadaşının gögüsleri bıraktıktan sona eski haline döndü müüü CADIARZUanaaaaaaaaaaaamm acil cewapppp :Saruboceq:
öptüm kocamann opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar,ben sitede yeniyim ve aynı dertten muzdaribim.bi aralar bu haplardan kullanmayı düşündüm fakat bu haplar göğüste büyüme yapsa bile bu büyümenin yağ dokusu hücrelerinde meydana geldiğini ve ileri yaşlarda bu hücrelerin de kanserleşme riski taşıdığını öğrenince vaz geçtim açıkcası.bence bu haplar çok da güvenilir gibi gözükmüyor:1no2:. ben de tamamen bitkilerden yararlanma taraftarıyım.ama yazıları okurken bahsettiğiniz şu "küç" ün ne olduğunu anlamadım fisfisfis onun hakkında bilgi verirseniz sevinirim. bu göğüs konusundan bayaa dertli birçok bayan var anlaşılan. ben de bazen "amaan beni beğenen beğensin" diyorum,fakat ben kendimi beğenmiyorum,sanırım önemli olan da bu mafoldumben

ewet tatlım adet düzensizliği var bende ondan yazdı daha doğrusu ağrı var düzensizlik diilde;)

ya kızlar hiç haplardan fln memnun kalan yokmu yaaw:((( bende breast gain kullanmıştım hicbi işe yaramadı.ama st herb ürünlerine bende baktım acaba deneyeniniz varmı???hadi bişeyler bulalım artık buyusunler bırazcık yaw:((((

merhaba bu tarz ürünlerin etkili olduğuna inanıyorum. ben hap kullanmadım fakat iki kutu beauty breast diye eczacı arkadaşımın önerdiği gögüs bakım kremini kullandım ve gerçekten çok olumlu cevap aldım göğüslerimin toparlandığını sıkılaştığını ve biraz büyüdüğünü net olarak görebiliyorum gerçekten başarılı bir ürün arkadaşlar bu tarz ürünwe ihtiyacınız varsa kesinlikle beauty breast kremi tavsiye ederim

Back