Gs byten haplar... Kullanan var m?

arkadaşlar merhaba ben bayram donemi yaklaşık 10 gun çok aksattım saatlerini, gunde 2 tane içiyodum
sonra tekrar eskisi gibi kullanıyorum ama benim o ara reglim oldu bitti tabi düszensiz kullandıgım için de sonduler, ama şimdilerde reglime yakınım ve yavaş yavaş toparlanıyo ama eskisi gibi deil, ama bayram oncesi baya ugraşıyodum masajlar, hurmalar, narlar.. ne bileyim , sıkıldım herhalde, vaktim de olmuyor... moralim bozuldu tam da iyiye gidiyodu, buyumuşlerdi hemde baya bii. neyse kızlar , bu ara sık giremedim, kusura bakmayın

Devam et certainly, büyürler. İnsan sıkılıyor ama ara verdikten sonra tekrar başlayabiliyor. Bende narı ve hurmayı bırakmıştım, buzuda. Tekrar başladım. Bir müddet daha devam edip hapa geçicem. Haptan tek çekincem sivilceler. :)) çünkü nar ve hurma bile sivilcelerimi ve ciltte yağlanmamı arttırdı, haptan daha çok olucak diye korkuyorum. Benim sivilceler dibi mor mor büyük büyük çıkıyor.:çok üzgünüm:

arkadaşlar eğer göğüsleriniz normalse ele geliyorsa uğraşmayın
banabakı bir de en küçü sütyen bile büyük bana yattığımda hiç bişey bulunmuyor eşimden çekiniyorum bu sorundan kendimi yeterli hissetmiyorum
sanırım pkou olduğum iin böyle ben tedavi amaçlı bişeyler olsa diyorum estetik için gibi görülen haplar yerinea.s

walla benim de cok kucuk ele gelmiyo sonduler, ama 2 gundur azıcık doldu sanırım, o da regl olacagım içindir...
ama ne olcak bilmiyorum yaaa

keşke hep regl olacağımız zamanki gibi olsa yaa benim de şu an birazcık daha dolgun çünkü regl olucam. Ama hap içmiyorum ben..

certanly sen niye kendini saldın böyle ilaçları düzensiz kullandım diyorsun çok umutluydun iyide gidiyordu ne oldu bir anda anlamadım neden pesettin ben devam ediyorum hapa bir ay oldu baya dolgun ama lim10 ilk bir ay çok etki etmiyor sonrasında daha etkili oldu demişti

certanly ben dün testler yaptırdım hap kullandığım için lh 3,36; fsh 4,31; progesteron 0,70; östrojen 35,43 çıktı doktor normal olduğunu söyledi sende bi değerlendirsen diyorum bir de doktor çok önemli bişey olmadığı taktirde bu değerlerin normal çıkacağını söyledi ancak ciddi bişey varsa değerler değişirmiş bu kötü bişey tabi yani bi tehlikede olsa hormon testleriyle anlayamıycaz !!!

evet kızlar sanırım haklısınız ben bıraktım, yoruldum herhalde, ugraşınca oluyo ben deneyerek gordum ama birden bırakmamak gerek, neyse tekrar yeni yılla beraber düzenli kullanmaya başladım
crazy adına sevindim canım.. umarım iyi olacak bu arada hurma yemeye de devam ediyorum 2 gundur, dolgunluk oluyo tekrardan...

arkadaşlar ben 3 ay breast sculptor ürününü kullandım,hemde hiç unutmadan,ama tatmin eder bir sonuç alamadım,hatta netice sıfır derdim ama ilaçları kullanmadan önce ve sonra tam ölçmediğim için diyemiyorum,belki gözle görülmez bi gelişme olmuştur ama gözle görülmüyosa o gelişmeyi napalım demi yani :):) benim artık tek bir düşüncem var, o da masajın ve denemedim ama sporun işe yaradığı yönünde, bunları deniceğim, sonuçlarını da paylaşacağım sizinle...

breast success kullanmadım bilemicem,ama breast sculptor kullandım,içeriği aynıysa öyle bir şikayetim olmamıştı.

yoo koku yapmadı benim birbuçuk ay oldu breast success kullanalı ama malesef pek fark yok çok umutluydum ama beklediğim etkiyi sağlamadı devam ediyorum bakalım !!!

walla 3. kutuya bugun başladım. walla kızlar iyi gidiyordu başta ama sanırım masaj ve dier yontemler iyi gelmişti. çok az azıcık bi buyume deil dolgunluk var... ben de kilo almaya baglıyorum genişledi vucudum ona baglı.. ama du bakalaım bi bitsin, 3 kutu onermişler...neyse optum herkesiii

canım olumsuz konuşmak için demiyorum ama haplar gerçekten yararsız, hatta sanırım tüylenme yapıyo, çünkü bugüne kadar çene altımda tüy olduğunu bilmezdim, haplardan sonra resmen arttılar, hadi bu önemsiz bir ayrıntı olsun, psikolojik olarak etkisi daha önemli bence, bir etkisi olmadı dediğinizde bünyeden bünyeye değişir diyerek insanı bünyesiyle de düşman ediyolar, halbuki bünyeden bünyeye değişmiyor, bütün bünyelerde sonuç olumsuz, ben hiç işe yaradığını söyleyen duymadım.

bende 3 ay kullandım, yanıma kalan tüylenme ve inatçı bünyem var psikolojisi oldu.

ne yapalım derseniz diğer topiclerde anlatılanlara biraz gözatın bence. ben bir haftadır bişeyler yapıyorum, göğüs çevremde 3 cm gelişme var, sizde bu yöntemleri deneyebilirsiniz, kesinlikle daha faydalı.

şahsıma münhasır sen neler yaptın üç cm. büyüdü bu arada psikolojiyle etkili olduğuna inanmıyorum çünkü ben kendimi faydasına göreceğime dair endekslemiştim çok inandım etkisini göreceğime daha ne yapayım yani!!! seninde dediğin gibi bütün bünyelerde bencede aynı yani pek bir etkisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…