- Konu Sahibi BenAybegum
kızlar uzun bi yazı yaşmıştım sildim yanlışlıkla, bendeki gelişmelerden memnunum 2.5 haftada bukadar gelişme beklemiyodum açıkçası,
ama bugun nsabah içmeyi unuttum ve de öğlen içmediğim için 20 saattir ilaç içmedim, biraz yumuşama oldu açıkçası ama hurma yiyince hemen toparlıyor...
benim beden buyudu sanırım 70 beden sutyen sıkıyo, 75B sutyen aldım denemeden, buyuk gelir demiştim satıcıya, deişiriz demişti, biraz daha buyuse yeni aldıgım küçük bile gelecek, çunku içi dolgusuz sutyenden taşıyo benimkiler, dolgun sert oldu...
nar , hurma, masaja devam kızlar...
ben memnum şu an, sol göğsümde ellediğimde az bi agrı oluyor, sizde de oluyo mu??
ama onun dışında sorun yok.. sizlerin nasıl gişdiyo kızlar??
memnunmusunuz??
bakın psikoloji önemli...
bir de uyurken ve meme başını uyardıgımız zaman prolaktin salnımı artıyo ve sert ve daha dolgun oluyo... masaja devam kızlar... ya bugun okudugum araştırmada soyadan bahsediyodu, ben onu da deneyeceğim..
Çok iyi gelişme olmuş sende:teytey: Bu gidişle muhteşem göğüslerin olucakhihoyyythihoyyyt Bende almamak için zor tutuyorum kendimikaydirigubbakcemile3 Bu sıra fazla harcadım parfüme
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)