Gs byten haplar... Kullanan var m?

kızlar uzun bi yazı yaşmıştım sildim yanlışlıkla, bendeki gelişmelerden memnunum 2.5 haftada bukadar gelişme beklemiyodum açıkçası,
ama bugun nsabah içmeyi unuttum ve de öğlen içmediğim için 20 saattir ilaç içmedim, biraz yumuşama oldu açıkçası ama hurma yiyince hemen toparlıyor...
benim beden buyudu sanırım 70 beden sutyen sıkıyo, 75B sutyen aldım denemeden, buyuk gelir demiştim satıcıya, deişiriz demişti, biraz daha buyuse yeni aldıgım küçük bile gelecek, çunku içi dolgusuz sutyenden taşıyo benimkiler, dolgun sert oldu...
nar , hurma, masaja devam kızlar...
ben memnum şu an, sol göğsümde ellediğimde az bi agrı oluyor, sizde de oluyo mu??
ama onun dışında sorun yok.. sizlerin nasıl gişdiyo kızlar??
memnunmusunuz??
bakın psikoloji önemli...
bir de uyurken ve meme başını uyardıgımız zaman prolaktin salnımı artıyo ve sert ve daha dolgun oluyo... masaja devam kızlar... ya bugun okudugum araştırmada soyadan bahsediyodu, ben onu da deneyeceğim..

Çok iyi gelişme olmuş sende:teytey: Bu gidişle muhteşem göğüslerin olucakhihoyyythihoyyyt Bende almamak için zor tutuyorum kendimikaydirigubbakcemile3 Bu sıra fazla harcadım parfüme:delphin:

pöff babadan istedim vermedi ablada yok, kredi kartı yok:(((
yakın bi arkadaşım var sorsam mı diyorum ama utanıyorum, yeter artık kızım büyümüyo ne uğraşıyosun diycek bi de artık kimse uğraştığımı bilmiyo bi daha dillerine düşmek istemiyorum:((((

Bence hiç bahsetme morallerini bozarlarda işe yaramaz bir de hap.
Bekle bir yerden para çıkar.a.s

kızlar inşallah büyüyecek..
zırrr acele etme dicem ama insan istiyo hemencecik oluversin buyusun..
paranızı boşa harcamayın
walla ben altın artıyo diye parayı gecen cuma altına yatırdım ama aldıgım anla şu an arasında daglar var, çok üzüldüm, hayatımda ilkkez yatırım yapıyım dedim, en yuksek oldugu gün aldım kaç gun geçti hiç daha okadar yukselmedi... kısacası para yı pek onemsemiyorum ama insan kendkazanıyosa harcamaya kıyamıyo...
neyse çıkar inşallah seni çok ii anlıyorum canımm...

kızlar bende hafif bi dolgunluk dışında bi gelişme yok malesef ama hemen olmasını beklemiorum daha 2 haftadır kullanıyorum zamanla olur inşalah..certanly ii haberlerini bekliorum cnm

canım sende niye oyle oldu ki... benim çok iyi gidiyor, psikolojiini iyi tut, hurma nar ye, elma sirkesi iç, masaj yap... hurma çok iyi geliyo.. ama belki özel gununle alakalı bi durumdur, hemen olmaz ama, herkesin bunyesi farklı, yaş da onemli, e vitamini kullanabilirsin bu arada, müjdeci ben de bekliyorum iyi haberlerini canım öpüyorum çok....

ben o kdr yoğun çalışıyorumki başka bişi yapamıorum hani ilacı zamanında aldığıma şükreder oldum düşün artık ama ztn e vit almaya başlamıştım ilaca ilk başladığımda birde küç yiyorum akşamları canım

zırrr canım sevindim hadi hayırlısı, benim de bugun b.succeess 2. aldıgım kutu geldi, hoş yarın daha 3. hafta dolcak ama 2. kutuma da kavuştum içim rahat..
iyi bakalım kullan sen etkilerini de yaz buraya bakalım... biz de faydalanalım..

certanly nasıl gidiyor canım büyüme oranı nedir sanırım senin üç hafta oldu cm. bazında gelişme varmı bir de tahlil yaptıracam diyordun yaptırdın mı acaba ben bazı şüphelerden dolayı ara verdim hastalanmayı bekliyorum ondan sonra başlıycam dokuz gün kullanmıştım ve etkisi olmuştu bu arada bir eczacı kalfasına sordum eczacı bayan yoktu kalfa dediğimde baya bilgili aslında hapın içeriğini inceledi kısa vadede bir zararı olmaz fazla östrojeni karşılayan maddelerde var içinde dedi ben üc ay kullanıcam dedim ama işte sonrasında devam etmek gerekiyormuş azaltarak neyse kullandıktan bir ay sonra hormon tahlilleri ve testler yaptırmayı düşünüyorum zaten gözle görülür faydasını görürsem tabi

lim10 sende durum nedir sen üç ay kullandın devam etmedin hala büyümüş haldeler mi yoksa eski haline dönüş varmı eğer eski haline dönmezse bizde devam etmek zorunda kalmayız sanırım en tecrübeli sensin burda o yüzden senin yaptıklarını baz alıyorum

şu an regl dönemindeyim fazla olmamakla birlikte çok az indi evet belki 1-2 hafta sonra daha net bir şey söyleyebilirim fakat bu haftaya kadar pek bir değişiklik yoktu çünkü sürekli nar yiyordum

ben 1 aydır Bras Gein göğüs büyütücü hap kullanıyorum ve şimdiden göğüslerimde dolgunluk ve hafif bir büyüme hissediyorum. 3 kutu aldım ve diğerlerini de kullandıktan sonra gelişmeleri paylaşırım:)

kızlar sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor hapla aranız nasıl doktor arkadaşım lim10 sizlerde durum nedir ben iki haftadır kullanıyorum ama çok belirgin bir gelişme yok şimdilik bakalım zamanla görücez iki hafta sonra hormon testleride yaptırıcam bir anormallik varmı diye

arkadaşlar ben allbres kullanıyorum 4. kutudayım ve çok memnunum ...6. kutuda sonuç veriyo biraz uğraş lazım mucize bekleyemeyiz dimi?aynı zamanda adaçayı içiyorum aklıma geldikçede küç. kullanıyorum ama tavsiyem kara üzüm çekirdeğini ,öğütülmüş narçiçeğiyle beraber kullanmanız ve kutuda olan ürünleri tercih etmeniz aktarlarda bulunuyo kutulu olanlarıda umarım büyür bu eziyette biter bizim için

Back