Gs byten haplar... Kullanan var m?

crazy ben de kendi yaptığım hareketi yazayım

oldukça bilindik bir hareket

ayakta dururken iki bacağını hafif açıyorsun daha sonra dirseklerini kırıp (ben genelde bu aşamada ellerimi birleştiriyorum) belinden itibaren önce sağından sonra solundan arkaya olabildiğince dönmeye çalışıyorsun. ben belimi sağdan ve soldan her dafesında 2 şer kez esneterek toplam 20 şer yarım dönüş yapıyorum. sabahları veya hem sabah hem akşam yapıyorum. birkaç ayda belim 63 cm den 60 cm e indi. önceden de kalın olduğu söylenemezdi aslında, hem de göbeğim falan düzdü ama beldeki içeri doğru olan çukur ne kadar belirginleşirse göğüsler de o kadar çıkık duruyor:)

doktorcum ben ilacı binbirmarka.com dan aldım 67 ye almıştım şimdi baktım 79 olmuş zam yapmışlar:( bir de adetimin 3. günü kan tahlili yaptırayım demişsin ilaçta progesteron olup olmadığını anlamak için malum biz bu sağlık işlerinden fazla anlamıyoruz sağolasın sen bizi aydınlatıyorsun kan tahlili sonucunu da bildirirsin bize ok?

lim10 sağol canım önerilerin için dediğin gibi bel oyuntusu ne kadar derin olursa göğüslerde o derece iyi görünüyor benim aldığım kilolar da sağolsunlar direk orda toplanır o yüzden kilo almamaya çalışıyorum ve hareket de yapmalıyım bu arada sen hapı kestin göğüslerde geriye dönüş oldu mu canım yoksa aynı mı duruyorlar?

Slm arkadaşlar uzun zamandır o kadar yoğunumki nete giremedim benim işim değişti ve o zmndan beri göğüslerimde gelişme yok bunuda şuna bağlıyorum builaç stres altındayken kullanıldığında etkisini çok iyi göstermiyor kullanırken rahat olmak kötü düşüncelerden uzak kalmak stressiz olmak gerekiyor ben bunu anladım şuan yoğun bi departmandayım malesef :1no2:
ama buna rağmen yine göğsümde dolgunlaşma var ilk kullandığımda regl dönemindeydim ve doğal olarak göğsüm baya dolgundu ama o zmnki ölçümle şuanki ölçüm aynı buda iyiye işaret sanırım. Çay/kahve içmiyorum ama canım çok istiyo senağlama

merhaba ben tv shop diye bi yerden sipariş ettim , 54 liraydı sanırım ama bu site daha once aldığım binbir m. ile aynı çunku odemelerin gideceği banka hesap numarası aynı.. ben de yazı yazdım teyit ettiler, breast successs diye reklam vermişler gorsel olrak da oyle yazıyo kutunun ustunde ama ben b success diye gonderilen urunun aynısını istedim, açıkçası bu kutu resmini yabancı firmadan almışlar, yoksa turiyeden ben kimseye breast succeess geldiğini sanmıyorum, ama urun bence aynı, piyasada niye bukadar çok diye duşununce maksat rekabet ortamı yaratmak çunku onceki aldıgım yerde fiyat 2 haftada artmış...
müjdeci sen nerden almıştın bi de onu soyleseydin ya gülüm)
bbi iş , yeni bi başlangıçtır çogu kez, yeni işin hayırlı olsun, ve de stress yapmayın arkadaşlar, rahat olursak fayda goruruz
....

:) canım ben hemdebufiyata.com dan aldım hala indirimde bitmeden 2 kutu daha alcam ben.
Haklısın işim çok güzel severek yapıyorum ama yoğun çalışıoruz oluyo arada stres ;)

bencede stresten uzak olmak, olumlu düşünmek lazım on gün oldu dolgunluk var ancak ben bugün ertesi günü hapı içmek zorunda kaldım(bu arada evliyim yanlış anlaşılmasın üye olduğum zaman bekardım ) hormon üstüne hormon şu ilaca aramı versem diyorum çünkü ertesi günü hapı kist yapabiliyormuş bir de etkisi olmazsa hamile kalırsam ve successi kullanmaya devam edersem daha kötü olmaz mı kızlar ne yapacağımı şaşırdım ne güzel kullanıyodum hapı aksilik işte!!!

crazy öncelikle hayırlı olsun allah mesut etsin cnm :teytey:
Bence geç başlamışsın ilacı içmeye :delphin: Eğer eşin tarafından sorun yoksa devam etme derim hormonların bozulmasın durdukyere

Bir Japon şirketi, piyasaya göğüs büyüttüğü iddia edilen bir sakız sürdü.

Bust-Up adlı ürününü yaratan bilim adamları, kadınların göğüslerini büyütmesinin yanı sıra gül tadındaki sakızın günde üç ya da dört kez çiğnenmesi halinde yaşlanmaya karşı savaştığını da iddia ettiler.

Bilim adamlarına göre, sakız, kan dolaşımını düzenliyor ve stresi de azaltıyor.

Şirket yetkilieri Bust-Up'ın bu gücünü günde bir kez alınan bir hapa karşı sürekli çiğnenen sakızın sistemi sürekli bir şekilde bombardımana tutarak, göğüsleri sağlıklı tutan kas dokusunu yenilemesinden aldığını söylediler.

Şirketin sözcüsü, "ürün aynı zamanda nefesinizin güzel kokmasını da sağlıyor" dedi.

İçinde 200 pembe tabletin bulunduğu bir kutununun fiyatının yaklaşık 25 milyon TL olmasına karşın, sakız piyasaya çıkar çıkımaz Tokyolu kadınların vazgeçilmez ürünü oldu.

Sakızı yapan şirkete binlerce sipariş yağarken, şirket sakızı sıradan bakkalarda satmak için çalışma başlattı.

Kaynak : CNN Türk

ben albresi almak istiyordum ama memnun olmadığını yazdığınız için vzgeçtim doğal yöntemleri denicem:Saruboceq:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yabancı bi siteden sipariş vercektim iilk ilacı aldıgım sıra, bu tip bir sakızdan bahsediyodu, gun boyu çiğneyerek etki ediyomuş, deneyen var mı??

daha önce bu forumda konuşuldu bu sakız meselesi yeni değil
bana pek inandırıcı gelmiyor ama denemeden bilinmez tabii
bir de bu haplar çıkalı 10 yıla yakın zaman oldu, hoş 10 yıl da böyle ürünler için yeterli bir zaman değil
bence bir şeyi ilk çıktığında denememek lazım

kızlar fito östrojenle ilgili bugun bir çalışma okudum,
fito östrojenlerin meme ve uterus canserinden koruduguna yonelik, kolesterol seviyesini düşürüp, kemik ermiesinden koruduguna yonelik bir çalışmanoın sonucu vardı.. aslında sevindim, fito östrojenin normal östrojen gibi etki etmediğini de belirtiyordu... ancak hayvan deneylerinde kronik anovulasyon dediğimiz yumurtlamanın kullanım süresince durmasına bağlı kısırlık oldugunu yazıyodu... ama zaten bu da dogum kontrol haplarında olan riskin aynısı... paylaşayım dedim...

kızlar uzun bi yazı yaşmıştım sildim yanlışlıkla, bendeki gelişmelerden memnunum 2.5 haftada bukadar gelişme beklemiyodum açıkçası,
ama bugun nsabah içmeyi unuttum ve de öğlen içmediğim için 20 saattir ilaç içmedim, biraz yumuşama oldu açıkçası ama hurma yiyince hemen toparlıyor...
benim beden buyudu sanırım 70 beden sutyen sıkıyo, 75B sutyen aldım denemeden, buyuk gelir demiştim satıcıya, deişiriz demişti, biraz daha buyuse yeni aldıgım küçük bile gelecek, çunku içi dolgusuz sutyenden taşıyo benimkiler, dolgun sert oldu...
nar , hurma, masaja devam kızlar...
ben memnum şu an, sol göğsümde ellediğimde az bi agrı oluyor, sizde de oluyo mu??
ama onun dışında sorun yok.. sizlerin nasıl gişdiyo kızlar??
memnunmusunuz??
bakın psikoloji önemli...
bir de uyurken ve meme başını uyardıgımız zaman prolaktin salnımı artıyo ve sert ve daha dolgun oluyo... masaja devam kızlar... ya bugun okudugum araştırmada soyadan bahsediyodu, ben onu da deneyeceğim..

Back