kızlar ben çok üzügünüm:1no2: küçük olan ablasıyla msnde konustuk 2 kez,gayet iyi konustuk.hatta kardesime karısmadık,ayrıl demedik sadece istemıoruz dedik ama şu an öle bişi yok dedi.bende sewindim saf gibi.aram düzeldi ne güzel diye düşündüm.yazışırken gayet içten konuştum.beni kıskandırma çabalarına istediği cevapları verip onu mutlu etmedim.yani şöle oldu.daha önce de anlattığım gibi bunlar erkek arkadasımın resmini koyup altına bi kız arkadaşlarına yorum yazdırtmışlardı.kız demişki ablacım dediğiniz şeyi kabul ediorum ne zaman geliosunuz,ablalarıda ayy kızımız güzelmiş kaçırmayalim bence canım süpersin sen ne zaman istersen o zaman geliriz tarzı şeyler yazmışlar.birde canım kardeşim seni yerim ben,çok güzel biriyle evlendiricem seni ben hanımhanımcık aklı başında falan yazmış.neyse bende söledim bunu o yazılar neydi görücü usulüyle mi evlendirceksin bu devirde kaldı mı haha dedim.o da yok değil tabikide ölesine yazılmış bişidi ama onun altına yazan çok kız olmuştu hatta almanyadan akrabamız vardı ciddi ciddi konusuldu falan dedi.bende ayy aşkımı paylaşamıolar kızlar haha dedim.hadi canım bu kadar iyimser olamazsın dedı ablasıda.yani resmen beni deli etmeye ugrasıo ama istedigini vermedim.o almanyadaki akraba dedigi insanda kendilerinden büyük bir kadın:)))
neyse,bir kez daha bir şekilde msnde konustuk.canım cicim şeklinde.dedim herhalde düzeldi artık.akşamına facebook'a ekledim ablasını.aradan 2 gün geçti hala ses soluk yok.bugün baktım kabul etmemiş
şu an çok saçma ve gereksiz bi dert gibi gelebilir size ama ben çok üzüldüm.özge falan ekli kendisinde beni eklemıo bile.hesapta artık bitti eskiler diyordu.bir daha konusmicam msnde ablasıyla.kandilde msj atmıştım ona da cewap wermedi.ben iyi olalım die çabalıorum ama olmuo işte geri tepio ben içten oldukça şevkim kırılıyor
bir de bana mektup olayını söledi.bir mektup olayı warmış dedi.ben bilmıorum ama ablam bulmuş ama önemseyip kardesime sölememiş bile.ne yazdını bilmıorum ama iyi şeyler yazmıo,akşam anneme sorucam dedi.halbuki mektup olayını bilio,yalan söluo.bende dedim safi kızgınlıkla yazılmış şeylerdi onlar,bendede sansür yokmuş ayıp oldu keşke yazmasaydım ama onlar özel şeylerdi dedim.açıklama bekledi benden resmen sanki hesap wermek zorundayım.
sonra özge olayını söledim.açık açık dedim abla o kızla konuşma lütfen die.sonucta ewli kendisi,dedim senin eşinin ailesi böle bişi yapsa sen de sinir olursun.o da ben olsam ailesiyle yüz göz olmazdım dedi.sadece eşimin başının etini yerdim,sen ablama söleyerek yanlış yaptın dedı.bende dedim erkek arkıma söledim o da söluorum ablamlara dınlemıolar napim dedi.ablasıda aaaa kardeşim çocukluk etmiş o zaman dedi.sanki söledigi zaman dinledilerde şimdi gelmiş beni eleştirio ya
dedim abla silicek misin özgeyi,o da sen dedin diye silmem,ilerde silerim dedi.bende tamam yeterki sil dedim güldü buda ama silmicek yani :)
ben bu face olayını çok taktım nie öle yaptı bana.ben hemen kırılıorum çok hassasım.hem iyi konusuyor hem de böle yapıo
keşke eklemeseydım off ya o kdr şeyden sonra iki güzel konusmaya hersey bitti sandım.o kadar şey dedi benim için kabahat bende tabi.