Grmce(ler) le bam dertte:(

ben de aynısını söledim demekki senı rahatsız etmio ablanların görüşşmesi dedim.ne alakası war dıo.arkadasım olsalar görüşmiceksiniz lan diim ama ablam onlar napim dinlemıolar benı dio.
bana kalırsa uğraşmıo,birde gördüüm kadarıyla annesine ablasına pek karşı gelemio bu konuda.yoksa benım tanıdım erkek arkım lafını dinletir herkese,en azından bunun için çaba harcar.
benim için bu konu bitmedi daha.uğraşıcam :nazar:

Kız sen ne cadısın ya...:roflol::roflol::roflol: bezmiyorsun da haaa...a.s

Ah benim de oğlum var bari büyük konuşmiiiim:roflol::roflol::roflol:
Senin gibi bi cadı gelir:::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla resmen bi roman yazmissin kardesim, parmaklar nasil yorulmustur simdi:)))

bence sen gorumceyi yanlis anladin, kadin senin sordugun soru uzerine yinede ozge bizde kaliyor dememiski olabilir demis sen hesap sorunca oda sana giciklik olsun diye oyle yazmis bence.
ve suda var ozge denilen kiz gorumcelerinle arkadasmis ve oraya gidip gelmesi gayet normal canim, ustelik sevgilinde askerde bunda ters birsey yok. bence sen ozgeyi sadece sevgilinden degil, sevgilinin ailesindende kiskaniyorsun, ki bu gayet normal ama verdigin tepki yanlis. ozur dilemek insani kucultmez tam aksine yuceltir, iyiye herkes iyidir maksat kotuyede iyi oabilmektir........

canim, yorumlari henüz okumadim ama biseyler yazmak istedim.
Bence sizin olayiniz bastan tatsiz oldugu icin, eger siz evlenseniz bile
bu laf sokmalar, gicik etmeler devam edecektir. Sevgilin sizi barisitirsa(!) bile
onlar artik sana sinir olmuslar cnm kusura bakma...
Siz sürekli ablalari hakkinda tartisacaksiniz, o da bi yerde artik bikacak ve
"aile" sini tutacak cnm. Sonunda hic istemedigin hüzünler yasayacaksin.
Fazla uzatmadan o aileden uzaklasmaya bak derim.

Kız sen ne cadısın ya...:roflol::roflol::roflol: bezmiyorsun da haaa...a.s

Ah benim de oğlum var bari büyük konuşmiiiim:roflol::roflol::roflol:
Senin gibi bi cadı gelir:::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:)))))))))))))) ehehe biraz cadı olabilirim ewet::)))) tamamiyle haklıyım demiorum ama haklı olduğumu düşündüğüm konular war.o yüzden hakkımı arıorum dielim:)
eğer onlar bana gerçekten samimi,içten davransalar ben de onlara öyle davranırım.ne kadar gıcık da olsam az bi parça sewiorumda onları sanırım...
içten davranmak istiorum onlara karşı ama dedikleri lafları,özgeyle görüşmelerini yediremiorum.sanki iyi davranınca her şeyi kabullenmiş olucakmıışım gibi hissediyorum.o yüzden mesafeli olurum bundan sonra,pek yakınlık gösteremem herhalde.en azından onlardan görmediğim sürece ki görücegimide pek sanmıorum.tek suçlu benmişim gibi benden beklerler eminim.:1no2:
ben özgeyle onların arasını bozmak istiorum,o kızdan nefret etsinler istiorum,görüşmesinler istiorum.ne yapabilirim sizce?

valla resmen bi roman yazmissin kardesim, parmaklar nasil yorulmustur simdi:)))

bence sen gorumceyi yanlis anladin, kadin senin sordugun soru uzerine yinede ozge bizde kaliyor dememiski olabilir demis sen hesap sorunca oda sana giciklik olsun diye oyle yazmis bence.
ve suda var ozge denilen kiz gorumcelerinle arkadasmis ve oraya gidip gelmesi gayet normal canim, ustelik sevgilinde askerde bunda ters birsey yok. bence sen ozgeyi sadece sevgilinden degil, sevgilinin ailesindende kiskaniyorsun, ki bu gayet normal ama verdigin tepki yanlis. ozur dilemek insani kucultmez tam aksine yuceltir, iyiye herkes iyidir maksat kotuyede iyi oabilmektir........

özge denilen kız erkek arkadasım yaşında (25),ablaları 30 32 yaslarında.benle o kadar samimi olmuyolarda onla nie oluolar...
bu arada ewet özgeyi ailesinde de kıskanıorum ama görüşmelerini sadece.gıcık olduğum konu bu.doğru bir tespit yapmışsın arkadasım:)

canim, yorumlari henüz okumadim ama biseyler yazmak istedim.
Bence sizin olayiniz bastan tatsiz oldugu icin, eger siz evlenseniz bile
bu laf sokmalar, gicik etmeler devam edecektir. Sevgilin sizi barisitirsa(!) bile
onlar artik sana sinir olmuslar cnm kusura bakma...
Siz sürekli ablalari hakkinda tartisacaksiniz, o da bi yerde artik bikacak ve
"aile" sini tutacak cnm. Sonunda hic istemedigin hüzünler yasayacaksin.
Fazla uzatmadan o aileden uzaklasmaya bak derim.

yazdıklarını okuyunca birden annemle konuşuyor gibi hissettim çünkü o da aynılarını söylüyor.seni ömür boyu istemicekler,huzurunuz olmicak,ablalarından özür dileme hayatının hatasını yapıosun dedi ama ben dinlemedim.son olanlarıda söleyemedim anneme utancımdan.annelerin dedikleri hep çıkar ya işte ondan korkuorum...senağlama

:)))))))))))))) ehehe biraz cadı olabilirim ewet::)))) tamamiyle haklıyım demiorum ama haklı olduğumu düşündüğüm konular war.o yüzden hakkımı arıorum dielim:)
eğer onlar bana gerçekten samimi,içten davransalar ben de onlara öyle davranırım.ne kadar gıcık da olsam az bi parça sewiorumda onları sanırım...
içten davranmak istiorum onlara karşı ama dedikleri lafları,özgeyle görüşmelerini yediremiorum.sanki iyi davranınca her şeyi kabullenmiş olucakmıışım gibi hissediyorum.o yüzden mesafeli olurum bundan sonra,pek yakınlık gösteremem herhalde.en azından onlardan görmediğim sürece ki görücegimide pek sanmıorum.tek suçlu benmişim gibi benden beklerler eminim.:1no2:
ben özgeyle onların arasını bozmak istiorum,o kızdan nefret etsinler istiorum,görüşmesinler istiorum.ne yapabilirim sizce?

büyü yap büyü :teytey:

şaka tabii ki, Allaha havale et, Allaha dua et yeterli tatlüümmm
:nazar: agırlıgını koyy, mesafeli olll, kaçan kovalanırrrrr (argo halini söyleyemem :1ninca:)

yok güzelim benim büyüyle işim olmaz:) en acilinden bir şeyler yapmak istiorum...

solucan wallahi cok caı bır kızsın :)
özgeyle samımı olmalarını cekememıssın haksız sayılmayabılırsın,
ama sonucta onun eskı erkek arkadası oldugu ka dar ablalarının da arkadası olan bır kız,
yani kıskanıp içten içe sogutman kemırmen lazımken sen haylazlık yapıp işin suyunu cıkarmıssın kendını ortaya koymussun sevgılınle aranı acmıssın yani ucu sana dokunmus,

düşün kı o özge kız senın sevgılınle ayrıldıgında aranıza gırmıs olmasa ama sonucta ayrı oldugunuz ıcın erkegını alsa guzel mı olur? hazır ablalarıyla da samımıyken ve bu kadar yalanla kendını savunabılıyorken ?

sen kalırsın dımdızlak söyleyeyım, uyanık olan kazanıyor bu devırde ben de pek beceremıyorum ama işi yordamına göre yapmalısın.

ablalarına soyle özgeyı kıskandım sız de benı anlarsınız sonucta eskı kız arkadası oldugunu o yuzden boyle davrandıgını soyle kıskandım sızı de dersın,
toparla bu durumu sevgılıne de affettırmeye bak sonra özgeyı uzaklastırırsın

ama böyle cadılıkla yapılıcak bır ıs degıl bu kuzucum, kendıne gel kacırma ınsanları durduk yere..

:1closedeyes:

yok güzelim benim büyüyle işim olmaz:) en acilinden bir şeyler yapmak istiorum...

Ya en iyisi, iş ciddiye binene kadar erkek arkadasin dışında hiçbiriyle görüşme derim.. Ayrıca erkek arkadasinla da ciddi bir sekilde bu kızdan rahatsız oldugunu onun gidip ciddi bir sekilde konusup sizi rahatsız etmemesini söylemesini eger yapamayacaksa kendin gidip konusacagini söyle..CADIARZU

bi kere kızı kadıköyde gördüm.aynı mağazadaydık...dibimdeydi hatta ama o beni tanımıyor.ben onu inceledim bi güzel.resmini görmüştüm bir kez we bi gördğümü bi daha unutmayan biriyimdir:)bişiler sölicektim ama wazgeçtim ne gerei war die düşündüm.

senin gorumcelerine Allah sabir versin erkek arkadasinda bu iliskinizi bir dusunur umarim oglum olsaydi senin gibi bir kizi yakinina sokmazdim erkek kardesim olsaydi gorumcelerinizden bin beterini yapardim kaldiki daha nisan yok evlilik yok gorumcelerim demissiniz ozge denen kizi bu kadar onemsiyorlarsa demek ki var bir ustun meziyeti hanimligi hic kizmayin her yazdiginizi heryorumunuzu okudum

senin gorumcelerine Allah sabir versin erkek arkadasinda bu iliskinizi bir dusunur umarim oglum olsaydi senin gibi bir kizi yakinina sokmazdim erkek kardesim olsaydi gorumcelerinizden bin beterini yapardim kaldiki daha nisan yok evlilik yok gorumcelerim demissiniz ozge denen kizi bu kadar onemsiyorlarsa demek ki var bir ustun meziyeti hanimligi hic kizmayin her yazdiginizi heryorumunuzu okudum

ben de aynen bunu merak ediorum.bu özge denen kız ne yapıoda ablaları onu bu kadar tutuo?
görümcelerimin yaptıklarından daha beter şeyler yapılabiliceğinizi yazmışsınız fakat daha fazla ne yapılırki bi insan ewladına onu da merak ettim.görümce olsanız veya oğlunuz olsa o durumda daha çok şey yapabiliceğinizi söylüyorsunuz.birde benim açımdan bakın,benım yerımde olsanız ne yaparsınız, size göre benim hatalı olduğum nokta nedir?
sadece merak ettim,tepki vermek amacıyla yazmadım bunları.yorumunuz için teşekkürler.

şimdi bence burada ben solucanı haklı buluyorum neden derseniz sonucta erkek kardesiyle beraber olan kendisidir. eski kız arkadasını tutmalarına lafım olmaz, belki onu daha cok sevdiler, saydılar layık gorduler, ama arkadasımız burada kendisi ve sevgilisi icin bir savaş vermektedir, arkadasımıza saygısızlık yapılmaktadır gorumceleri tarafından, neden derseniz, bır ınsanın sevgilisi varken baska kız arkadas ayarlama zihniyeti ne kadar sacmadır. anne baba yapsa bir nebze, onları dogurandır bakandır, ama kardeşler geri durmalı, saygı duymalı, her ne kadar sevmeseler de erkek kardeslerine bari saygı duymamalılardır. bu çirkeflik degil bana kalırsa, kız seviyor ve çaba gosterıyor, ve evlenene kadar ezilmekten yana asla degilim, haklıysa bastıracak haksızsa özur dileyecektir.

ben de fikrimi yazıyım istedim.kıskançlığın çok normal bende olsam senin gibi çok kıskanırdım.ama senin yaptıklarını yapmazdım sanırım.ilişkini yıprattığınla kalmamış ailesiyle de aranı yıpratmışsın.hadi ailesi bir yere kadar diyelim ama sevgiline bunu yapmamalıydın.
şimdi yapabileceğin bir kaç şey var önce sevgilinin dönmesini beklemek ve bu süre içinde kafanda yazdığın bütün senaryoları veya olumsuzlukları silmek.çünki sevgilin geldiğinde sendeki pozitifliği görebilmeli.
bir diğeri sevgilin gelince mümkün olduğu kadar ailesinden söz etmemek,bu da sevgilinin senin bu konudan sıkıldığını artık uğraşmak istemediğini,önemli olanın kendisi olduğunu hissettirmektir.
zamanla birşeyler yoluna girmeye başlayacaktır,tabi bu arada onu boşuna üzdüğünü (pişmanlıkla değil)önemli olanın onun yanında olması olduğunu, eğer öyleyse tek değerli şeyin o olduğunu hissettirmek ilişkinizi tazelemeye faydalı olacaktır.
evlilik düşünüyorsa bunu sana söylerse ailesi hakkında üzerine gitmeden konuşmaya başla.ailesini ikna etme gibi bir durumu olursa seçim yapma durumunda bırakma bunu kimse sevmez.bu şekilde zaten istemeselerde zorla istetecektir.
ailesiyle görüştüğün zamansa hiçbirşey olmamış gibi davran ne özür dile nede konuyu aç.eğer bahsederlerse çok olgun bir tavırla olur böyle şeyler ya de geç.sen mutlu olduğunu göster.onlar ilk başta sana sinir olmaya gıcık kapmaya devam ederler ama sevecen olursan (tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır)onlarla da arayı düzeltirsin.istemesen de ister gibi görünür bildiğini yaparsın.gerisini de gidişata göre ayarlarsın.:içelim:

arkadaşım bu ne kadar uzun ve ne kadar boş saçma sapan şeyler,,okudum okudukça gına geldi..Madem sevgilin askerde biraz sevgiline güvenmeyi öğren.Hadi msn i kurcaladın facebook u kurcaladın neden söz düellosuna giriosun ikidebir.Eğer o kızı sevseydi onun yanında olurdu emin ol.Bence en büyük hatan ortada söz nişan evlilik olmadan ablalarıyla bu kadar sıkı fıkı olman.Kesinlikle muhattap alma ablalarını.Benden sana dost tavsiyesi.Canını sıkmana değmezz

X