kızlarr hepinize cok tesekkür öncelikle.22 yasındaım bu arada sormuşsunuz sölim dedim.bu kadar uzun yazdımı yazdıktan sora fark ettim.birden dökülmüş hepsi:)
çok doru yazmışsınız.ben o sinirle neler yaptımı bilmiodum.belki daha sakin dawranabilirdim.hatta ailem de kızdı nie ewlerine gidiosun,nie muhatap oluosun,resmiyet yokken ne gerek var dediler.bu zamana kadar hep kendimi haklı görürdüm.yazdıklarınızı okiyinca kendimi eleştirme fırsatım oldu.büyük ablasından belki özür dilerim ama küçük ablasından asla...özgeyle görüşmelerini istemiosam konuşabilirdim ablasıyla.niyetinin kötü oldunu anlattıktan sora belki onlarda daha degişik davranırlardı kıza.
şu an olan bana olduablaları istemio beni yani.evlerine gidipte karşılaştıgımda kesin laf sokucaklar ki yaptılar daha önce.bende duymamazlıktan gelirim artık napim
Canim yaa cok acemice davranmiisn. birincisi Ozge'yi nedne muhatap aliyorsun. maksat iliskinizi yipratmakmis. basarmis.
ikincisi birak kiz arasinlar. sen de gul gec. o sekilde catlatirsin ancak. hah bunu da yazayim sinir olsun iyice diyorlardir, sen de saf gibi yemissin tum numaralari. Iliskini asla yipratma bu gibi sacmaliklarla. sonucla gorumcelerin seni istemeyebilir. annesi babasi gelir istemeye. yani herkesin evi ayri olaccak. eve herkes ister guzel guzel gecinilsin ama sen de kasinmissin. onlar da hatali ama sen de hatalisin. kabul et. ozur falan olmaz. onlar ozge ile gorusmeyi keserlerse ben de ozur dilerim dersin. tek kirginligim Ozge'yi bana savunmalari dersin. kesmezlerse kendileri bilir.
Sen guzelce tak sevgilini koluna. onlara mi gidiyorsun sen kahkahalar at. ablalari kapi carpabilir, sakaya vur annesini kazan. ay de sizin evde de masallah herkesin eli bir agir, kapilar carpilan carpilana ya da cok ceryan var heralde dersin...
asil onlari sinir et.
bir daha da oyle msn imis face book imis karisma kim kimi eklemis silmis. fotosunu koymus. sen de ikinizin resinlerini koy.
yani guzeliiim en guzel cevap sukuttur... su anda hem Ozge hem onlar istedigi konuma getirmisler seni sen de kanmissin safca. tebrikler.
akilli ol. kafani kullan. akillica hareket et. boyle ucuz numaralara pabuc birakma.
ya bir de hani su etek meselesi ben de olsam yazabilirsim kardesim gormesin vs diye saka gibi.
karisma yazacagina, ya kardesin cok memnun vs gibi yazabilirdin. yani orada bariz sen hatalisin. belirteyim dedim.