Çocuk Hastalıkları Grip

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Slm arkadaşlar bebeğim grip oldu burunn tıkanıklığından sabaha kadar uyuyamadı,burun açmak için neler kullanıyorsunuz?

Tonimer kullanıyorum ben,deniz suyu gibi tuzlu bir suymuş,burnuna sıkıyorum 2-3 dk sonrada burun aspiratörüyle çekiyorum..

Canım benımde grip.. aksırıp tıksırıp duruyo bide öksürük başladı 2 gundur
ben serum fizyolojik kullanıyom anında etki ediyo 4 tl
Tavsiye ederim kesinlikle

tonimer baby kullanıyorum felaket grip oldu burun tıkalı hırıltısı öksürügü var dün doktora götürdüm deniz suyu alıncak dedi ama mutlaka üzerinde baby yazısı olmalıymış ötekilerde basınçtan dolayı bebeklerin burnu kanıyormuş

deniz suyunun yani sira cold mix al eczaneden yakasina yada yastigina 2 damla damlat cok rahatlatiyor.

benimde bebişim grip oldu benden bulaştı bende tonimer kullanıp sonra aspiratörle cekiyorum acılıyo buruncugu kuzumun

bütün bebeklermi aynı kızımda 3 gündür çok hasta ateşi var gözleri burnu akıyor birde öksürük başladı canım yavrum minicik bedeni nasıl dayanıyor tonimer baby kullanıyorum bende doğdugundan beri Allah bütün bebeklere şifa versin..

acer 28 bu dediğin cold mix nasıl bişey kokumu yayıyor canım anlamadım tam oalrakbilmiyorumkismile

evet mentollu cok rahatlatiyor rahat nefes alabiliyor bebisler dolayisiyla rahat uyuyorlar

cold mix al eczaneden yakasina yada yastigina 2 damla damlat cok rahatlatiyor ve tonimer baby ben ikisini de kullanıyorum.ama bebişin küçükmü belki çok küçükse zararlı olabilir yani ben 7-8 aylık falandı ilk kullandığımda sanırım.biraz kokusu ağır gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…