tonimer baby kullanıyorum felaket grip oldu burun tıkalı hırıltısı öksürügü var dün doktora götürdüm deniz suyu alıncak dedi ama mutlaka üzerinde baby yazısı olmalıymış ötekilerde basınçtan dolayı bebeklerin burnu kanıyormuş
bütün bebeklermi aynı kızımda 3 gündür çok hasta ateşi var gözleri burnu akıyor birde öksürük başladı canım yavrum minicik bedeni nasıl dayanıyor tonimer baby kullanıyorum bende doğdugundan beri Allah bütün bebeklere şifa versin..
acer 28 bu dediğin cold mix nasıl bişey kokumu yayıyor canım anlamadım tam oalrakbilmiyorumkismile
bütün bebeklermi aynı kızımda 3 gündür çok hasta ateşi var gözleri burnu akıyor birde öksürük başladı canım yavrum minicik bedeni nasıl dayanıyor tonimer baby kullanıyorum bende doğdugundan beri Allah bütün bebeklere şifa versin..
acer 28 bu dediğin cold mix nasıl bişey kokumu yayıyor canım anlamadım tam oalrakbilmiyorumkismile
cold mix al eczaneden yakasina yada yastigina 2 damla damlat cok rahatlatiyor ve tonimer baby ben ikisini de kullanıyorum.ama bebişin küçükmü belki çok küçükse zararlı olabilir yani ben 7-8 aylık falandı ilk kullandığımda sanırım.biraz kokusu ağır gelebilir.