• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Grinin Elli Tonu" bu kitabı okuyan varmıdır?

En sonunda dün aldım. Çok direndim, böyle bir konuya para vermem de okumam da diyordum ama. Merakıma yenik düştüm. Popülarite işte, her alanda olduğu gibi kitapta da çok etkili. Umarım pişman olmam. Ama okumaya da can atmıyor değilim.

Serinin 3 kitabını 3 günde okudum.
Evet edebiyat adına hiç bir şey yok.
Ama oradaki Christian karakteri yok mu:9: Kitapta beni tek cezbeden şey oydu
Bayağı ergen kızlar gibi iç çeke çeke okudum ve hatta Matt Boomer'ı koydum bu adamın yerine:9:
Okunması gereken bir kitap mı; hayır

kitabı okudum ve yazarın edebiyatı cinsellik üzerinden prim yapma amaçlı kullandığını düşünüyorum. elbette cinselliğe değinebilir ama kitabın popüler olmasının asıl nedeni edebi değeri değil ilginç hale getirilen cinsellik

kitabı okudum ve yazarın edebiyatı cinsellik üzerinden prim yapma amaçlı kullandığını düşünüyorum. elbette cinselliğe değinebilir ama kitabın popüler olmasının asıl nedeni edebi değeri değil ilginç hale getirilen cinsellik

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Filmin fragmanı da bugün yayınlandı.
Böyle bir kitap ile hatta seri ile dünyanın parasını kazandı. Kazanma sebebi ise sadece erotizm.

Serinin 3 kitabini da okudum. Erotizm had safhada olsa da bir o kadar tutku ve aşk olmasi beni çekmişti kitabin icine. Klasik kızlardanim galiba beni de Grey gibi bir adam bu kadar sevse (kitapta cok seksi,yakisikli,zengin ama bir o kadar da sapık dürtüler icinde) daha ne isterim demisligim oldu :) Tabi psikolojik olarak yipranmis bir adam pek çekilesi olmazdi.. 3.kitabi yazarin en azindan mutlu sonla noktalamasi (kitapta ki kizla kendimi ozdeslestirdgim icin galiba) beni cok mutlu etmisti :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 3 kitabını da bitirdim 14 şubatta filmi çıkıyor hatta dört gözle bekliyorum,ne kadar erotik deseler de bence bir aşk romanı,ben çok beğendim ara sıra okuyorum hatta :KK66: Şu an avatarım bile gririn elli tonu :)

Ben arkadaş tavsiyesiyle okudum ama çok beğenmedim hatta hiç beğenmedim .Saçma sapan bir kitap .İnsana bir şey kazandırmıyor .

saçma bir kitaptı fikrim bu. okumaya değer o kadar güzel kitaplar var ki bu fasa fiso bomboş bir seri. aşkmış tutkuymuş erotizmmiş. al birini vur ötekine. bu mu aşk allasen?

3 ünüde okudum psikolojik sorunu olan zengin ve aşık bir adam ile sıradan bir kız arasındaki sıradışı aşkı anlatıyor :) bu tarz kitaplar çok okunmamalı yoksa etraftaki erkekleri beğenmemeye baslarsınız.

[QUOTEçok amtatam, post: 27742271, member: 414836"]başlıktan gördüğünüz gibi kızlar kitap nasıl okuyan var mı?[/QUOTE]
Kitap cok sürükleyici ve son derece erotik :D

aynen..yaa bende yeni aldım.şu evine gittiği yere kadar okudum. ama çok ayrıntılı seks içerikli. başta okumak için can atıyodum sıktı beni biraz..
bir kadın bu kitabı okumuş ve kocasına boşanma davası açmış "kocam bana bunları yapmıyor" diyee :KK53: :KK53:
Hahahahaha:D:D

yıl sonu semirerinde bu kitapla ilgili yapılan bir araştırmayı aktarmıştı seminer veren öğretim üyesi;gençlerdeki anoraksiya(yeme bozukluğu)sorununu bu kitabı okuyan gençlerde %70 oanında artış sağladığıydı ve bu kitabın filminde oynayan kız o kadar etkilenmişki,1,5 ay psikayatrı kliniğinde tedavi görmüş.üstelik ailesi falanda oyuncu olan kişiler demişti.anlatan kişi.yani psikolojisi sağlam olmayan kişilerin okumaması gereken bir kitap gibi duruyor.

vee kitapve filmi tüm ülkelerde kadın dernekleri ve femnistler tarafından ciddi tepki alırken bir tek türkiyede tepki toplamamış.acaba bizimkilerin haberi mi yok.duyursak mı ki.

Back