• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Grinin Elli Tonu" bu kitabı okuyan varmıdır?

Grinin Elli Tonu: 20 yaşında bir edebiyat öğrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır... Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi karanlık arzularını keşfeder.

Karanlığın Elli Tonu: Ruhu yaralı genç girişimci Christian Grey'in karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar. Ama Grey'e duyduğu karşı konulmaz çekim hâlâ etkisini sürdürmektedir. Grey içindeki şeytanlarla savaşırken, Ana da hayatının en önemli kararını almak zorundadır ve bu yalnızca onun verebileceği bir karardır.

Özgürlüğün Elli Tonu: Şimdi her şeye sahiptirler; aşk, tutku, yakınlık, servet ve sonsuz olasılıklarla dolu bir dünya. Ana, Grey'i sevmenin kolay olmayacağını ve beraberliklerinin her ikisinin de tahmin edemeyeceği zorluklar getireceğinin her zaman farkında olmuştur. Tam her şeye sahip gibi göründükleri bir anda, talihsizlik ve kader bir araya gelip Ana'nın en korkunç kâbuslarını gerçeğe dönüştürür.

$2000.jpg

Elli Ton Üçlemesi Seti - 3 Kitap- E. L. James Sevinç S. Tezcan - Kitapları | www.zekakupukitaplari.com

bende okumaktayım şuan 2.serisine geçtim 200 üncü sayfadayım
yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzere alıp okumaya başladım
elimden bırakamıyorum içine çekti diyebilirim
christian grey diye dolaşıyorum ortalarda :1:
1.sine göre karanlığın elli tonu daha iyi yani hikaye cinsellikten biraz aşka geçişi konu alıyor
3.süde özgürlüğün elli tonu onuda okmumak için sabırsızlanıyorum
hikayenin şöyle bir bayan tarafı var benim açımdan ana sürekli fısıldadım kızardım gibi terimleri sürekli kullanıyor
bu 2.seridede devam ediyor okurken biraz sinir bozucu olmaya başladı birde yazarın anlatımı biraz basit.
filmini de çekmek için hazırlanıyorlar sanıırm alaca karanlıkı serisi gibi bişey olur tahminimce baya yankı uyandırıcağa benziyor.
ıan somerhalder yada matt bomerden güzel bir christian grey çıkar diye düşünüyorum
ama benim favorim kesinlikle matt bomer..

https://www.facebook.com/pages/Matt-Bomer/332827090223?ref=ts&fref=ts

ben 3 kitabıda yaklaşık 3 ay öncesi okudum.. 3. kitabın yanlış hatırlamıyorsam son 200 sayfasını soluksuz okudum :D muhteşem bir seri, filmi çıkacak bu sene sanırım sıkı bir matt bomer hayranıyım başrolde onu görmeyi çok istiyorum alexis bledel ile birlikte fakat yapımcılardan matt'e bi teklif gelmemiş mattinde oynamak gibi bi niyeti de yokmuş zaten :( filmi çıktığında sırf matti izlemek için gidecektim :P şimdi oynamayacağı için gitmeyeceğim protesto ediyorum :D :P mattin oynadığı bütün dizileri filmleri izliyorum :D white collar tavsiye ederim :D hey Allahım konu nerden nereye geldi konu matt olunca dağılıyorum :D :P velhasıl kelam seri muhteşem okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum :)

ben 3 kitabıda yaklaşık 3 ay öncesi okudum.. 3. kitabın yanlış hatırlamıyorsam son 200 sayfasını soluksuz okudum :D muhteşem bir seri, filmi çıkacak bu sene sanırım sıkı bir matt bomer hayranıyım başrolde onu görmeyi çok istiyorum alexis bledel ile birlikte fakat yapımcılardan matt'e bi teklif gelmemiş mattinde oynamak gibi bi niyeti de yokmuş zaten :( filmi çıktığında sırf matti izlemek için gidecektim :P şimdi oynamayacağı için gitmeyeceğim protesto ediyorum :D :P mattin oynadığı bütün dizileri filmleri izliyorum :D white collar tavsiye ederim :D hey Allahım konu nerden nereye geldi konu matt olunca dağılıyorum :D :P velhasıl kelam seri muhteşem okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum :)

matt bomer yoksa bende izlemem valla:44: bu kitabı elime aldığımdan beri bay grey i gözümde canlandırıyorum bence bu adamdan başkasına yakışmaz:40:
şu asalete bi bakarmısınız:37:
:37::16:

$22454_447348990223_2261985_n.jpg

Son düzenleme:
bende okumaktayım şuan 2.serisine geçtim 200 üncü sayfadayım
yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzere alıp okumaya başladım
elimden bırakamıyorum içine çekti diyebilirim
christian grey diye dolaşıyorum ortalarda :1:
1.sine göre karanlığın elli tonu daha iyi yani hikaye cinsellikten biraz aşka geçişi konu alıyor
3.süde özgürlüğün elli tonu onuda okmumak için sabırsızlanıyorum
hikayenin şöyle bir bayan tarafı var benim açımdan ana sürekli fısıldadım kızardım gibi terimleri sürekli kullanıyor
bu 2.seridede devam ediyor okurken biraz sinir bozucu olmaya başladı birde yazarın anlatımı biraz basit.
filmini de çekmek için hazırlanıyorlar sanıırm alaca karanlıkı serisi gibi bişey olur tahminimce baya yankı uyandırıcağa benziyor.
ıan somerhalder yada matt bomerden güzel bir christian grey çıkar diye düşünüyorum
ama benim favorim kesinlikle matt bomer..

https://www.facebook.com/pages/Matt-Bomer/332827090223?ref=ts&fref=ts

Yarım bırakmıştım ama çok övdünüz bu akşam devam etmeye başlayacağım :)
Filme bende giderim kesin, hatta kitaptan daha sürükleyici olur..

Bende seriyi bitirdim. sürükleyiciydi, heyecanlıydı :27:

Bana sorarsanız Christian Grey rolü için Ian Somerhalder biçilmiş kaftan :46:

Yarım bırakmıştım ama çok övdünüz bu akşam devam etmeye başlayacağım :)
Filme bende giderim kesin, hatta kitaptan daha sürükleyici olur..

ben 2.seriyi bitirmek üzereyim çok sürpriz gelişmeler var çookk:40:3.süne geçmek için sabırsızlanıyorum:53:

keşke kitap bildiğin seks içerikli olsa
bence sapıklıktan başka bişey değil
ama insan merak ediyor
1.kitabı okudum belki yazın diğer seriyi de okurum

keşke kitap bildiğin seks içerikli olsa
bence sapıklıktan başka bişey değil
ama insan merak ediyor
1.kitabı okudum belki yazın diğer seriyi de okurum

bende ilk okumaya başladığımda tıpkı sizin gibi düşünüyordum. ama aslında hikayenin ana teması çok başka ve okudukça başka bir boyuta taşıyor. cinsellikle başlayan ama ilişkileri ilerledikçe çok güzel ve çok tutkulu bi aşk ı konu alıyor:ssz::ssz:

Son düzenleme:
derininde, derin bir aşkı anlatan, yüzeye baktığında erotizmden ibaret gibi duran roman... bayıldım...

muhteşem bi seri alın okuyun evet ilk kitap müstehcen ama bi o kadar da keyifli sonrasında çok büyük ve tutkulu bir aşk :16:

Bende 3 kitabı büyük bir zevkle bitirdim. Evet edebi değeri yok. Çok fazla ve detaylı şekilde cinsellik var. Ancak 3 kitabıda eğer okursanız aslında Christian Grey'in böyle saplantılı cinsel fantezilerinin altında yatan nedenler ürpermenize neden olacak diye düşünüyorum.Christian'ın çocukluk travmaları herşey açıklıyor. Bu fazla oyuncaklı ilişki yerini tutku dolu bir aşka bırakıyor. Filmini bende büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

3 serisinide okudum,ilk başlarda grey'in gay olduğunu düşünüyorsunuz ama daha sonraki bölümlerde tutkulu bir aşkın macerasını yaşıyorsunuz..Kitap fazlasıyla erotik,böyle bir kişinin canlı değilde bir robot olduğunu zannedebilirsini,kitabı yazan bayan yazarında nasıl br hayal dünyası varsa artık..

ilkini kitapçının önünden geçerken hıı şu meşhur kitap diye alıp okuduğum sonra yarısına geldiğimde serisi olduğunu öğrenip hepsini almak için krize girdiğim kitap :) gözlerim bozulma pahasına her birini 2-3 günde bitirdim ,evet cinsellik fazla ama bence bu birazda okuyucunun bakış açısına göre değişiyo.. bana bu kitapda neyi sevdin deseler aşkı derim.. benim bu kitapdan aklımda kalan tek şey aşk oldu :)

benımde fırsatım olmadı. ama en kısa zmanda bende okumak istiyorum. dünya capında buyuk bir yankı uyandırdı. cok mrk ediorum acıkcası

3 serisinide okudum,ilk başlarda grey'in gay olduğunu düşünüyorsunuz ama daha sonraki bölümlerde tutkulu bir aşkın macerasını yaşıyorsunuz..Kitap fazlasıyla erotik,böyle bir kişinin canlı değilde bir robot olduğunu zannedebilirsini,kitabı yazan bayan yazarında nasıl br hayal dünyası varsa artık..

Kadınlar kulübünden fırsat bulupta kitap okumuyorum artık abla, bende ilkinin yarısını okudum atıverdim kenara..
işten ayrılacağım diğerlerinide okumaya fırsatım olur, her ne kadar içerikte cinsellik ağırlıklı olsa da çok övdünüz okuyacağım hepsini :1:

Vakit gecirmelik bir kitap. Açıkçası bir yerden sonra da nerede ne olacağını tahmin edebiliyorsun artık ve yazarın röportajını okudum internette. Kadının hali içler acısı. Dünyadan bihaber. Bir yazar böyle olmamalı; erotik roman yazıyor olması, dünyayla kopuk yaşamasını gerektirmez.

Back