gri - siyah koltuk takımı

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
.................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Deri kısımlarına birşey yapabileceğini sanmıyorum, sırt minderlerinin kılıflarını değiştirebilirsin, yeni cıvıl cıvıl birşeyler diktireblirsin. Ama oturma kısmı sabit mi yoksa o kısımda minderli mi? O kısım da minderliyse işin kolay aslında.

evet canım fikrin güzel ama malesef oturma kısmı minderli değil sabit. örtü diktirsem sadece oturma ve sırt kısmına olur mu acaba gizli örtü gibi bişey yani çok özrtü gibi durmasın diyorum ama dikilirmi kii...

Şurdakileri incele bir. Sen de bu şekilde yastıklar yaptırabilirsin, deri kısmıyla uyumu için de minik siyah deri kırlent eklersin. Perdelerinde de değişiklik yapabilirsin, Sonuçta perdeler de ortamı açar? Ne renkler?

güzel fikir ama benim koltukları tonu daha koyu perdelerim kırık beyaz tül kruvaze bide gri renk fon perdem var. ama fonları kaldırcam kruvaze tül ile birlikte çok abartılı oldular (

Örtü sabit kısımlara biraz zor. Bilemiyorum ki, bu tarz dikimleri yapan yerlere sormak lazım. Dur bakalım başka fikirleri olanlar çıkacaktır, Ama örtü kullanma bence sabit bişeyler olmalı, örtü güzel durmuyor hiç. Benim koltukların da alt ve kol kısımları deri, oturma yeri ve sırt minderi krem, benim bebeğim olduğu için örtü kullanıyorum , hiç sevmesem de, misafir gelecekken çıkarıyorum , sırt minderleri de iki taraflı deri kısmını kullanıyorum, örtüye gerek kalmıyor kirlenmiyor. zaman zaman diğer krem tarafını çeviriyorum oda aydınlanıyor.

güzel fikir ama benim koltukları tonu daha koyu perdelerim kırık beyaz tül kruvaze bide gri renk fon perdem var. ama fonları kaldırcam kruvaze tül ile birlikte çok abartılı oldular (

Sen de benim gibi elinde olsa bütün eşyaları atıp yenilerini alacaksın, anladığım kadarıyla.

Sen de benim gibi elinde olsa bütün eşyaları atıp yenilerini alacaksın, anladığım kadarıyla.

ahhhh evetttt keşke öyle bi imkanım olsa.. 3 yıllık eşyalarım o yüzden atmakda istemiyorum bazen diyorum ki keşke koltuğum kırılsa yırtılsa kullanılamayacak duruma gelsede yenisini alsam :) en azından içim acımaz onlara .yemek odası takımımda siyah düşünebiliyorumusun evdeki kasvetli havayııı ven bir beyazzz delisi olarak bu evde nefes alamıyorum ruhum daralıyo walla

fon perdleri çıkartmak iyi fikir.beyaz duvarlar beyaz halı ve beyaz aksesuarlarla belki daha aydınlık bir ortam eldeedeblirsin .siyah ve griye en yakışan renk beyaz ve uçuk pembedir bu renklerden birini tercih ederk dekarasyonunu tamamla derim ben.kolay gelsin

minderlerini degiştirebilirsin ben çok begenirim agır renkleri hem kirlenmiyor beyaz gibi çabuktaaa,,halını degiştirebilirsin kırmızı şaggi halıya

perdene yanlarına renkli fon yaparak salonun kasvetini kırabilirisn aklıma gelenler bunlar

tşkler canım halıyı beyaz almak istemiştim ama kullanımı zor diye almadım halımda gri-krem ağırlıklı. bi görseniz ev akşamları karanlık oluyor artık avize ışıklar salonu aydınlatmaya yetmiyorr (

bende aynı dertten muzdaribim bende kenarları siyah deri oturma yerleri gri olan bi koltuk takımı aldım oda karanlık olmasın diye halı alim dedimm bu halıyı aldım bu halııı yı aldıgımada pişman oldum

neden pişman oldun canım . bu halı hem koltuklarına uygun hemde ferah . neden pişmansın??

çewrem diyorki kenarları beyaz halı olurmu diyo kafamı karıştırıyolarrr ama halı öyle böyle degil mükemmel parlak yumusakkk :44::44::44::44:

Benimkiler de 3 yıla yaklaştı. Ben de yırtılmaları için beklemedeyim.

neden gri ve siyah takımından pişmanlık duyuyorsunki vallahi hiç pişmanlık duyma ben bayılıyorum bu iki rengin uyumuna bende oturma odamı yenilicem ve aynen seninki gibi koltuk takımı alcam minderlerinide pembe ve beyaz yaptırıcam ve gri siyah pembe tonlardada halı istiyorum benim şimdiki oturma odam tamamıyla açık renk ve bıktım artık temizliğinden daha asla açık renk almam bırak karanlık görünsün ki bir iki detayla karanlık tan kurtulabilirsin ama açık renk okadar zorki şimdi bebeğimde var ve açık renkli eşyaları (hele halıları bütün halılarım açık renk)daha hayatıma sokmam yeri yok artıııııııık :):):)

Kızlar benimde tüm eşyalarım siyah beyaz ve gri tonlarından oluşuyor. Koltuklarım komple simsiyah oturma ve yaslanma yerleri dahil ben üzerlerine beyaz içinde siyah desenli minderler diktirdim. Koltuğuda ısmarlama simsiyah yaptırdım.Yemek odam bembeyaz. Anlayacağınız baktım ev müze gibi biraz renkli dokunuşlar yapmak istedim. Aynalar çerçeveler kolsülün üzerine güzel bir vazo içerisinde fuşya rengi orkideler küçük renkli tablolar derken evin havası biraz değişti. Yakın zamanda perdede diktirmeyi düşünüyorum. Sizden ricam evinizin mevcut dekorasyonunu resim çekerek paylaşmanız böylece birbirimize daha çok fikir verebiliriz. Bu ara benim önerim kırmızı, koyu fuşya gibi sıcak renkler çok güzel patlıyo siyah beyaz ve grilerin içinde. Halılarınızı perdeleriniz renklendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…