- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
Merhaba,
Deri kısımlarına birşey yapabileceğini sanmıyorum, sırt minderlerinin kılıflarını değiştirebilirsin, yeni cıvıl cıvıl birşeyler diktireblirsin. Ama oturma kısmı sabit mi yoksa o kısımda minderli mi? O kısım da minderliyse işin kolay aslında.
Eki Görüntüle 309431
Şurdakileri incele bir. Sen de bu şekilde yastıklar yaptırabilirsin, deri kısmıyla uyumu için de minik siyah deri kırlent eklersin. Perdelerinde de değişiklik yapabilirsin, Sonuçta perdeler de ortamı açar? Ne renkler?
güzel fikir ama benim koltukları tonu daha koyuperdelerim kırık beyaz tül kruvaze bide gri renk fon perdem var. ama fonları kaldırcam kruvaze tül ile birlikte çok abartılı oldular (
Sen de benim gibi elinde olsa bütün eşyaları atıp yenilerini alacaksın, anladığım kadarıyla.
mrb arkadaşlar koltuk takımım kenarları ve alt kısmı siya deri , oturma ve sırt gri renk. sırt kısmında büyük kırlentler gri siyah umarım anlatabilmişimdir. sorun şu; bu koltuklar benim içimi karartıyor beyaz koltuk tk. almadığıma çoookk pişman oldum. bu koltuklara içaçıcı neler yapılabilinir ne bilim gri kısmında beyaz örtü kırlentlere renkli yüzler flan mesela fikirlerinizi bekliyorumm şimdiden teşekkürler
bende aynı dertten muzdaribim bende kenarları siyah deri oturma yerleri gri olan bi koltuk takımı aldım oda karanlık olmasın diye halı alim dedimm Eki Görüntüle 309698 bu halıyı aldım bu halııı yı aldıgımada pişman oldum
ahhhh evetttt keşke öyle bi imkanım olsa.. 3 yıllık eşyalarım o yüzden atmakda istemiyorumbazen diyorum ki keşke koltuğum kırılsa yırtılsa kullanılamayacak duruma gelsede yenisini alsam :) en azından içim acımaz onlara .yemek odası takımımda siyah düşünebiliyorumusun evdeki kasvetli havayııı ven bir beyazzz delisi olarak bu evde nefes alamıyorum ruhum daralıyo walla
fotoğraf tümüyle çok uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?