Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dikkat canım, bak havalar iyice güzelleşti, yaz geliyor, çıtır lusiyi yazın salına salına gezerken düşünİştahım iyiydi açıldı gibi geliyor demin çocuklar kurabiye yiyorlardı tereyağlı tereyağlı bi kokusu var koştum gittim kahve yaptım beş kare bitter yuvarladım koca mideye
Afiyet olsun canım, cumaya kadar iner o tartı, moral bozmadan devamSelamlar herkese Lamaziaa bende gelende yok gidende yok çakıldı kaldı 3 gündür
Bugün Kahvaltım
Menemen
Peynir, zeytin
Arada anlamsızca ve bosyere masada oğlumun yemediği kaşarlı tostu aldım mideye indirdim
Akşam bezelye ve salata
30 dakika tüm vücut yaptim
Uyumadan da 30 dk Leslie yapicam
İştah açtığı söyleniyor, bizim zaten iştahımız açık kendimizi frenliyoruz , bence hiç bir şey olmaz canımKızlar demir ve kan değerlerim çok düşmüş. İlaç verdi doktor. Düzenli kullanmam lazım 3 ay. Kilo vermemi etkiler mi sizce ? İlaçlar ödem yapıyor diyorlar ama bilmiyorum
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates
Salata
Roka
Kücük dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
akşam 17:30
3 köfte
1 yk patates püresi
Çoban salata
Yoğurt
20:00
maden suyu
su 1.5 lt belki fazlası vardır
1 saat yürüyüş
bugün 2 öğün oldu sadece ara yapmaya fırsatım olmadı hep koşturmalı geçti. Yatmadan bi sade türk kahvesi içerim
MükemmelDiyette 8. Şekersiz beslenmede 10.günüm bittii
10.000 adım
3.5 litre su
Zumba 20 dakika
Bacak egzersizi
Diyetin dışına çıkmadım
Yok kız kanmayalım böyle şeylere canım, inan 1 hafta geriye gidiyoruz, sonra moral motivasyon düşüyor, değmez değil miEvde ekler pasta var acayip canım cekiyo ama yenicem
Sarayca yarın kahvaltı yarismasi yapalım mi
Bence de güzel olurBence yapalım da gözümüz gönlümüz açılsın
Müsaitim tabi nasipse sabah kahvaltımla burdayım
Yediklerimiz evet mutluluk veriyor ama o anlık. Ve sonu yok. Yedikce yiyesi geliyo insanın. Amann nolcakki bu kadarcık diyoruz. O kadarcık tartıya etki etmez belki. Etmediğini görüncede sonrakinde o kadarcığı biraz daha büyütüyoruz. Böyle böyle geriye gidiyoruz gercektenBazen benim de canım çok birşeyler istiyor, bunu 3-4 aydır yaşıyorum ve arada kaçamaklarım oluyor, sonuç ne söyleyeyim 0 elde var 0 bir adım yol kat edemedim, oysa ki hala ideal kiloda değilim her kaçamak bizi geriye götürüyor, onunla da kalmıyor kilo veremediğimiz için moralimiz bozuluyor, hayal kırıklığı yaşamamak için sağlıklı ve dolu dolu beslenip hedefimize mutlu varalım,
Evet evet gerçekten öyle bak şu an uyusam mi kalkıp yapamadığım Lesli yi mi yapsam diye yatağın içinde düşünürken kalktım ve yapacağımBazen benim de canım çok birşeyler istiyor, bunu 3-4 aydır yaşıyorum ve arada kaçamaklarım oluyor, sonuç ne söyleyeyim 0 elde var 0 bir adım yol kat edemedim, oysa ki hala ideal kiloda değilim her kaçamak bizi geriye götürüyor, onunla da kalmıyor kilo veremediğimiz için moralimiz bozuluyor, hayal kırıklığı yaşamamak için sağlıklı ve dolu dolu beslenip hedefimize mutlu varalım,
İşte bu kısır döngü bizi mahvediyor, aslına bakarsan ben yiyince de o an mutlu olmuyorum, nasıl bir psikoloji bu, en güzeli yememek, dikkat ettiğim hafta daha enerjik ve mutlu oluyorumMüsaitim tabi nasipse sabah kahvaltımla burdayım
Yediklerimiz evet mutluluk veriyor ama o anlık. Ve sonu yok. Yedikce yiyesi geliyo insanın. Amann nolcakki bu kadarcık diyoruz. O kadarcık tartıya etki etmez belki. Etmediğini görüncede sonrakinde o kadarcığı biraz daha büyütüyoruz. Böyle böyle geriye gidiyoruz gercekten
Benim misafirim var.ben de jüri olarak görev yapayım
Çok iyi yapmışsın canım, bak 60 lar çok yakınında, 2 ay dikkat etsen ideal kilona gelsen sonra korumada ara ara birşeyler yersin, yeriz yaniBizimkiler de fıstıklı sarma yediler biraz önce.gündüz yaptığım ağlayan kek den yemedim.zaten canım istemiyor .tartıda güzel bir rakamı daha çok istiyorum yani.hem yesek nolucak. 5 dk sonra tadı bile damağınızdan gidecek
Neyse...mutluyum.
Maşallah, işte bu ya,Evet evet gerçekten öyle bak şu an uyusam mi kalkıp yapamadığım Lesli yi mi yapsam diye yatağın içinde düşünürken kalktım ve yapacağım
Kolay gelsin canım vallahi misafiri özler olduk, inşallah o güzel günlerde gelecekBenim misafirim var.ben de jüri olarak görev yapayım
Bence de çok güzel olur inşallah yarın erkenden yetiştirim
Gerçekten öyle.ikinci hafta başladı başlayalı bi türlü toparlanamadim beslenme konusunda. Allah'tan sporu aksarmiyorum ama tek başına yetmiyo.sanirim adet döneminin de etkisi var bütün her şey alt üst oldu.ama bu ayın bitmesine neredeyse 2,5 haftaya yakın var son ana kadar mücadeleye devam..bu kez başa dönmek istemiyorumBazen benim de canım çok birşeyler istiyor, bunu 3-4 aydır yaşıyorum ve arada kaçamaklarım oluyor, sonuç ne söyleyeyim 0 elde var 0 bir adım yol kat edemedim, oysa ki hala ideal kiloda değilim her kaçamak bizi geriye götürüyor, onunla da kalmıyor kilo veremediğimiz için moralimiz bozuluyor, hayal kırıklığı yaşamamak için sağlıklı ve dolu dolu beslenip hedefimize mutlu varalım,
En kötüsü başa dönmek zaten, neden biliyor musun bu sefer toparlanmak zor oluyor, en temizi verip kurtulmakBence de çok güzel olur inşallah yarın erkenden yetiştirim
Gerçekten öyle.ikinci hafta başladı başlayalı bi türlü toparlanamadim beslenme konusunda. Allah'tan sporu aksarmiyorum ama tek başına yetmiyo.sanirim adet döneminin de etkisi var bütün her şey alt üst oldu.ama bu ayın bitmesine neredeyse 2,5 haftaya yakın var son ana kadar mücadeleye devam..bu kez başa dönmek istemiyorum