• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar herkese Lamaziaa Lamaziaa bende gelende yok gidende yok çakıldı kaldı 3 gündür 🙄

Bugün Kahvaltım
Menemen
Peynir, zeytin

Arada anlamsızca ve bosyere masada oğlumun yemediği kaşarlı tostu aldım mideye indirdim🥴😭

Akşam bezelye ve salata

30 dakika tüm vücut yaptim
Uyumadan da 30 dk Leslie yapicam

Selamlar herkese Lamaziaa Lamaziaa bende gelende yok gidende yok çakıldı kaldı 3 gündür 🙄

Bugün Kahvaltım
Menemen
Peynir, zeytin

Arada anlamsızca ve bosyere masada oğlumun yemediği kaşarlı tostu aldım mideye indirdim🥴😭

Akşam bezelye ve salata

30 dakika tüm vücut yaptim
Uyumadan da 30 dk Leslie yapicam
Bir anda gider canım. Vücut bazen tutuyor ya. Bir anda salar kendini merak etme. Spora diyete devam

Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates
Salata
Roka
Kücük dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

akşam 17:30
3 köfte
1 yk patates püresi
Çoban salata
Yoğurt

20:00
maden suyu

su 1.5 lt belki fazlası vardır
1 saat yürüyüş
bugün 2 öğün oldu sadece ara yapmaya fırsatım olmadı hep koşturmalı geçti. Yatmadan bi sade türk kahvesi içerim☺️

Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates
Salata
Roka
Kücük dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

akşam 17:30
3 köfte
1 yk patates püresi
Çoban salata
Yoğurt

20:00
maden suyu

su 1.5 lt belki fazlası vardır
1 saat yürüyüş
bugün 2 öğün oldu sadece ara yapmaya fırsatım olmadı hep koşturmalı geçti. Yatmadan bi sade türk kahvesi içerim☺️
Ara öğünsüz bile menün çok güzel bence 👍🏻👍🏻

Ara öğünsüz bile menün çok güzel bence 👍🏻👍🏻
Eşimin doğum günü ona bir güzel kendi ellerimle pastacı kremasını, pandispanyasını ev yapımı pasta yaptım. Ama yemedim. Ama ağzımın suyu akmadı desen yalan olur. Şeytan beynimde gezmiyor desem yalan olur 🤣🤣🤣

Eşimin doğum günü ona bir güzel kendi ellerimle pastacı kremasını, pandispanyasını ev yapımı pasta yaptım. Ama yemedim. Ama ağzımın suyu akmadı desen yalan olur. Şeytan beynimde gezmiyor desem yalan olur 🤣🤣🤣
Ahh ahhh o şeytan nasıl cezbediyodur şimdi seni. Tut kendini canım tut. Çok zor ama dayan 💪🏼

Back