Selamlar hanımlar iyi akşamlar
Saat 10.3
Eki Görüntüle 2788343
Saat 14
Eki Görüntüle 2788342
Saat 15
Eki Görüntüle 2788341
Saat 18.3
Eki Görüntüle 2788340
Afiyet olsun, bence tam kıvamında yemişsin ,Selamlar hanımlar iyi akşamlar
Saat 10.3
Eki Görüntüle 2788343
Saat 14
Eki Görüntüle 2788342
Saat 15
Eki Görüntüle 2788341
Saat 18.3
Eki Görüntüle 2788340
İştahım iyiydi açıldı gibi geliyor demin çocuklar kurabiye yiyorlardı tereyağlı tereyağlı bi kokusu varAfiyet olsun, bence tam kıvamında yemişsin ,
Bence çok değil akşam menun süperSelamlar hanımlar iyi akşamlar
Saat 10.3
Eki Görüntüle 2788343
Saat 14
Eki Görüntüle 2788342
Saat 15
Eki Görüntüle 2788341
Saat 18.3
Eki Görüntüle 2788340
Bir anda gider canım. Vücut bazen tutuyor ya. Bir anda salar kendini merak etme. Spora diyete devamSelamlar herkeseLamaziaa bende gelende yok gidende yok çakıldı kaldı 3 gündür
Bugün Kahvaltım
Menemen
Peynir, zeytin
Arada anlamsızca ve bosyere masada oğlumun yemediği kaşarlı tostu aldım mideye indirdim
Akşam bezelye ve salata
30 dakika tüm vücut yaptim
Uyumadan da 30 dk Leslie yapicam
Ara öğünsüz bile menün çok güzel benceKahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Domates
Salata
Roka
Kücük dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
akşam 17:30
3 köfte
1 yk patates püresi
Çoban salata
Yoğurt
20:00
maden suyu
su 1.5 lt belki fazlası vardır
1 saat yürüyüş
bugün 2 öğün oldu sadece ara yapmaya fırsatım olmadı hep koşturmalı geçti. Yatmadan bi sade türk kahvesi içerim
Eşimin doğum günü ona bir güzel kendi ellerimle pastacı kremasını, pandispanyasını ev yapımı pasta yaptım. Ama yemedim. Ama ağzımın suyu akmadı desen yalan olur. Şeytan beynimde gezmiyor desem yalan olurAra öğünsüz bile menün çok güzel bence
Ahh ahhh o şeytan nasıl cezbediyodur şimdi seni. Tut kendini canım tut. Çok zor ama dayanEşimin doğum günü ona bir güzel kendi ellerimle pastacı kremasını, pandispanyasını ev yapımı pasta yaptım. Ama yemedim. Ama ağzımın suyu akmadı desen yalan olur. Şeytan beynimde gezmiyor desem yalan olur
Tutucam canım yarında birisine götürürüm kalanı evden uçup giderAhh ahhh o şeytan nasıl cezbediyodur şimdi seni. Tut kendini canım tut. Çok zor ama dayan
Yeme ortak yemicezEvde ekler pasta var acayip canım cekiyo ama yenicem
Aa tutun kendinizii. Cumaya neredeyse 3 gün kaldı. Burada bırakılmazEvde ekler pasta var acayip canım cekiyo ama yenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?