• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

20.subat cumartesi Menüm

Sabah kahve

12.00
1 h. Yumurta
Peynir
1 zeytin
Dereotu, domates
1 sandwich ekmegi

15.00
3 hurma
3 ceviz

18.30
3 dil. Firinda brokoli (evdekiler yemeyince mecbur bana kaldi)
Yogurt

Su 3 lt

Brokoli bana yaramiyor ama evdekiler yemedigi icin 2 gündür mecbur ben yedim:))

20.subat cumartesi Menüm

Sabah kahve

12.00
1 h. Yumurta
Peynir
1 zeytin
Dereotu, domates
1 sandwich ekmegi

15.00
3 hurma
3 ceviz

18.30
3 dil. Firinda brokoli (evdekiler yemeyince mecbur bana kaldi)
Yogurt

Su 3 lt

Brokoli bana yaramiyor ama evdekiler yemedigi icin 2 gündür mecbur ben yedim:))
Gayet güzel 👍 afiyet olsun, bana da brokoli lahana karnabahar şişkinlik yapıyor 😃

Eveet bende haftasonundan şikayetçiyim. Geç kalkılıyor öğünler birbirine giriyor.
Kesinlikle. Daha yeni kahvaltı yaptım keyif çayı içiyorum bide aksilik gibi mutfak çöpünün altı delinmiş çöp akmış akşamdan beri. Onla uğraştım iyice geçe kaldı🤣

Diyette 7.,şekersiz beslenmede 9.günüm bitti. Haftasonu benim için tehlikeli 2 gündü. Evdekilere rağmen kaçamaksız atlattığım için kendimle gurur duyuyorum :dondurma: :dondurma:
10.000 adım ✓
3,5 litre su ✓
Zumba 30 dakika ✓
Bacak egzersizi ✓
Kaçamak yapmadım hatta hafta içine göre daha az beslendim ✓
Günü kapatıyorumm :KK49:

Selam
Ne gündü ama totomu yeni koltuğa koyuyorum....daha da işim bitmedi.
Sabah zaten haftasonu geç kalkılıyor.
Sonra benim oğlanı birşeyler yemiş.onun yatağı bizim yatak ,yatağın altı üstü çarşafları da değiştireyim elim değmişken derken bayram temizliği moduna girdim.
2 gün önce de bebelere manti yapicam diye söz vermiştim.unutmadı sıpalar.bir de manti açtım.yakmasam canım yanmaz :(biraz fazla kızarmış.neyse.o bitti yarına misafirim var diye bir kap da yemek yaptım.yarın iyi olur .elümde bulunur.bir de kek yapabilirsem.yapabilirsem tabi.zaten sonra sızar kalırım...

Bugün yediklerim
Sabah
1 yum haşlama
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
Yeşillik
2 çay k bal
2 ceviz

Akşam 18.30
5 kaşık mantı(yemesem tabi daha iyiydi.ama yanında sebze ile miktarını kontrol edebildim.)
2 pırasa 1 havuç kavurdum mantı gibi yoğurtlatıp yedim gayet güzel oldu.öneririm :)

Su 1.5 lt
Spor yok ama tüm gün durmadım.
Yine de yapabilirsem 1 mil leslie yapıp akşam sonrası metomu canlandırmaya çalışıcam .

Son düzenleme:
Yeşilçay zamanı 😊
20210221_202432.jpg

Lusi Lusi
Sen ne içiyon???

Back