Evet aslında Karatay bize sağlıklı beslenin, zaten kilo vereceksiniz diyorşifa olsun
karataya göre yağlar yakılıyor yağa dönüşmüyor
senin kaymak da enerjiye dönüşür inşallah. ekmeğe banıp yemediysen tabi
SüperBende bugün arada bişey yemedim sütlü Nescafe içmiştim ondan mıdır hiç acikmadim.Aksam da
Tavuklu mantar sote
Yoğurtlu ıspanak
30 dakika tüm vücut+kalça yaptım
Uyumadan bı 20 dk Leslie planlıyorum.
Oh hem de organik en bi güzeliYok kız yoğurt yapıcaktım. Sütü kaynattım. Üzeri tabaka oluyor ya onu yedim. Öyle marketteki kaymaklar değil yani.
Eveet sen oh yarasın daha çok yeseydin falan demelisin
Afiyet olsun canımBende bugün biraz kızartma vardı. Azcık yedin. Çıtır baget ile patates kızartması. 1 baget ile 3 çatal patates yedim. Bide mantar çorbası içtim 1 bucuk kepçe
sabahta peynirli yumurta, domates, 1 dilim ekmek yedim
Aramda 1 sade türk kahvesi vardı.
suyu şu ana kadar ölçemedim ama yatana kadar 1 bucukluk sürahiyi içicem
Afiyet olsun canım cok iyi gidiyorsunSelam bende menuyu vereyim. Günü kapadım.
Saat 11.30
Soganli menemen 3 yk
1 dilim ekmek
Çay
3 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez
15.00
6 fındık 3 hurma+nescafe
17.40
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Günlük bitki çayım
20.15
Menengiç kahvesi
Şekersiz mandalinali irmikli tatlı
Bugun eşime super bir alışveriş yaptirdim. Bu hafta cok güzel geçicek inşallah. Listeme tam uymaya calisicam yarin itibariyleAfiyet olsun canım cok iyi gidiyorsun
Çok iyi yapmışsın, evde malzeme olunca daha rahat oluyor insanBugun eşime super bir alışveriş yaptirdim. Bu hafta cok güzel geçicek inşallah. Listeme tam uymaya calisicam yarin itibariyle
Aa bak evde dambıl var oğlumun 1 kg babası çalışırken o da onlarla spor yapiyo.O zaman 1 kg dambıl ile kol için egzersiz yapabilirsin
Aynen öyleEvet aslında Karatay bize sağlıklı beslenin, zaten kilo vereceksiniz diyorgözlemlediğim kadarıyla karbonhidrat alınmadığı müddetçe yağ ve protein kilo aldırmıyor, bizim tek problemimiz karbonhidrat bilinçsiz tüketmek
Jillian nmtz videosunda kol için egzersizlere bak istersen, ayakta yapılan egzersiz, hem bacakları, hem kolları çalıştırıyorAa bak evde dambıl var oğlumun 1 kg babası çalışırken o da onlarla spor yapiyo.hiç dambilla spor yapmadim Leslie falan yaparken elimde tutsam aslında
MükemmelDiyette 6., şekersiz beslenmede 8.günüm bitti.
şekersiz beslenme zor olucak gibiydi ama gayet iyi gidiyorum
10.000 adım
Bacak egzersizi
30 dakika hafif tempolu koşu
3.5 litre su
Çok kalori almadım diyete sadık kaldım. Ancak kaynamış sütün üst tabakasını yedim. Pişmanım. Onu eritmek için de spor yaptım. Şuan mutluyum
İstersen yapılmayacak hicbisey yok gerçekten herşeye yetisip herşeyin üstesinden geliyoruz biz kadınlar bunu neden basarmayalim57-58 kilo olduğumu hayal ediyorumbu zor değil istersem başarırım, istersek hepimiz başarırız hayallerimizin peşinden koşalım.
Her ne kadar rakibim olsa da katılıyorumİstersen yapılmayacak hicbisey yok gerçekten herşeye yetisip herşeyin üstesinden geliyoruz biz kadınlar bunu neden basarmayalim
Ayy bakayım canım şimdi şu 30 günlük proglamlar oluyo ya onu indirdim iki gündür yapıyorum baya zorladı ama iyi hissettim.kalca bacak göbek ağırlıklı yapıyorum kol hiic yapmıyorum çok yoruluyorum koldaJillian nmtz videosunda kol için egzersizlere bak istersen, ayakta yapılan egzersiz, hem bacakları, hem kolları çalıştırıyor
Katıl tabi kız hem destek hem köstekHer ne kadar rakibim olsa da katılıyorum
Zaten mantığını öğrenirsen videoya gerek kalmaz 10 dk lık çalışma ile hallolur ayakta 2 sefer dambıl ile çalışıyor, kolların hemen hemen her kasını çalıştırıyorAyy bakayım canım şimdi şu 30 günlük proglamlar oluyo ya onu indirdim iki gündür yapıyorum baya zorladı ama iyi hissettim.kalca bacak göbek ağırlıklı yapıyorum kol hiic yapmıyorum çok yoruluyorum koldadambıl aklıma yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?