• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bebeler uyuyunca filtre kahve içme niyetindeyim ama yeşilçay içildiyse ben saksı değilim en çok ben içerim en çok ödemi ben verir en çok yağı ben yakarım ülen :KK53: :KK70::KK70:
Yeşilçay fotisiyle geliyorum şimdi :halay:
:D allah seni napmasın kız:))
Şu saatte yeşilçay içen rakibim var demiyor ki canım sütlaç çekti bi kaşık daldırdım ağzıma fıstıklı lokum attım demiyor demiyor :63:
:D
dün 5 de kalkmıştım sonra uuuyamamıştım.akşam erkenden sızmışım lusi:))
şimdi gördüm hepsini.
akşama 30 dk lesli planlıyorum haberin olsun balım:süslü:

İyi akşamlar arkadaşlar bugün hiç aktif olamadım forumda dolayısıyla beslenmeme de dikkat edemedim.karmakarisik oldu her şey.tabi bu karışıklıkta spor da yapamadım sadece zencefilli detox suyumu icebildim gün boyu..bu arada geçen haftalarda detox suyunu denemiştim 1 haftada 1,5 kg verdirdi bana ama çarpıntı yaptı bende ya da bana öyle geldi bıraktım uzunca süre de içmedim inşallah bu defa yaşamam öyle bişey..
Düello fikrine de bayıldım bence bayağı ise yarar..kızımın ismiyle eslesmem de çok güzel olmuş 🥰
Forumda sık sık aktif olamasam da okumaya çalışıyorum tüm yazılanları..malum 3 küçük çocuk olunca günler yoğun geçiyor..
Bugün böyle geçti ama yarın yeniden aynı şekilde devam edicem..asla pes etmek yok💪
Herkese iyi geceler 🤗
maşallah ☺
yaşları kaç canım?
Detox cayimi hazirliyorum her sabah oldugu gibi💪🏻
👍👍👍
Selamlar herkese bugün dün akşam yedigim naneler yüzünden artı gördüm ama olsun bugün asla kaçamak yok.(inşallah🙈

Kahvaltı sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim köy ekmeği

Buraya girmedigimde kaçamak yapıyorum varya hepimiz aslında birbirimizi motive ediyoruz
aynen katılıyorum canım🙂

Kalorisizdir diye kaynattığım sütün üstündeki kaymağı yedim. Sütten yapılıyor ne kadar kalorili olabilir diye düşündüm. Ama şok oldum kalorisine. Çok mutsuzum 😔
şifa olsun
karataya göre yağlar yakılıyor yağa dönüşmüyor😁😁😁
senin kaymak da enerjiye dönüşür inşallah. ekmeğe banıp yemediysen tabi:KK53::ıslık:

Kalorisizdir diye kaynattığım sütün üstündeki kaymağı yedim. Sütten yapılıyor ne kadar kalorili olabilir diye düşündüm. Ama şok oldum kalorisine. Çok mutsuzum 😔
Şimdi benim rakibim olarak oh yarasın mi demem gerekiyor🤭🙄🙄😉
Şaka tabiki az Leslie falan yaparsın kuzum olmaz biseycik 😊

şifa olsun
karataya göre yağlar yakılıyor yağa dönüşmüyor😁😁😁
senin kaymak da enerjiye dönüşür inşallah. ekmeğe banıp yemediysen tabi:KK53::ıslık:
Yok kız yoğurt yapıcaktım. Sütü kaynattım. Üzeri tabaka oluyor ya onu yedim. Öyle marketteki kaymaklar değil yani.
Şimdi benim rakibim olarak oh yarasın mi demem gerekiyor🤭🙄🙄😉
Şaka tabiki az Leslie falan yaparsın kuzum olmaz biseycik 😊
Eveet sen oh yarasın daha çok yeseydin falan demelisin 😂

Bende bugün biraz kızartma vardı. Azcık yedin. Çıtır baget ile patates kızartması. 1 baget ile 3 çatal patates yedim. Bide mantar çorbası içtim 1 bucuk kepçe 😌

sabahta peynirli yumurta, domates, 1 dilim ekmek yedim
Aramda 1 sade türk kahvesi vardı.
suyu şu ana kadar ölçemedim ama yatana kadar 1 bucukluk sürahiyi içicem 😊

Selam bende menuyu vereyim. Günü kapadım.

Saat 11.30
Soganli menemen 3 yk
1 dilim ekmek
Çay
3 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez

15.00
6 fındık 3 hurma+nescafe

17.40
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek