• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

şifa olsun
karataya göre yağlar yakılıyor yağa dönüşmüyor😁😁😁
senin kaymak da enerjiye dönüşür inşallah. ekmeğe banıp yemediysen tabi:KK53::ıslık:
Evet aslında Karatay bize sağlıklı beslenin, zaten kilo vereceksiniz diyor😃 gözlemlediğim kadarıyla karbonhidrat alınmadığı müddetçe yağ ve protein kilo aldırmıyor, bizim tek problemimiz karbonhidrat bilinçsiz tüketmek 🥴

Bende bugün biraz kızartma vardı. Azcık yedin. Çıtır baget ile patates kızartması. 1 baget ile 3 çatal patates yedim. Bide mantar çorbası içtim 1 bucuk kepçe 😌

sabahta peynirli yumurta, domates, 1 dilim ekmek yedim
Aramda 1 sade türk kahvesi vardı.
suyu şu ana kadar ölçemedim ama yatana kadar 1 bucukluk sürahiyi içicem 😊
Afiyet olsun canım 👌

Selam bende menuyu vereyim. Günü kapadım.

Saat 11.30
Soganli menemen 3 yk
1 dilim ekmek
Çay
3 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez

15.00
6 fındık 3 hurma+nescafe

17.40
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Günlük bitki çayım

20.15
Menengiç kahvesi
Şekersiz mandalinali irmikli tatlı 😊
Afiyet olsun canım cok iyi gidiyorsun 💪🤩

Diyette 6., şekersiz beslenmede 8.günüm bitti.
şekersiz beslenme zor olucak gibiydi ama gayet iyi gidiyorum 😂😂
10.000 adım ✅
Bacak egzersizi✅
30 dakika hafif tempolu koşu ✅
3.5 litre su ✅
✅Çok kalori almadım diyete sadık kaldım. Ancak kaynamış sütün üst tabakasını yedim. Pişmanım. Onu eritmek için de spor yaptım. Şuan mutluyum ✅

Aa bak evde dambıl var oğlumun 1 kg babası çalışırken o da onlarla spor yapiyo.🤭hiç dambilla spor yapmadim Leslie falan yaparken elimde tutsam aslında 😉
Jillian nmtz videosunda kol için egzersizlere bak istersen, ayakta yapılan egzersiz, hem bacakları, hem kolları çalıştırıyor

Diyette 6., şekersiz beslenmede 8.günüm bitti.
şekersiz beslenme zor olucak gibiydi ama gayet iyi gidiyorum 😂😂
10.000 adım ✅
Bacak egzersizi✅
30 dakika hafif tempolu koşu ✅
3.5 litre su ✅
✅Çok kalori almadım diyete sadık kaldım. Ancak kaynamış sütün üst tabakasını yedim. Pişmanım. Onu eritmek için de spor yaptım. Şuan mutluyum ✅
Mükemmel 🤩🧿

Jillian nmtz videosunda kol için egzersizlere bak istersen, ayakta yapılan egzersiz, hem bacakları, hem kolları çalıştırıyor
Ayy bakayım canım şimdi şu 30 günlük proglamlar oluyo ya onu indirdim iki gündür yapıyorum baya zorladı ama iyi hissettim.kalca bacak göbek ağırlıklı yapıyorum kol hiic yapmıyorum çok yoruluyorum kolda🥴dambıl aklıma yattı🤩

Ayy bakayım canım şimdi şu 30 günlük proglamlar oluyo ya onu indirdim iki gündür yapıyorum baya zorladı ama iyi hissettim.kalca bacak göbek ağırlıklı yapıyorum kol hiic yapmıyorum çok yoruluyorum kolda🥴dambıl aklıma yattı🤩
Zaten mantığını öğrenirsen videoya gerek kalmaz 10 dk lık çalışma ile hallolur ayakta 2 sefer dambıl ile çalışıyor, kolların hemen hemen her kasını çalıştırıyor

Back